Bejelentés érkezett a főkapitányságra 2023. szeptember 28-án, hogy egy celldömölki családi házba betörtek, az ismeretlen elkövető nagyobb összegű pénzt tulajdonított el.
A széleskörű adatgyűjtés során beszerzett adatoknak köszönhetően a körzeti megbízottak rövid időn belül igazoltatták és elfogták a lopás elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A ruházatát átvizsgálták, amelyben az ellopott pénz egy részét megtalálták.
Zoom
A további nyomozás során információhoz jutottak, hogy a betörő a többi pénzt elásta egy ismerősének udvarán. A nyomozók az 50 éves helyi nő családi házának udvarán megtalálták az ellopott összeg többi részét, így a lopással okozott kár teljesen megtérült.
Zoom
A gyanúsítottak kihallgatásuk során elismerték a bűncselekmény elkövetését. A 32 éves férfit – aki a megalapozott gyanú szerint betört a házba, és ellopta a pénzt – a rendőrök őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását.
Zoom
A Celldömölki Rendőrkapitányság dolog elleni erőszakkal, nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást - közölték honlapjukon.