Dolgos orkjainknak túlnyomórészt zsidó politikusaink nem csupán az átlagmagyarok kifosztását, meggyilkolását engedélyezik (lásd Kozák Rajmund büntetlenségét), hanem a (vidéki) rendőrökét is.

ITT már felsoroltunk (és hivatkoztunk) néhány régebbi esetet (a szintén botrányos hevesi, két rendőr kirúgásával végződő ámokfutás mellett), amikor a bíróságok a bűnözőcigányoknak adtak igazat – a dolgát végző, tisztességes rendőr helyett. A legújabb, szintén felmentő(!) ítélet ugyanebbe a sorba illeszkedik: a politikum által kézivezérelt jogszolgáltatás gyakorlatilag vérdíjat tűzött ki a rendőrök (és, még egyszer, minden nemcigány) fejére. Ahogy például az “antifasiszta” médiumok legújabb felfedezettje, Zorro, egyik legújabb, ITT található, bőven kommentált cikkében (“Felhívom Minden Roma És Szines Figyelmét! A Világba n Fegyverbe! Minden Nácit Meg Kell Ölni! A Békés Világért!” [sic!]). Egy ilyen ítélet csak megerősíti a maximum 70-es átlag IQ-jú (deviáns)cigányságot abban, hogy magyart és/vagy rendőrt myugodtan meg lehet támadni (vagy éppenséggel ölni), mert büntetést úgysem kapnak.

Érdemes elgondolkodni azon, mi történt volna fordított irányban (rendőr támad orkra). Ahogy a hevesi esettel kapcsolatban is láttuk, minimum kirúgták volna. Esetleg letöltendőt is kapott volna – különösen akkor, ha “rászízmust” is sikerül “rábizonyítani” – lásd a cigánypofozó barcsi srácok példáját.

Apropó, a hevesi ügy fejleményei. Említettük már, hogy a rendőrök kirúgatása mögött Magyar (felmenőinek eredeti neve: Ungár) Elemér (is) áll. Emberünk legújabb, ITT található cikkében megint egy sort kesereg azon, hogy szegín hevesi romával milyen csúnyán bántak a gonoszrászístá rendőrök. Mellette meg olyan hazugságokat is elhint, hogyaszongya „Igaz, hogy egyelőre csak magyarok nyírtak ki cigányokat, de akkor is”. Persze, Kozák Rajmund, Szögi Lajos, a Kézsmárki-lány és a többi, a ráckevei cigányok által legyilkolt magyar, a gadnai, salgótarjáni áldozatok stb. ezek szerint soha nem is léteztek.
Érdemes megfigyelni, hogy írásának második fele sima Zsidesz-propaganda. Likud Viktorról például a következőt írja: “Mindenesetre bízhatunk benne, hogy Orbán Viktor tanult az esetből, s jóval óvatosabb lesz, ha majd ő is elkúrja. Persze neki már könnyebb is lesz a dolga, hisz ő – saját bevallása szerint is – még soha nem hazudott.” Ez az “Orbán soha nem hazudott” mi, ha nem a legszervilisebb benyalás? Ennél még Győri Béla (a MIÉP volt szóvivője) Csurka-magasztalásai is realistábbak voltak. Ennyit arról, hogy Elemérünk melyik párthoz is húz, kinek “nyal”. Na ezért sem szabad a Zsideszre szavazni – azok hátán az ilyen cigányfajvédő nímandok, szolíd kormányellenes propagandájuk és segítségük hálájaként, szintén bekerülnek valami jó kis minisztériumi vagy egyenesen kormányközeli (tanácsadói, államtitkári stb.) állásba, és akkor még nagyobb hatalommal fognak megtorpedózni minden bűnözőellenes fellépést. Ha valakinek a pokornik, hegedűszsuzsák, dajcstompikák, rogánok, baloghartúrok, a salgótarjáni kettős gyilkosságban (minimum) bűnrészes cigók (id. Fekete László) stb. nem lennének elegendők.

Cigány, bocsánat, Magyar Elemér Sajóbábony kapcsán is löki a hazugságait. Ahogy a másik, igen magas állami pozícióban levő, az adófizetők pénzén élősködő, ugyanakkor ellenük uszító díszcigány, Villás Lajos tette. Meg Radics Béla haverja, a balzsidó Hírszerző Balogh Artúr melletti másik díszcigánya, aki az MCF listáján előkelő helyen indult az EP-választásokon (kapcsolódó, új cikke: Az igazságszolgáltatás nyilas kollaboránsainak!).

Figyeljük meg az alábbi hírben azt is, hogy azzal (is) indokolták a kokeró felmentését, hogy „az asszonynak – akinek a férje egyébként fogyatékkal élő – hat kiskorú gyermek eltartásáról kell gondoskodnia.” Értsd: légy cigány, csinálj sok gyereket, lehetőleg sok legyen köztük a fogyis (gyógyszerezd magad a terhesség alatt, igyál, füstölj!) és akkor nemcsak sok-sok segílyt kapsz majd, hanem, erre hivatkozva, bármit megtehetsz, büntetlen maradsz. Azt is figyeljük meg, hogy szegínke férje fogyatékos. Megint feltesszük a költői kérdést: miért van az, hogy ha cigányokról hallunk, akkor a „fogyatékos” jelzőt is szinte mindig hozzáteszik? Mi lehet az oka annak, hogy az orkok között ennyi a gyogyós? A vérfertőzés, belterjesség miatt hihetetlenül rossz génanyag mellett azért más okai is lehetnek ennek, nemde? – lásd a nők terhesség alatti viselkedése (most függetlenül attól, hogy tényleg verik-e a hasukat, vagy sem).

Kuruc.info – A.S.

Az eredeti anyag:

Retiküljével vágta szájon egy nő a bűnügyi technikust

Heves | Bíróság elé állítással rövid idő alatt végére jártak a nyomozó és igazságszolgáltatási hatóságok annak az ügynek, amelynek során még szolgálatát teljesítő személyt is megtámadott egy asszony a Hevesi Rendőrkapitányságon.

Dr. Hajdú Tamás, az Egri Nyomozó Ügyészség vezetője elmondta: az átányi S. Ferencncé azért ment a rendőrségi épületébe, mert a fia ellen indult büntetőeljárás, s ezt akarta kifogásolni. A kapitányság folyosóján szóváltásba keveredett az ott munkálkodókkal, nem tetszett neki, ahogyan az egyenruhások intézkedtek.

Dührohamot kapott, fennhangon szidalmazta mindezt, akivel csak összetalálkozott. Egy bűnügyi technikus az irodájában dolgozott éppen, amikor meghallotta az éktelen ricsajt, s kilépett az ajtaján, hogy rendre intse a hangoskodót. A nő azonban ekkor sem nyugodott meg, hanem a retiküljével arcon ütötte a hatósági embert, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

S.-né ellen hivatalos személy ellen elkövetett erőszak bűntette miatt indítottak eljárást. Élve a jogszabályok által biztosított lehetőséggel, a törvényi határidőn belül a nyomozó ügyészség bíróság elé állította. A Hevesi Városi Bíróságon S. Ferencnét kilenc hónap időtartamú, ám végrehajtásában két évre felfüggesztett börtönre ítélték.

Enyhítő körülményként vették figyelembe, hogy az asszonynak – akinek a férje egyébként fogyatékkal élő – hat kiskorú gyermek eltartásáról kell gondoskodnia. A gyorsan megszületett ítéletet az érintett tudomásul vette, így az jogerőre emelkedett.
(HEOL)
Olvasó: Kedves Szerkesztők!

Szuper lett a mai Újabb rendőrvadászati... cikketek, mint általában a többi is.

Szó van benne Zorro-ról, ifjabb felfedezettünkről, akiről közben kiderült, hogy ő nem más, mint Balogh Artúr. Ez ma derült ki.

Balogh Artúr = Zorro = Mihály és még kitudja ki, hiszen rengeteg álnéven irkál és kommentel. Szinte követhetetlen.

Ezt, csak azért írtam meg, hogy tisztában legyetek vele ti is.

További jó munkát kívánva maradok tisztelettel,

Gábor
Szebb jövőt!