Kiskunlacháza kapcsán már ismertettük, hogy a gyakorlatilag (ezt, igaz, külföldi – szlovák –, hivatalos statisztikák is megerősítik) 100%-ban cigány kézben levő kurvafuttató-biznisz számára hogyan rabolnak "kulturális érték" romáink "friss húst". A Duna TV legújabb, eltűnt gyerekekről, fiatalokról szóló, ITT található (WMV formátum; Mac, iPhone, Nokia stb.-tulajdonosoknak YouTube verzió alul) Csellengők műsora (megint) ezt a kérdést tárgyalta.

Etes Amáliatelepére (ami egy lepukkadt, mára jobbára cigányok lakta szénbánya-telep) volt kénytelen költözni (anyagi okokból: nem futotta máshol házra) egy magyar anyuka, miután el kellett válnia a férjétől. Tavaly (!) januárban eltűnt a 25 éves lánya. A műsorhoz csak jóval később, legalább fél év múltán fordult, a rendőség ui. addig ült az ügyön. Azóta sincs előrelépés: a lánya néhány havonta felhívhatja, de gyakorlatilag csak annyit mondhat az anyjának, hogy még él – többet nem, mert a stricijei ott állnak mellette, és fenyegetik. Néha rátalál a rendőrség a lányra az út mentén, kuncsaftra várva, de megmenteni nem tudják, mert az édesanyja se tudja, hova rejtené aztán a bosszúálló cigányok elől – és, legfőképp, mi maradnak a házából, ha azt ugyanúgy szétvernék, mint a szomszédét, ahol a konkurens, kb. ötventagú, szintén mokka stricibrigád látogatást tett. Legkisebb, hatodikos általános iskolás lányát is félti: a műsorból az is kiderül, az emberrablók nem kímélik a 14 évesnél esetleg jóval fiatalabb lányokat is, azokat is viszik...

A műsorból kiderül, Miskolcon is vannak az emberrablásra és strichelésre szakosodott bandák – nem csak helyiek. Hármat találhat a Kedves Olvasó, hogy ezek vajon milyen származásúak... A válaszadáshoz ajánljuk például a Miskolci Kommunikációs Kht. (legújabb, ütős videó & statisztikák ITT), a miskolci rendőrkapitányság-vezető vagy éppenséggel a borsodi cigányvajda, Lakatos Attila által fehéren-feketén állítottakat.

Az adásban más, eltűnt lányokat, nőket is bemutatnak. A felsorolt települések többsége ismerős:  Halmajugra, Tatárszentgyörgy, Érd stb. Ha valaki nem kapcsolt volna: igen, erősen cigányfertőzött települések, városok.”Kicsit” furcsa, hogy az 1858 lakosú Tatárszentgyörgy is a műsorban szereplő kb. 10 kiemelt település egyike, ahonnan “eltűntek” (gy.k. elraboltattak) fiatal lányok, nem? Az a Tatárszentgyörgy, ahol a Gárdának is fel kellett vonulnia a féktelen cigánybűnözés ellen. Persze, biztosan nem cigányok raboltak ott sem embert, na igen…

A műsor zárószava se hagy kétséget afelől, hogy mi is folyik az országban, és hogy a helyzet egyre rosszabb lesz: "Tombol az erőszak, egyre inkább, és egyre több fiatal esik az erőszak és a prostitúció áldozatául. Nem jó ez, és nagyon rossz érzés, hogy erről kell hétről-hétre beszámolnunk. Én a műsor egyik készítőjeként abban bízom, hogy 2009 talán kicsit jobbat hoz a csellengők életében ilyen szempontból."