2020. január 21., kedd, Ágnes napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:37 Többen életüket vesztették az újabb iraki tüntetéseken22:18 Megkezdődött a balatoni nádaratás21:57 Salvini él a lehetőséggel, bíróság elé akar állni: "Contét és Di Maiót is viszem magammal"21:44 Február elején teszik közzé a Fidesszel kapcsolatos néppárti értékelést21:33 Kína megerősítette, hogy emberről emberre terjed az új koronavírus21:18 Idéntől csak hibridet gyárt az EU-s piacra a Suzuki Esztergomban20:53 Az ellenzék vezére szerint Putyin örökké hatalmon akar maradni20:50 Boroskancsók és névreszóló pálinkáspoharak a Turániában (x)20:32 Ismét többfelé lesz sűrű köd20:02 Kiengedték a Hableányt elgázoló szállodahajó ukrán kapitányát19:29 Tiltakoznak az ügyvédek bűnöző ügyfeleik "kártérítései" kifizetésének leállítása miatt - ők ugyanis nem nyerészkedők, dehogyis18:57 Időnként holttestekkel is lehet találkozni egy bukaresti kórházban18:15 Kiugrott kollégiumi szobájának ablakából egy debreceni egyetemista18:05 Láncra verve tartottak egy idős asszonyt a pincében - felfüggesztett elég lesz17:51 NJA: véget kell vetni a 10,5 éve zajló Budaházy-Hunnia büntetőügynek!
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés ::

Ezek a cigányok: tövig döfte a tőrkést a járőr halántékába

Reklám

A Hajdúhadházon tomboló cigányterrorral számtalan anyagunkkal foglalkoztunk; ezek közül leginkább EZT, EZT és EZT ajánljuk, a bennük található hivatkozásokkal együtt.

Az alábbi hírből kiderül, hogy nem új keletű az ottani cigányok gyilkos hajlama. Míg a minap egy 13 éves ork rugdosott agyon egy idős bácsit (cikk ITT), addig 25 évvel ezelőtt egy sittescigány mártotta tövig – előre kitervelten, anyja segítségével – a tőrét egy rendőr halántékába.

Hiába, a hadházi cigányság nem (sem) változik. Akkor is bűnöző, gyilkos söpredék volt – és ma is. Talán mondanunk sem kell, hogy míg gárdisták vegzálására, a legócskább Rákosi-koncepciós időket idéző kézigránátos akciókra van a sünöknek kapacitása, addig arra nincs, hogy Hadházon rendet csináljanak. Ez a fideszes „rend”. Miközben – ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni! - más államokból minimum kiutálják (lásd a Kanadából úgymond „honvágy miatt” „haza”tért nyíregyházi bűnözőket), elüldözik, kitoloncolják (franciák, dánok, svédek) őket. Vagy éppenséggel középkori várbörtönökbe, ill. fegyveresekkel őrzött, jól elkülönített cigánytáborokba zárják (olaszok). Vagy az államhatalom és a (nem véletlenül) 100%-ig cigánygyűlölő rendőrség cinkos, a fehéreket védő összekacsintásával halálbrigádokkal irtják (pl. a finnek)... Nekünk vajon miért kell eltűrnünk a bűnözésüket, az élősködésüket, azt, hogy teljesen tönkreteszik, letarolják a hazánkat, ráadásul azzal is fenyegetőznek, hogy, ha többen lesznek, kiirtanak, de legalábbis a csicskásaikká tesznek bennünket, vagy egy újabb Trianon keretében leszakítanak maguknak pár megyényi területet? Miért nem terelhetünk minden bizonyítottan bűnöző életvitelű cigányt olaszmód koncentrációs táborokba, vagy miért nem vonhatjuk meg az állampolgárságukat és rúghatjuk ki, ahogy a világ összes többi népe teszi? (Klikk a [kék, aláhúzott] hivatkozásokra további konkrétumokért, információkért!)

A kapcsolódó, mai cikk:

Markolatig döfte a tőrt a rendőr fejébe a hajdú-bihari gyilkos
A rendőrgyilkos hadházi fiú 20 év után szabadult.
 
Az utóbbi évtizedekben megyénkben egy intézkedő rendőr vált gyilkosság áldozatává, még 1975. októberében. A 26 évesen elhunyt Pásti János emlékét tábla őrzi a főkapitányságon, de 35 év nagy idő, így a vele történteket már csak Szántó Gábor Zsarusirató című könyvének segítségével idézhetjük fel.


A Hajdúhadházon szolgáló járőrt egy garázdaságok miatt már büntetett nyikhaj, ifjabb B. Ferenc ölte meg. A gyilkosság előtt pár héttel a 18 éves hadházi fiú egy helyi kertvendéglőben söröskorsóval fejbecsapott egy vendéget, majd heccből felborított egy kerékpárost. Pástiék állították le, a dühöngőnek kellett pár gumibotcsapás, hogy észhez térjen, majd három nap fogda után hazamehetett.

Részeg kötekedők

A négy általánost végzett B. Ferenc a MÁV egy fővárosi főnökségén keverte a maltert, már ha épp volt kedve dolgozni. Október 11-én – egy szombati napon – Hadházon mulattak, egy börtönviselt haver, V. Sándor szabadulását ünnepelték. Egy kocsmában kötekedni kezdtek, de ők húzták a rövidebbet, és B. Ferencet ki is rakták az ivóból. Az erőszakos természetű fiú kést szerzett, s visszaódalgott. Az apja és az anyja is megérkezett, háborog, hogy a gyereküket csak úgy kipaterolják a szórakozóhelyről.

Nem is bírtak magukkal sokáig, az udvaron kést szorítottak annak a férfinek a torkához, akibe korábban belekötöttek. A cimborák azonban idejében érkeztek, s bár nem ütött ki tömegverekedés, szikrázott a levegő. Ekkor érkezett meg Pásti – civilben. A társaság intézkedést várt tőle. A támadók elfutottak, de a nagy nekilódulás előtt idősebb B. Ferenc még szétvert egy sörösüveget egy vendég fején… Pásti a fiú után futott, aki egy közeli utcában szembefordult vele, és miközben az anyja rácsimpaszkodott a rendőr hátára, ő tövig döfte a tőrkést a járőr halántékába. Pásti belehalt a sérülésbe.

A bíróság 1975. novemberében ifjabb B. Ferencet életfogytiglani fegyházzal sújtotta. Anyját 15, apját 3, V. Sándort 4 év szabadságvesztéssel büntették. A fiúnak 20 évig tartott az "életfogytig", de szabadulása után egy évvel máris visszakerült a sittre rablás miatt.

HBN–RaL - HAON
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready