"Adjon az Isten!
 
Bizonyára még kevesen hallottak a Magyar Gárda tegnapi mentőakciójáról, melynek során Galgagyörkön két magyar családot evakuáltak a cigánybűnözők karmai közül.
Gusztustalannak tartom, hogy a cionista szennymédia ismét próbálja félrevezetni a közvéleményt pl. ITT, ezért elküldöm nektek a történet valós verzióját - képekkel dokumentálva.
 
A dolog előzménye:
Egy fiatal magyar házaspár három évvel ezelőtt vásárolt meg egy telket a rajta lévő házzal és melléképülettel Galgagyörkön a Rákóczi utcában, melyből a házba ők költöztek be, a melléképületbe viszont önkéntes lakásfoglaló cigánybűnözők telepedtek meg. A házaspár próbálta kilakoltatni őket, ehhez a rendőrség segítségét is kérték, azonban a rendőrök az önkormányzatra mutogattak, és nem voltak hajlandóak teljesíteni a kérést.
Nem elég, hogy a házukat elfoglalták, de évekig élősködtek a családon a cigányok, ugyanis tőlük lopták az áramot, és a több tízezer forintnyi villanyszámlát a magyar családnak kellett folyamatosan fizetnie.
(A sajtóban megjelent "felgyújtották egy háromgyermekes cigánycsalád házát" természetesen ordas hazugság, semmi ilyenre utaló nyomot nem láttunk sem mi, sem a rendőrség, illetve a helyszínen nem is hallottunk senkitől ilyen esetről. Nyilván felsőbb javaslatra a Pátkán már bevált trükköt szerették volna ismét bevetni. A gyújtogatásról szóló hírt közzé tevők médiumok valószínűleg a "rémhír terjesztése" bűncselekményt valósították meg, ugyanis nyilvánvalóan ezzel szeretnék a közvéleményt a cigánybűnözők helyett a magyar polgárok ellen hangolni.)
 
Amikor a két magyar fiatalnál betelt a pohár, és ismét megpróbálták a cigányokat kitessékelni a saját tulajdonukból, azok felháborodtak, és rájuk támadtak: előbb a házőrző kutya orrát motoros fűkaszával aprították szét (kép lent), majd a kerítésüket bedöntötték (kép szintén lent), és csak az mentette meg őket, hogy idejében be tudtak zárkózni a házba.
 
A család hívta a rendőrséget, akik nem foglalkoztak velük érdemben, majd - mivel másra nem számíthattak - a Magyar Gárdától kértek segítséget, hogy menekítse ki őket az otthonukból.
A Magyar Gárda értesítette a rendőrséget, és ezzel egyidőben megindította több gyorsreagálású egységét. A rendőrség a Gárda telefonja után már jobbnak látta a helyszínre küldeni egy járőrét.
Rövid időn belül helyszínre érkezett a Gárda két szállító járműve és az őket kísérő gépkocsikonvoj körülbelül 50 gárdistával az evakuálás biztosítására és gyors lebonyolítására.
 
Amikor a Gárda gépkocsikonvoja bekanyarodott a főútról a Rákóczi utcába, egy rendőrautó vágódott be a konvoj elé, és elállta a járművek útját.
Döbbenetes, de a meglehetősen nyegle, pökhendi stílusú rendőr és kolléganője Veresegyházától követte a Gárdistákat (kép lent).
 
Természetesen nem a magyar család védelmére sietett, hanem teljesen törvénytelenül a gárdistákat akarta megakadályozni abban, hogy a helyszínre sietve segítséget nyújthassanak.
A gárda tagja ekkor megkerülték a hitvány alakot és járművét, és gyalog indultak tovább a helyszínre.
 
A helyszínen a lincselésre készülődő 80-100 fős cigányhorda a gárdisták láttán hanyatt-homlok menekülni kezdett, ki autókkal, ki gyalog a közeli erdőbe, hegytetőre.
Közben kiérkezett a gárda láttán (!) hívott rendőri erősítés, és beelőzve a gyalogos gárdistákat, feljebb ismét elzárták az utat a gárdisták előtt.
 
A több órás rendőri hisztéria során 38(!) rendőrségi járművel közel 100(!) rendőr érkezett a helyszínre, végig feltartóztatva a gárdistákat, járművekkel közrefogva a közben feljebb jutó gárda-furgonokat miközben a "tisztességes" cigányok járműveikkel (luxusterepjárótól a rendszám nélküli gépkocsiig) szabadon száguldozhattak le-fel a hegyen (képek lent).
 
A hosszú várakozás során volt alkalmunk beszélgetni a rendőrökkel, akik - hasonlóan az ország többi részén szolgálatot teljesítő kollégáikhoz - nagy arányban szimpatizálnak a Magyar Gárdával.
 
A fejétől bűzlik a hal tipikus esete volt az eseményeket irányító Klujber Attila alezredes egész napos tevékenysége. Nem rejtette véka alá a véleményét a gárdistákat koordináló megyei gárdaparancsnokról, folyamatosan vissza akarta fordítani a segítséget nyújtó gárdistákat, majd, amikor látta, hogy ez nem fog menni, leszedette a Magyar Gárda matricáit a gárda furgonjáról, levetette az egyenruhákat a nyolc kijelölt gárdistáról akit végülis a költöztetéshez a helyszínre engedtek. Az indoklás saját szavai szerint: "nehogy bántsa az utcában lakók érzékenységét". A rakodás közben pedig a rendőrök igazoltatták mind a nyolc dolgozó gárdistát, miközben a fenyegetőző cigánycsürhéből senkit sem, mondván: "túl sokan vannak". a Ehhez azt hiszem, nem kell hozzáfűzni semmit...
 
Időközben természetesen megjelentek valamilyen cigányszervezet képviselői új Audi luxusautójukon, amit persze valószínűleg pusztán a tagdíjakból vásároltak nagy hirtelen (kép lent). ;)
 
Amikor már megpakolt furgonokkal visszaindult volna a csapat, hirtelen az utcában lakó másik magyar család is  a Gárda segítségét kérte, akiket ugyan bútoraik nélkül, de szintén sikerült biztonságosabb környékre szállítani.
 
Az áldozatokkal és a Magyar Gárda főkapitányával az Echo TV stábja (riporter: Bayer Zsolt) csinált riportot. Cikk ITT (Kuruc.info: köszönjük, már lehoztuk ITT) (Érdemes megnézni az erről készült lenti fényképen a család autójának hátsó ablakát, melyet a békés kisebbség tagjai vertek be.)
 
A rendőrség fáradságos aknamunkájának köszönhetően végül csak éjjel 2 órára sikerült a családokat biztonságos helyre költöztetni.
   
Szebb Jövőt!
 
egy gárdista"
 











































Kapcsolódó: Galgagyörk: a Gárda mentette meg a magyar családot a cigányterrortól; a média hazudik 
Fontos: ha képeket küldenek be a Kedves Olvasók, NE előzetesen átméretezett, lebutított verziókkal tegyék ezt, hanem lehetőleg az eredetit küldjék, amit aztán mind kis méretben és gyenge minőségben, mind nagy méretben és jó minőségben is lehozunk. A levelekben egyáltalán nem gond a nagy, akár eredeti fájlméret; a lényeg, hogy jó minőségű nyersanyagot kapjunk.
Kuruc.info: olvasónk beszámolójában szereplő STOP-cikk mellett érdemes szégyenpadra ültetnünk azon egyéb médiumokat is, amelyek tevékenyen közreműködnek a hazugság terjesztésében:

Klub Rádió
MTI  - csodálkozik valaki? A Magyarországi Talmudista Iroda tevékenyen közreműködött a pátkai polgárőrökkel kapcsolatos hazugságkampány terjesztésében is. Kezdenek nagyon hiteltelenné válni, mintha Horváth Aladár írná számukra ezeket az izéket…
MNO(!) (a cikkükbe beleírták azt is, hogy a gádzsó korábban a Gárdába kérte felvételét)
HírTV(!) (akik szerint még gyújtogatás is volt)
A Hírszerző első cikke még az MTI-hazugság közvetlen átvétele; a második már valamivel korrektebb, de persze messze jár a Magyar Hírlapétól

Megint csak azt tudjuk mondani az MNO-nak és a HírTV-nek, hogy igyekezzenek utánanézni a cikkeiknek, és ne vakon átvenni az MTI-s hazugságokat – ahogy azt, sajnos, a pátkai esetben is tették.
Olvasó: Még mindig Galgagyörk

Üdv!

Szerintem az sem árt, ha a hazugságokra fény derül. Egyet már megjelölt gárdista olvasótok (stop-os cikk). Itt egy újabb
Az aktuális (egyébként renitens) hazudozók impresszumát böngészve biztosan találunk olyan elérhetőségeket, ahol érdeklődhetünk a tudósításokat megelőző tényfeltárások módszeréről. Magyarul: hogy jött ki ez az "eredmény"? Ki az a zseniális meseíró, az az epikus géniusz, aki enbéhás utasításra ily' bátran hallgatja el a valót? Kérdezzük meg a tetveket!!!

Szebb jövőt: Pass