Ketten támadtak Miskolcon egy idős nőre, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett a rablás során; a járőrök a helyszín közelében elfogták az elkövetőket – tájékoztatott a rendőrség hétfőn.

Egy miskolci családi ház melléképületébe tört be vasárnap az éjféli órákban az a két elkövető, akiket tetten ért a 75 éves házigazda. A nyugdíjas nőt a menekülő tettesek egyike fejbe vágta, majd a kerítésen átugorva elszaladtak a helyszínről. A tetthely közelében járőröző rendőrök megállítottak két gyanús fiatalembert, akik közül a fiatalabbik szinte kérdezés nélkül leleplezte magukat és elmondta, nem ő ütötte le a nőt...

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a 19 és a 15 éves miskolci elkövetőkkel szemben. A bűnügyi őrizetbe vett gyanúsítottakkal szemben a rendőrség előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk bírósági elrendelésére.
(MNO)
Kuruc.info: hadd hívjuk fel a T. Nagyérdemű figyelmét arra, hogy a cigányokkal minden más országban sokkal-sokkal keményebben bánnak. Az az alap, hogy kitoloncolják őket, meg elveszik az állampolgárságukat, vagy „csak” koncentrációs táborokba, középkori szintű várbörtönökbe zárják őket. Egyes „tökös” népek (pl. a finnek) meg egyenesen (passzív állami támogatással) cigányvadász halálbrigádokat alapítanak, hogy így szabaduljanak meg az emberiség pestisétől. (Konkrét hivatkozások ezen államok gyakorlatára ITT, a bevezetőben.)

Nálunk meg a Fidesz és sleppje még mindig a szép szóval, kérleléssel történő, garantált kudarccal végződő „integrációban” bízik. Ahelyett, hogy bevezetné a francia, svéd, dán, olasz, svájci, amerikai, angol vagy akár finn modellt. Miért nem teszi? Miért nem tehetné meg a Fidesz ugyanazt, amit kivétel nélkül minden egyes másik nép megtesz, megtett? Miért kell a saját gyilkosainkat dédelgetnünk, miért hagyjuk, hogy tovább szaporodjanak ezek a patkányok? Miért kell akarattal feladnunk a saját hazánkat, miért kell a bárd alá hajtanunk a fejünket?