"Miranda anyukája 11 éves

Miskolc - Miranda 3150 grammal született, a terhesség harmincnyolcadik hetében. Édesanyja 11 éves.


A kismama a terhességes 21-ik hetében jelentkezett tanácsadásra. Addig tehát ellátatlan volt. Onnan kezdve viszont gondját-gondjukat viselték. A 11 éves lány a múlt szombaton hozta világra gyermekét, terhességének 38-ik hetében, a megyei kórházban. A kis Miranada 3150 grammal látta meg a napvilágot, a szülés komplikációementes volt.
Az anyukát, tekintettel arra, hogy kiskorú, nem láthattuk, ahhoz, hogy beszélhessünk vele, szülei beleegyezése kellett volna.

További gyerekanyukák

Dr. Berkő Péter, a megyei kórház szülészeti-nőgyógyászati osztályának vezetője, mielőtt a múlt szombati ügyeleten történtekről beszél, elmondja: tavaly az osztályukon 133 szülő nő (lány, kislány) volt 18 éven aluli. Közülük nyolc a 14 éven aluli. A 133 fiatalkorú anya az összes szülő nő 5 százaléka.

A múlt szombat: 17 szülés volt az osztályon az ügyeleten. A 17 szülés egyike volt Miranda világrajötte. De szült egy 13 éves lány is, ő terhességének 38-ik hetében, kisfia, Milán ugyancsak komplikációmentesen jött világra. Az anya terhességének 12-ik hetében jelentkezett tanácsadáson. Még mindig ez a nap: egy 15 éves lány 39 hetesen szült, Jánoska 3300 grammal vágott neki az életnek. És volt még egy 15 éves, aki azonban megszökött, megijedve a kismamák jajgatásától.

Jóslófájások

Dr. Berkő Péter elmondja: nem volt joguk visszatartani, mert a terhessége nem volt olyan stádiumban, hogy a kismama távozása veszélyeztette volna a magzat életét. Úgynevezett jóslófájásai voltak a leendő anyukának.

További, riasztó számok: az idén a [szülészeti] osztályra három 13 évest vettek fel, tizenhat 14 évest, huszonkilenc 15 évest, negyvennyolc 16 évest. Az év első 5 hónapjában.
Befejezésül, visszatérve a jelenbe, a prognosztizálható jövőbe: pár napja ment haza az osztályról egy anyuka. 17 éves. A mostani volt a harmadik császármetszéses szülése. (Kuruc.info: azaz már háromgyerekes. 17 évesen.)"

Kuruc.info / Arppi S.: igen, valóban riasztóak a számok. Nem csak azért, mert gyerekkorban szülnek a putrisok. Hanem azért is, mert, ahogy most hivatalosan közölték, már másfél millió hihetetlen munkaszerető, művelt, iskolázott roma polgártársunk van (bár ez valszeg túlzás, a tényleges számuk 800 ezerre rúg, de ez is csaknem 800 ezer, szó szerint rajtunk élősködőt jelent).

Hogy honnan tudjuk, hogy cigány volt, az erősen cigányfertőzött, a múlt évben (hivatalos adat!) 48%-os cigánybűnözés-emelkedést elszenvedett helyszín (Miskolc) és a latinos név mellett? (Ahogy már többször bizonyítottuk, a mokkák felettébb buknak az ilyen nevekre. Az egyik fő-fő fajvédő, a finnországi Miranda Vuolasranta – remek cikk ITT – is ezt a nevet viseli.) Bár a Boon általában cigányfajvédő, azért finom utalásokat csak-csak tesznek az érintett származására. A jelen cikkből az egyik link (a kettőből) az Amnesty-s cikkben is tárgyalt témára, a kórházi cigány-szegregációval foglakozó "Színre szín" a B.-A.-Z. megyei kórház szülészetén? írásra mutat. Aprócska, de sokatmondó tipp.
Apropó, ha már itt tartunk, idézzük annak az egyik hozzászólását (amit az Amnesty-vel foglalkozó hírünkben nem citáltunk be pontosan) arról, hogy a putrisok mennyire nem tudják még a WC-t sem használni (a helyesírást lejavítottuk):

"Én a másik kórházban szültem. Mondhatom 100-szor tisztább és kulturáltabb. Semmi pénzért nem szültem volna a megyeiben, pedig ott dolgoztam, talán lehet, hogy pont ezért.
Nagy szerencsétlenségemre közös WC és fürdő volt a cigányokkal. Életem legborzasztóbb 5 napja volt- -Elmondanám, hogy nem tudták mi az a WC, hogyan mäködik, hogy kell lehúzni, mi az a WC papír, stb.
Akik szültek jól tudják, hogy gátkezelés előtt le kell mosdani, mivel anélkül semmit sem ér a fertőtlenítés. Ez a reggeli és a késő délutáni órákban is megtörténik, szól a nővér, hogy lehet menni és a kismamák sorban állnak, várják nyugodtan, hogy rájuk kerüljön a sor, de ez így is van rendjén, nálunk magyaroknál, ez a természetes.
- Az egyik alkalommal indultuk a szobatársammal zuhanyozni, egy ilyen kezelés előtt és a zuhanyzóba lépve, ahonnan természetesen éppen előttünk ment ki egy cigánylány (13 éves volt) (Kuruc.info: szült az a luvnya is…), összetévesztette a WC-t a zuhanytálcával. Oda végezte el a nagydolgát - minden eltakarítás nélkül szépen otthagyta. Azt hiszem,  innen nem kell tovább folytatnom ezt a dolgot........! És ő ezután mint aki JÓL VÉGEZTE DOLGÁT, elindult felfeküdni gátkezelésre, (hozzá kell tennem Ő ezt "gázkezelésnek" hívta, - kár hogy nem Hitlernél, Auschwitz-ban állt sorba (Kuruc.info: ezt sem mi írtuk…)) és amikor szólt neki a nővér, hogy ezt hogy gondolja, közölte vele, hogy ő most jött a fürdőből, ahol éppen mosakodni volt. (Hát ő ezt nevezi mosakodásnak, akkor milyen amikor fürdik???)
Van erre egy VICCem csak az a baj, hogy ez az IGAZSÁG:
A cigány meglátogatja a barátját. Belép a lakásba, és meglepetten látja, hogy az éppen leskelődik a fürdőszoba kulcslyukán keresztül.
- Mi van, Gázsi, nem láttad még meztelenül az asszonyt?
- Meztelenül már láttam, de fürdeni azt még nem !!!
Csak én azt nem értem, hogy amíg mi magyarok átlagba 25 és körül válalunk gyermeket addig ők átlagba sajnos 12-15 között. Én úgy gondolom, hogy ennyi idősen még az iskolapadban lenne a helye, nem a szülő nők között.

Aki másképpen vélekedik róluk az lenyen összezárva velük 5 napig, úgy gondolom, hogy rögtön már 1 nap után meg fog változni a véleménye.

És én annyit kérdeznék attól a BOON szerkesztőtől, aki ezt a cikket írta, és ott járt a kórházban, széjjelnézett, hogy mi a valós helyzet, hogy van-e gyereke. (Nem tudom, hogy férfi volt-e vagy nő, azt hiszem ebben a kérdésekben igazán nincs is jelentősége.) Ha igen, hol szültek? És milyen szobában voltak? A buszon leülne mondjuk nyáron 40 fokos melegben egy cigányasszony mellé? Vagy örülne-e annak, ha a gyermeke az iskolába egy koszos, büdös gyerek mellett ülne napi 8 órán keresztül? Vagy jó érzés-e az hogy egy zárt térben, összezárva van nem több csak pl. 5 olyan emberrel (ha lehet őket így nevezni), ahol a szellőztetés nem megoldott? Csak arra kérem, hogy gondolja ezt végig és utána írjon ilyen cikket. De tudja mit? Azt gondolom ez jó volt arra, hogy sokan le tudják írni a véleményüket, és azt hiszem ezt az is tükrözi, hogy már 216 hozzászólás van ezzel kapcsolatban.

És a végére még nagy általánoságban el kell mondanom,. hogy igenis legyen megkülönböztetés, mert aki rendesen dolgozik, fizeti a TB-t az nem kapjon már úgyanolyan ellátást azzal, aki még életében soha nem dolgozott egy percet sem és egy fillér TB-t nem fizetetett, annak ellenére, hogy a dolgozó emberek pénzéből él, mert mi tartjuk el őket."
Olvasó: "Rövid leszek, mert a téma oly mértékben ember alatti, hogy feleslegesnek tartom ez ügyben szaporítani a szót. Mellesleg tavaly szültünk, feleségem az (akkor még) közepesen orkfertőzött  …..-i kórház szülészetén feküdt – tekintettel a korrekt személyzetre, még véletlenül sem írnám ki a város nevét – ahol ezeknek a civilizálatlan, retkes és iszonyúan büdös emberhelyetteseknek az ápolószemélyzet külön „c" szobát tartott fenn. A cikkben leírtak szóról szóra megegyeznek az általunk tapasztalt valósággal.

No de nem is ez a lényeg…

Hanem…

…..miért van az, hogy az amúgy minden más fisi-fosi ügyben iszonyatos módon ajvékoló hiperaktív, szörnyen idegesítő és súlyosan hülye Brüsszelbe rohangáló  emberjogi és kisebbségvédő nyomorultaknak eddig nem szúrt szemet az a minden bizonnyal sorozatos nemi visszaélés, aminek következtében társadalmunk familiárisan erősen pigmentált szegmense minden emberi normát meghaladó ütemben szaporodik?
"

Kuruc.info / Arppi S.: jó kérdés, és talán az egyetlen értelmes válasz az izraeli területfoglalós, sokak számára talán “injekciósnak” tűnő teória, hogyaszongya a magyar politikusgárda azért viselkedik pont az ellenkező módon, mint a szlovák, osztrák, finn, olasz, svéd, román, bolgár stb., mert izraeli parancsolóinak engedelmeskedik, és az ő ország-foglalásukat készíti elő a putriscigányság mesterséges szaporításával és ellenünk való cukkolásával. Más épkézláb válasz egyszerűen nincs erre a tragikomédiára, ami körülöttünk folyik, hogy ma már egy mocskos bűnözőnek sokkal több joga van, mint a rendőrnek vagy urambocsá a bűnöző áldozatának.

Mellesleg, hogy ne kanyarodjunk el a témától, feljelentés is született azóta (valszeg csak a médiafelhajtás miatt). A zsIndex 17:08-as híre szerint “az encsi rendőrkapitányság erőszakos közösülés bűntette miatt indított eljárást, mondta Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. Az apa személye egyelőre ismeretlen, ugyanis az, akit a lány megnevezett, tagadja, hogy tőle lenne a gyermek, így ez csak a DNS-vizsgálat után derülhet ki.”

Ehhez csak a következő kommentárunk lenne: fizethetjük ezt a DNS-vizsgálatot is, mert a luvnya bizton meg van félemlítve, hogy ne beszéljen. Vagy tényleg nem tudja...? Netán itt is rokona ejtette teherbe? Nem ritka ez náluk. Költői kérdés: Mennyit is kóstál egy DNS-vizsgálat? Ma már egymillió felett van. A MI általunk befizetett tb-járulékokból fizetik. Ahelyett, hogy normálisabb célokra fordítanák. Ezt a hihetetlen pazarlást is a putriscigányoknak köszönhetjük! És akkor még valaki tagadja, hogy éves szinten ezermilliárdokba kerül ez a “kultúra”! Agyrém!