Cikk: azonosították a cigánygént !

Sziasztok kurucok,

ITT a cikk.

Üdv:

Szabolcs

"Egy gén okozza a gyerekek agresszivitását!

Azonosítottak egy gént, amelynek hatására egyes gyerekek másképp viselkednek, mint társaik - jelentették be brit tudósok.

Több mint ezer olyan fiatal vérét vizsgálták, akik az 1970-es évek elején születtek. Az 535 új-zélandi fiú és 502 lány vérmintáiban a MAO-O nevezetű enzimet keresték, melyet az agresszióval hoztak összefüggésbe emberek és állatok esetében is. Az enzim a szerotoninhoz hasonló neurotranszmitterek lebontásában játszik szerepet, ez pedig kulcsfontosságú az agresszió szabályozásában.

A kutatók összefüggést kerestek az MAO-O enzim, a bűnözés, és a gyermekként elszenvedett durva bánásmód között, mely köztudottan kockázati tényező a későbbi antiszociális viselkedés kialakulásához.

A kisfiúk vérmintáin elvégzett vizsgálatok során rájöttek, hogy az MAO-O gén alacsony aktivitású variánsa gyermekkori durva bánásmóddal kombinálva ijesztő eredményt produkál.

Az ilyen gyerekek esetében tízszeres az esélye, hogy felnőttkorukban erőszakos bűncselekményt követnek el. Ugyanakkor önmagában a gén meglétéből nem vonható le következtetés a gyermek későbbi viselkedésére - figyelmeztettek a kutatók."


Kuruc.info: hoppá! Ez máris új megvilágításba helyezi az egész genetikai kérdést! Ha van vkinek genetikus ismerőse, kérdezze már meg, hogy ez a MAO-O enzim előfordul-e a cigóknál.

***

mint tanár...

Kedves Kurucok!

Immáron tizenötödik esztendeje tanítok egy vidéki kisváros általános iskolájában történelmet, néhány éve pedig etikát és néprajzot is.

Meglehetősen ismerem Nemzetünk históriáját, népi életét, mindemellett nem hanyagolom el más népek, kultúrák tanulmányozását sem. Ifjabb koromban a cigányság etnológiájáról tanulmányt írtam, napjainkban pedig ismét feléledőben az érdeklődésem a témakomplexum iránt.

Nos, szeretett Szülővárosom egyik "kertvárosi" kis iskolájában igyekszem okítani az ifjúnépet. Itt eddig nem volt egy cigány sem (bocsánat: egy-két, jól szocializált mégis, akikkel az égadta világon semmi magaviseleti probléma nem volt), a tanév elején viszont bezárták egy másik városrész iskoláját, az intézmény 70-80%-ban cigány tanulóit pedig a többi suli vette át. Hozzánk is jött egy, akinek apja s családja révén komoly híre volt (mindenki tudhatja, hogy mire gondolok): az előző intézményben anyázta, alázta a kollégákat 11 évesen (most 12), igazi vadember, "laza cigány kiccsávó" volt (ezt a bezárt intézményben egykoron tanító kolléganőtől tudom, aki azóta munkatárs). Nos, ifjú titánunk már tanév elején érezhette, hogy új milőbe cseppent: néhány férfi a tantestületben tekintély ébreszthetett előtte-egy fiatal küzdősportos mester (persze: testnevelés szakos), egy gyerekimádó, öblös hangú művészettanár... s jómagam is 110kg élősúly volnék. Nos, az új szelek megérintették szépreményű ifjú barátunkat. Rájött, hogy a kóstogatást meghagyná inkább a gourmand-ok számára, egy-két személyes hangvételű, határozott céllal, villámszervezéssel lebonyolított mélyinterjúnk pedig meggyőzte arról, miszerint nem ÚGY kerek a Világ, ahogyan azt némelyek képzelik.

S láss csodát: új bimbó pattant a magyar valóság közepén. Úgy hívják: tanártisztelet, átvitt értelemben hogy viselkedés. Hatodikos létére a nevét nem tudja leírni, viszont hallás után a legtöbb információt visszaadja. Érdeklődő, tisztelettudó lett, tanárként pedig megtiszteltetés ilyet leírni: igazi, úgymond baráti viszonyban vagyunk, mellyel még sosem élt vissza. A cinkos mosoly teríti be orcánkat, ha találkozunk a suliban. Tudja Ő is: szigort, de szeretetet s törődést is kapott. Ami pozitívum: nem utasította el, sőt, éhezett rá. Szeretek vele beszélgetni, "idétlenkedni", ifjoncunk pedig vevő a dologra, ismerem már a családját is (édesapja már korábban meghalt).

Ami ellenben elkeserít: egyedi, ritka példa a fenti, melyet nem szeretnék elkiabálni. Ő konstruktív volt a törődésre. És a többi 100-200 ezer cigány iskoláskorú? Lelkem mélyéig megdöbbent, ami Hazánkban történik, immáron napi rendszerességgel. Igen, kollégáimnak s nekem könnyű dolgunk volt, hisz' egy gyerkőcre kellett koncentrálnunk. És ahol a diákok többsége vagy döntő többsége cigány?

Az ottani pedagógusokkal ki törődik? Ah, jaj! Csak nem azok a fotelszociológusok, akik gyermeket, iskolát sosem láttak testközelből?

Cseréljünk helyet! Van szociológiai végzettségem s talán érzékem is a diszciplinához. Egy hónapig átvenném a helyük. Jeles megmondóink viszont, ha lennének oly' kedvesek, menjenek el tanítani! No neeem cigány többségű iskolába, kezdetnek megtenné egy átlagos suli is! Az egy hónap alatt én is továbbképezném magam a szociológia metodikájából (sajna, rég nem használtam a tudásanyagot, így kissé megkopott), aztán várnám a javaslataikat. Mikor megteszik, azt mondanám: hát akkor használd! Újabb egy hónap! Azután elhelyezném őket egy szabolcsi, borsodi, baranyai iskolába: lássuk, mire mentek!

Szóval: pedagógus kollégáink legtöbbje bizonyára el lenne kutatással vagy nyugalmas irodai munkával, mégsem teszi. Vajh' miért?

Miközben e sorokat írom, eszembe jutott: nem cserélnék két hónapra a szociológusokkal és "filozófusokkal". Mert akkor nem lehetnék a gyerekekkel...
Üdvözlettel: olvasótok

(Kérlek Benneteket az e-mail cím mellőzésére, mert abból személyazonosságom is kiderülne. Sajnos itt tartunk.)

***

Bíber: A cigánybűnözés a cionisták biológiai fegyvere

Tisztelt Szerkesztőség!

Teljes mértékben egyetértek BJT-vel, az idézett cikkben leírtakkal.

Némi ellenvetésem azért volna.

A biológiai, szerintem sokkal inkább demográfiai, fegyvert csak egyféleképpen lehetne ellensúlyozni.

Mégpedig a magyar népesség nagyobb szaporodásával. Lásd: gyermekkorom egyik kedvenc írójának, Verne Gyulának A névtelen család című könyvét. (Móra Ferenc Könyvkiadó, Budapest 1965).

Ugyanis hosszabb távon, minden etnikai és (határ kérdést) is a demográfia dönt el!

Ha a magyar, jelenleg még, többségi társadalomnak továbbra is ilyen rossz marad a termékenységi mutatója, valóban csak néhány évtized, kettő-három talán, kell, hogy ezt a többséget elveszítse.

Akkor pedig igen rossz idők jönnek ránk. A török, a német semmi volt ahhoz képest.

A Római Birodalom pedig itt van, most éppen Amerikai Egyesült Államok a neve. És egyáltalán nem véletlen, hogy az Európai Unió is ez irányba halad. Mármint, hogy ilyen birodalom legyen.

Csakhogy, Oswald Spengler éppen kilencven éve megjelent könyve, A Nyugat alkonya, soha aktuálisabb nem volt, mint éppen napjainkban.

Azaz ne tévesszen meg senkit:_ _*A jelen már a Nyugat, benne a nem annyira nyugati, kelet-közép európai országokkal, hanyatló korszaka. *Ez a hanyatlás persze évtizedekig, akár néhány évszázadig is eltarthat...

Írom ezt úgy, hogy sajnos a Jobbikkal "csak" a legalapvetőbb kérdésben nem tudok egyetérteni.

Ez pedig az, hogy a kereszt(y)énységre hivatkoznak. Azt tartják meghatározó világnézetnek, amihez újra vissza kellene nyúlni, amit újra alkalmazni kellene.

Nem veszik észre vagy nem akarják észrevenni, hogy az európai civilizáció minden jelenlegi, volt és leendő problémájáért pontosan az általuk visszavágyott kereszténység (új zsidóság) a felelős.

Ugyanis egyszer végre ki kell mondani: a kereszténység, mint olyan, MEGREFORMÁLHATATLAN! Sőt, a reformációnak nevezett vallási "megújulás" pontosan azt érte el, hogy az addig úgy-ahogy kordában tartott zsidó szellem kiszabadult a palackból, és megkezdte azóta is tartó menetelését a világuralomért.

Ha kicsit tovább látnának az orruknál, ha végre el tudnának szakadni ettől a százzor lejárt szavatosságú, zsidó szellemi terméktől és végre egy ÚJ, MAGYAR és természtesen EURÓPAI világnézet, ha úgy tetszik világvallás kidolgozására tennének kísérletet, vagy legalább erre buzdítanák a reájuk figyelőket, minden feltétel nékül tudnám támogatni őket.

Üdvözlettel:

Bognár Gábor

UI.: Természetesen hozzájárulok nevem megjelenéséhez. És, nem mellesleg, sokkal hitelesebb lenne az Önök honlapja is, ha nem találkonánk annyi álnévvel a szerkesztők között.

Kuruc.info: aha, és akkor másnap lesittelnék a magyarországi (nagyon kevés, hihi) szerkesztőket, ill. nemzetközi elfogatóparancsokat adnának ki a nem ottaniakra... Nem véletlenül vagyunk gerillamédia.

***

Megoldás a kettős mércére

Kedves Kurucok!

Ugye tudjuk mindannyian, hogy a cigányok úgy bűnöznek, ahogy akarnak, és azt csinálnak, amit akarnak. Hogy ne így legyen, ki is irthatnánk őket, de hogy ne kelljen ilyen borzalmat tennünk, van egy egyszerűbb, de bizarr megoldás is. Amíg nem kapunk normális jogokat, valljuk mi is cigánynak magunkat!

Ez borzalmasan hangzik, de gondoljunk csak bele: mindenki az, aminek vallja magát, ergo ha azt mondjuk, cigányok vagyunk, akkor úgy járhatnak csak el ellenünk, mintha cigányok volnánk. A sajtóval fenyegethetnénk, meg rasszizmusra hivatkozhatnánk, ugyanúgy azt csinálnánk, amit akarunk, ahogy ők. Annyira mi is tudunk azonosulni a valódi cigány kultúrával mint a putriscigányok. És a bejelentésekhez nem kell minket látni - a lényeg, hogy a sajtó már kezelhetetlen mennyiségben kapjon információt a válogatott disznóságokból amik rasszista indíttatásúak. Így a rasszizmus szó éle - amit így is csak cigányok esetében használnak - komolyan csorbul.

Úgy tűnik, ez a legjobb erőszakmentes fegyver, amit most még kihasználhatunk. A saját fegyverükkel élünk ellenük.

Szebb jövőt! egy magyar nő

Kuruc.info: igen, ezt már többször javasoltuk mi is, ill. idéztünk olyan fórum-hozzászólásokat, amelyek erre buzdítják a nagyérdeműt. Végül is, pont a szélsőliberális SZDSZ és a fajvédők szokták mondogatni: mindenki az, aminek vallja magát, és vegytiszta rasszizmus és nácizmus az, ha valaki kétségbe vonja egy cigány magyarságát, amennyiben az magyarnak, és nem cigánynak vallja magát.

***

Hihetetlen zsidó kettős mérce: kiengedték a gyilkos cigányt az előzetesből + edző-nyilatkozat :

Üdv!

Csak annyit tennék, hozzá, hogy ismerek egy srácot (egész pontosan viszonylag közeli rokon), aki boxol és mesélte, hogy az edzőteremben igen nagy a cigányok száma (közel 80%). Nagy pofájuk van, egész nap ott lógnak, de szart se tudnak. A cikkben szereplő cigánnyal is öklözött már és elég gyenge ellenfél volt.

s.

***

Az előzetesben lévő szigetvári srácok

Tisztelt szerkesztők!

Rettenetesen felháborít, hogy a szigetvári srácok előzetes letartóztatásban vannak. (Az is bosszantó, hogy nincs egy helyi nemzeti érzelmű ügyvéd, aki kézbe venné az ügyet.) Ha a szülőkkel fel tudnám venni a kapcsolatot, akkor egy ügyvéd barátommal átnáznénk a papírokat, és szinte biztos, hogy megszüntethető lenne az előzetes letartóztatás. A mai világban elképzelhetetlen, hogy ilyen piti cselekmény miatt előzetesben legyen valaki (ha már csak az óvadék intézményére gondolunk). Ha nincs más lehetőség, akkor az olvasók összedobhatnák a pénzt, (ami nem vész el, hiszen ha az eljárás elől nem 'fut' el a terhelt, akkor az óvadék összege visszajár).
Amennyiben tudtok segíteni a kapcsolatfelvételben, azt mielőbb jelezzétek.

(név, cím a szerkesztőségben)

Kuruc.info: hopehope-ot, a “kapcsolattartót”, a zsIndex cigánytopicjában szintén arra kérik, próbáljon beszélni a szülőkkel, győzze meg őket, álljanak a nyilvánosság elé. Tudósítunk a fejleményekről.

***

Kolompar Orban rendszama

Tisztelt Kurucok!

Ha nem csalt a szemem, és nem egy hivatalos hasonmást láttam, akkor bizony Kolompár Orbán pöffeszkedett egy hatalmas fekete Mercedes-ben (típust nem ismerem), melynek rendszáma IZP-320 és nem adta meg a gyalogosoknak az elsőbbséget a VII. kerületben egy kereszteződésben.

üdv!
Fercsi

***

Szabó János Győr ÖKB tag kérése !!!!!!!!!!!!!

Tisztelt Kuruc.info!

Segítségüket kérem egy nagyon fontos ügyben!

2008.01.22-én Szabó János a győri Önkormányzat Közigazgatási Bizottságának külsős tagja (a magyarság védelmezője) egy nyilatkozatában a cigányság problémájának megoldására (kiirtás, vagy eltartás) Mohácsi Viktóriát idézte.

Önök ismerik a témát, hiszen végigkísérték cikkeikkel.

Az ominózus interjú után Mohácsi Viktória beperelte a köztiszteletben álló győri ügyvédet Dr. Szabó Jánost, hogy ő ilyet nem mondott. Több millió forintot kér az ügyvéd Úrtól.

A tárgyalás a jövő hónapban lesz.

A kora miatt ö számítógépet használni nem tud – már nem is akarja megtanulni – internetezni sem tud, mivel aktív munkát nem végez nincs szüksége rá. Az ismerősöket kérte, hogy az Internet segítségével próbáljuk kideríteni, hogy vajon hol, milyen körülmények között és mikor mondta Mohácsi Viktória az idézett kijelentést.

Az ügyvéd Úrnak bizonyítékra lenne szüksége a tárgyalásra!!!

Kérem segítsenek a bizonyítékot megkeresni.

A levél az ügyvéd Úr határozott kérésére az ő nevében született, kérem az ő nevében, hogy segítsenek!

Kérem nevem és email címem ne írják ki. Köszönettel sefe01

Kuruc.info: aki tud, kérjük, segítsen. A mi forráskutató kapacitásunk behatárolt.

***

Magyarverés

A Békés megyei Okány községben két hete a Sport (Károlyi) kocsmában szóváltásba keveredett B. Zoltán és a cigány származású R. Endre. A szóváltás azért következett be, mert B. Zoltán fizetett egy sört barátjának, B. Imrének. Erre a cigány mondja B. Zoltánnak, hogy fizessen neki is. Zoltán erre azt válaszolta nem vagy te nekem sem rokonom, sem barátom, hogy fizessek, nem fizetek neked semmit. Erre a cigány úgy felháborodott, hogy telefonált a fiának ifj. R. Endrének gyertek agyon kell verni a magyarokat. A segítség meg is érkezett pillanatokon belül 2 autóval 8-10 cigány nő és férfi. Akik nekiestek B. Zoltánnak és barátjának. A pultos hölgy telefonálni akart a rendőrségre, de a telefont kikapták a kezéből, és megfenyegették, ha bárkinek szól megölik. A verés következtében B. Imre 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, B. Zoltánt viszont félholtra verték, az állkapcsa három helyen tört el, valószínűleg maradandó sérülést szenvedett, ráadásul műtét közben úgy bedagadt a nyaka, hogy veszélybe került az élete.

(Saját forrás, mivel az esetről sehol nem jelent meg egy szó sem.)

***

Kedves Kurucok!

Az alábbi videót ajánlom figyelmetekbe, milyen elbánásban is kéne részesüljön minden időseket, nőket, gyengéket bántalmazó-gyilkoló-gyalázó genetikai cigányhulladék.

Kuruc.info: ez jó, köszönjük! Mindenkinek ajánljuk!
 
***

Újabb kulturált afro-magyar myvip-en

Adjon az Isten szebb jövőt Kurucok!

A mai nap folyamán, miközben böngésztem az e-mail-jeimet, felfedeztem egy értesítést, mely szerint üzenetet kaptam myvipen.

Szokásomhoz híven meg is néztem azt, és egy általam nem ismert személytől kaptam üzenetet. (Az üzenetből ítélve biztos megnézte az adatlapom.) Ezt az üzenetet olvasva megnyílvánult előttem a kisebbségi kultúra legjava.

Az üzenet tartalma a következő volt:

"Szeva te köcsög náci geci elmondom neke dhogy 4 év mulva a cigányok és a zsidók többen lesznek mint tik magyar gecik attól hogy nincsen országunk sem hazánk attól mink is emberek vagyunk"

Nos szerintem ehhez nem sokat kell hozzáfűzni.

Ezek után megnéztem az adatlapját is ennek az "értelmiséginek", és nem túl nagy meglepetésemre felfedeztem, hogy hasonlóan "intellektuális", mint a honlapotokon közzétett korábbi réti négerek adatlapjai. Sajnos képet az adatlapról nem tudtam mellékelni de az adatait utólagos engedelmetekkel közzétenném.

A réti néger neve: Fehér Misi
Becenév: "Rajkáno sávo" (nem tudom mi ez, nem beszélek ork nyelven)
Lakhelye/Tartózkodási helye: Szolnok

Remélem valamilyen formában közzéteszitek levelem (Nem fontos, de bevallom szégyenkezve ez az első levél amit küldök nektek, pedig rendszeres olvasótok vagyok)

Üdvözlettel:
Kiss Gábor
(nevemet vállalom teljes mértékben)

***

Amúgy is ezerféleképpen lenyúlt népünk vámszedői egyre többször használják ki érzékenységünket. Nevezetesen beteg gyermekek gyógyítására koldulnak pénzt, ami az OEP feladata volna.

Amióta kis falunkban megtörtént az alább részletezett A TV2 ( Azurák, Napló/pó/ ) által agyonreklámozott szélhámosság, nem tudok hinni semmiben!

Történt, hogy Karai pistike betegségének kezelését megtagadta az OEP, az ára miatt. Erre nagy gyűjtőakcióba kezdett Azurák, majd a nyomás miatt az OEP mégis vállalta a kezelést. Igenám de kinek gyűjtöttek? A falu leggazdagabb szélhámos cigó vállalkozójának! Aki jól menő vállalkozásaiban bejelentés nélkül éhbérért dolgoztatja az embereit! ( APEH figyelem ) Van 130 hektár földje, 7 nagyértékű ingatlanja, ( az egyikben kocsma, vegyesbolt üzemel ), amik számát egyre gyarapítja a beérkezett adományokból! A falu lakosságának már forog a gyomra az össznépi koldulástól, a jó hír csak az, hogy fajtársait is ( Mága Zoltán ) sikerült palira venni. Az okosság ott van a dologban, hogy így tudja tisztára mosni a jövedelmét. Mindjárt végre is hajtott autócserét. Ajánlom a módszert tanulmányozásra!

IntimPista