Olvasónk írja:
2023. március 22-én készült az alábbi felvétel a házam udvarából. A Miskolci Járási Ügyészség megállapítása alapján zaklatást követnek el ellenem a saját kertemben, ami büntetőjogi kategória. Ennek ellenére mindez a Miskolci Járási Hivatal és az alapvető jogok biztosa szerint is teljesen rendben van.
Természetesen az otthonomat eladni sem tudom, csak elképesztő anyagi veszteséggel. Mielőtt még valaki rákérdezne, nem én költöztem a baptista iskola mellé, hanem pontosan fordítva történt.
Hogy mindenki értse, a molinó azért van kifeszítve, mert előtte petárdáktól kezdve energiaitalos fémdobozokon át minden elképesztővel dobáltak, és köpködtek rám. Erre Demeter Ervin, "közreműködve" Bódis Sámuellel (cigány baptista lelkipásztor, az iskola fenntartója - a szerk.) kitalálta a molinót, azóta meg már személyleírást sem tudok adni az elkövetőkről.
Minderre a Fekete-Afrika szintjét alulmúló abszurd állapotra, amit napi szinten kell elszenvedünk (Demeter Ervin és Alakszai Zoltán főispán jóvoltából) sokatmondó Bárányiné dr. Laczkó Margit osztályvezető válasza: "A magatartásuk az év folyamán sokat változik, hiszen az osztályfőnökök és a szaktanárok egyaránt sokat foglalkoznak velük." (2020. október 16.)
Fideszes képviselőnk, Nagy Ákos írásbeli válasza: "Egy hónapon belül, másodszor tisztel meg soraival."
Volt évfolyamtársam Molnár Péter KDNP-s képviselő meg egyenesen letagadta, hogy egyáltalán megkerestem volna; megígért "reagálása" a helyzetünkre, amibe juttattak, több mint két éve várat magára.
Azóta már igazságügyi ingatlanszakértői véleménnyel is rendelkezem, ami több mint 300 ezer forintomba került, és természetesen minden egyes oldalról engem igazol.
Nyitray Szabolcs
Frissítés: a levélíró kiegészítése:
Az iskola tanulóinak 90%-a cigány. Az egész itteni baptista "leányvállalat" vezetősége cigány. Amerikából tömik őket pénzzel. Azt, hogy mennyire lennének elkötelezettek a keresztény értékrend iránt, inkább nem firtatom... Az egész a külföldi segélyezésről szól és a pénzről.
Annyi pozitívumot el lehet mondani Bódis Sámuelről, hogy nyilván a cigányok iskoláztatása és szakmával való felruházása szerepel célként előtte, de hogy ehhez nekünk pokoli körülményeket teremt, és minket feláldoz ennek oltárán... Ő egy velejéig romlott és hazug ember, ezt levelekkel tudom igazolni.