Olvasó: Tisztelt Szerkesztők!

Amennyiben érdekes a történet, Galgagyörkről (a falucska, ahonnan annak idején cigányok miatt költözött el egy magyar család)
 
Tegnap a helyi Általános Iskolában történt az eset. Nem meglepő módon ugyanaz a cigánycsalád (Balázsék!), akik annak idején a magyar család "elköltözésében" nagy szerepet vállaltak, csinálta a balhét. A család gyermeke a helyi általános iskola első osztályába jár. Szeptember óta gondok vannak vele, ellopja más gyerekek dolgait, széttépi könyveiket, rugdossa, megveri a magyar kislányokat. Az iskola vezetője többször felszólította a családot, hogy neveljék meg a gyereket, ez sajnos nem történt meg, ennek köszönhetően a magyar gyerekek megpróbálták megvédeni magukat. Erre az történt, hogy a cigány gyerek megnevelése helyett a család női tagjai (sógornők, nagyanyák) többször bementek tanítási időben az iskolába és a tanárokat, a gyerekeket fenyegették meg. Erre az iskola igazgatója, védendő kollégáit és a gyerekeket, egyetértésben a tantestülettel és a szülői közösséggel, kitiltotta a fiú anyukáját az iskolából.
 
Tegnap viszont újra balhé volt. A cigány gyerek széttépte egy magyar gyerek könyvét és elkezdte őt lökdösni, erre a magyar gyerek se hagyta magát próbált védekezni lett némi kalamajka. Mit tettek erre a cigányok? Mivel éppen megérdemelt segélyükre vártak a család nő tagjai a posta előtt, a cigánygyerek nagyanyja berohant az iskolába, az ajtót feltépve berontott az elsősök tantermébe és a tanítónénit félrelökve elkezdte kergetni a hatéves magyar fiúcskát, aki visszamert ütni "családi pótlék drága" unokájának. Közben magából kikelve ordított, hogy "széttéplek, megöllek te büdös paraszt". (Kuruc.info: mit csodálkozunk? Mindannyiunk kedvenc Zorrójának is az a kedvenc szavajárása, hogy „széttéplek” - tessék, ITT ellenőrizhető. Ez az egyetemleges cigány „kultúra” - ezek ilyenek.) Mondom még egyszer, hogy mindenki megértse: egy 40 éves, 70 kilós cigányasszony kergetett így egy 6 éves 20 kilós magyar gyereket, és nem a vadnyugaton, hanem egy kis falusi iskolában Magyarországon (és többek szerint ez nem az első eset volt).

A tanítónéni segítséget kért, aminek köszönhetően az iskola igazgatója (aki szintén nő) és a férfi tanárok kizavarták az állat módján viselkedő cigány asszonyt az iskolából.
A történethez még annyi hozzátartozik, hogy az iskola vezetése feljelentést tett a váci rendőrségen, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt. Mi adófizető magyar polgárok kíváncsian várjuk mit fog tenni Pintér úrtól erőre kapó rendőrségünk. (Kuruc.info: mi is, bár, őszintén szólva, nem várunk csodát – mondjuk az olasz, a deviánscigányokat egytől egyig se ki, se be táborokba záró modellhez hasonlót)
 
Egyszerű falusi emberként az eset után csak annyit kérdeznék, liberális cigányvédő "barátaimtól", kiknek gyermekei elit iskolákba járva ilyen esettel nem futhatnak össze, miként védjük meg a saját kisgyerekeinket itt a falvakban a dühöngő állat módjára viselkedő cigányoktól, állítsunk tán fegyveres őrt a kapuba mint az Amerikában szokás?
 
Egy galgagyörki aggódó MAGYAR szülő