A rendőrségre 2022. január 21-én 7 órakor érkezett a bejelentés, miszerint egy ceredi italboltba ismeretlen tettes betört.
A nyomozók az adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 31 éves férfit, aki a bejelentést megelőző éjszaka az arcát a kamarák elől egy nejlonzacskóval eltakarta, a kocsma bejárati ajtaját kifeszítette, majd a helyiséget át akarta kutatni. Ekkor a riasztó megszólalt, ezért a helyszínről elmenekült.
A nyomozás adatai alapján a férfi 2021 augusztusában további három alkalommal tört be szintén ebbe a kereskedelmi egységbe, akkor készpénzt és szeszes italt lopott el. Egy alkalommal nem sikerült bejutnia az üzletbe, így jobb híján a raktár épületét kutatta át, majd a bejárat mellől egy padot vitt magával.
Zoom
A rendőrök a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították és több rendbeli lopás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a férfit, aki azok elkövetését beismerte - közölték a Police.hu-n.
Íme a zacskós szuperhős - az, hogy még így is elkapták, a rendőrök rasszizmusáról árulkodhat...