"Tömegverekedés tört ki Hetényegyházán
Két személy súlyosan, többen könnyebben megsérültek abban a tömegverekedésben, amely pénteken este történt a Kecskeméthez tartozó Hetényegyházán - közölte szombaton az MTI érdeklődésére a rendőrség. A verekedés okát még vizsgálják, szombaton folyamatosan tartanak a kihallgatások - mondta Nyíkos Tamás a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A rendőrség csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt indított eljárást."
zsOrigo; vannak kommentárok. Vitán felül az egyik "legjobb" az önmagát "roma értelmiségiként" definiáló, a zsOrigós fórumokba, kommentekbe rendszeresen írogató "romalány"-é, aki szintén megmutatta, milyen valójában a cigány "kultúra":

romalány #30 17 órája 20 perce

Válasz erre: vicusska #3
Te paraszt kurva!!honnan vetted ezt az országot??anyádat meg baszta az összes orosz, török, német?rohadtál volna anyádba!!csöves luvnya!!!
Romalány egyébként már a harmadik hozzászólásban feltűnik. Akkor ezt írta: "Óh hogy zavarodjatok meg!Bármi van, csak a cigányokra tudtok gondolni? a parasztok nem verekednek?biztos diszkó patkányok voltak!" Ebből szintúgy kiderül, hogy a putrisok bennünket valóban parasztnak neveznek. Meg persze az is, hogy "értelmiségi" lét ide vagy oda, azt nem tudja a kokeró, hogy a diszkópatkány egy szó...

Pár romalány-idézet még:

"De igen!!Te meg egy kibaszott , frusztrált luvnya, akit valami kancigány baszott meg, és most az a baja, hogy elhagyta.rohadék!"

"Dögölj meg te ott ahol most vagy!!Mit cigányozol szakadj meg mint a húr!!!faszát edd meg minden cigánynak te rohadt buzi luvnya"

"Basszon meg téged minden kancigány! jó erősen!!rohadt ribanc"
"Paraszt köcsög! mi van szíven talált az írásom?:))szakadjatok meg !fáj mi az igazság?"

"Na és?Bp-en meg 30-diszkó patkány, akik nem cigányok voltak, és betörtek, zúztak, romboltak!! (Kuruc.info: "30-diszkó patkány"... két komoly helyesírási hiba... gratula, "értelmiségi roma"!)
Erre lépj baromarcú!!
Leszarom a statisztikádat, a bűnözés itt is, ott is bűnözés!!!
(Kuruc.info: nem veszed figyelembe az arányokat, barátocskám! Ja, hogy ti még mindig a ki tudja milyen nemzetiségűek, állampolgárságúak által elkövetett Mórral mentegetitek a napi szinten történő, cigányok által elkövetett gyilkosságokat?!)
Érted koporsó??"

És egy másik cigány(védő?), KOP:ORSÓS, a következővel lepte meg a Nagyérdeműt:

VICCPUSKA!Én elfigyellek mekkora bunkó tahó faszszopó ribanc vagy!Neked az a baj,ha magyar valaki,de más véleményen van,ha cigány,ha román,ha szlovák,ha orosz stb!Egyáltalán gondolkodtál már,hogy eltakarodj ebből az országból?Angliában megtudod mennyire "megbecsülnek"te ribanc!

Hát kedves KOP:ORSÓS! Hadd válaszoljunk mi! Nektek, cigányoknak, nagyon sz@r lesz, ha sikerül minden, ahogy az értelmiségi(?) romalány is megfogalmazta, "parasztot" (gádzsót) elüldöznötök. Ki fog akkor segílykét adni nektek? Kit fogtok kirabolni, lenyúlni? Más országok nem fognak befogadni benneteket, és, mivel semmiféle alkotó tevékenységre nem vagytok képesek (pl. földet művelni – ráadásul ezt egy fajtatársatok, "Antifasiszta2" is elismerte ITT) éhen fogtok mind dögleni, miután feléltetek mindent. Az egész civilizált világ nagy-nagy megkönnyebbülésére...
Kuruc.info - A.S.