2020. január 21., kedd, Ágnes napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:37 Többen életüket vesztették az újabb iraki tüntetéseken22:18 Megkezdődött a balatoni nádaratás21:57 Salvini él a lehetőséggel, bíróság elé akar állni: "Contét és Di Maiót is viszem magammal"21:44 Február elején teszik közzé a Fidesszel kapcsolatos néppárti értékelést21:33 Kína megerősítette, hogy emberről emberre terjed az új koronavírus21:18 Idéntől csak hibridet gyárt az EU-s piacra a Suzuki Esztergomban20:53 Az ellenzék vezére szerint Putyin örökké hatalmon akar maradni20:50 Boroskancsók és névreszóló pálinkáspoharak a Turániában (x)20:32 Ismét többfelé lesz sűrű köd20:02 Kiengedték a Hableányt elgázoló szállodahajó ukrán kapitányát19:29 Tiltakoznak az ügyvédek bűnöző ügyfeleik "kártérítései" kifizetésének leállítása miatt - ők ugyanis nem nyerészkedők, dehogyis18:57 Időnként holttestekkel is lehet találkozni egy bukaresti kórházban18:15 Kiugrott kollégiumi szobájának ablakából egy debreceni egyetemista18:05 Láncra verve tartottak egy idős asszonyt a pincében - felfüggesztett elég lesz17:51 NJA: véget kell vetni a 10,5 éve zajló Budaházy-Hunnia büntetőügynek!
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés ::

Megint magyart gyilkoltak a korcsok + exkluzív helyi információk + 2 olvasó + sirató-oldal

Reklám

Eddig nem foglalkoztunk a hajdúnánási gyilkossággal, mivel mindezidáig nem rendelkeztünk se az elkövetők, se az áldozat származásáról biztos információval, „vaktában” meg (a kaposvári gyilkosság után) semmiképp nem akartunk „lövöldözni”.

Nos, úgy tűnik, felesleges volt az elővigyázatosság – megint bejött a papírforma. A két gyilkos, bizony, cigány, az áldozatuk meg magyar. Ez utóbbinak egyetlen „bűne” az volt, hogy nem nézte jó szemmel a két cigány lopásait, és fel akarta „dobni” őket. Ezért kellett meghalnia, az emberiség pestise „törvénytiszteletének” még nagyobb dicsőségére. Amivel kapcsolatban a „nácizmussal”, „rászízmussal”, jobbikossággal igazán nem vádolható, fideszes Magyar Hírlap mai vezércikke („Ez a harc lesz a végső?”), nem mellesleg, a következőt írta: „Ez a lépéssorozat éppúgy sújtja a baloldal és jobboldal szavazóit, mint az átlag magyart és a polgárként élő, törvénykövető cigányságot. Még ha még oly vékony is ez roma réteg.” Értsd: még az MH, a cigányvédő Fidesz házilapja is elismeri, hogy a cigányok túlnyomó többsége bűnöző.

Hadd tegyük még hozzá, hogy Hajdúnánástól alig 20 km-re van Hajdúhadház. Ahol a szintén ilyen korú (ill. egyenesen fiatalabb) cigányok szintén gyilkoltak már (cikk ITT; további hadházi cigányhivatkozások ITT). Hiába, nagyon elszaladt az ottani cigányékkal a ló... No nem mintha a többi ork normálisabb lenne, de a térség gyilkossági rátája igencsak magas.

Alább a BORS cikke és képe az áldozatról. Azért a BORS-ot idézzük, mivel a mai napilapokban és hírportálokon megjelent, kapcsolódó cikkekben hozzájuk képest semmi plusz információ nincs (hacsak az nem, hogy a HEOL, bár három cikkben is foglalkozik a témával, egyetlen egyszer sem engedélyezte a kommentelést, ahogy általában csak a cigányos témáknál csinálja); a lap viszont egy olyan képet is lehozott az áldozatról, amelyből már egyértelműen látszik, hogy az magyar. Ahogy annak iWiW-oldaláról is, ahogy azt több BORS-olvasó (a cikkhez kapcsolódó fórumban) is megerősítette. Igen, megint magyart gyilkoltak a cigányok...

A BORS anyaga után olvasónk mind az áldozat, mind az elkövetők nevét közlő levele következik.

Kamaszok ölték meg Árpit   
Azért kellett meghalnia K. Árpinak, mert szóvá akarta tenni két társa bringalopását. A fiatalkorú elkövetők előre megfontolt szándékkal elcsalták társukat a Keleti főcsatornához, ahol hidegvérrel végeztek vele.

Megdöbbentő tragédia híre árnyékolta be augusztus 20-a ünnepét Hajdúnánáson. K. Árpi szeptember 18-án ünnepelte volna a 16. születésnapját, ám a fiú soha többé nem fújhatja el a gyertyákat a tortán: két társa brutális kegyetlenséggel végzett vele.


K. Árpi csak 16 évet élhetett, a fiú holttestét a Keleti főcsatornában találták meg - Fotó: Bors

A Bors információi szerint a 14 és 15 esztendős támadók egy kies területre csalták el a kamaszt, ahol egyikük elvágta a torkát, a másik srác pedig hátba szúrta a fiút. Lapunk úgy tudja, hogy az értelmetlen vérontásra azért került sor, mert Árpi nem akarta szó nélkül hagyni a két környékbeli bringalopását.

Az észak-alföldi városban brutális kegyetlenséggel lemészárolt fiatalember holttestét búvárok emelték ki a Keleti főcsatornából csütörtökön késő este. A rendőrség a gyilkosság ténye mellett csupán arról adott hírt, hogy a meggyanúsított két fiatalkorút őrizetbe vették, az ügy kapcsán a jövő héten majd tartanak sajtótájékoztatót.

A megmagyarázhatatlan szörnyűséget nehezen dolgozza fel a szerencsétlenül járt fiú családja: „Eleget tudok már a gyászról, hogy felfogjam, sosem szűnik meg a hiányérzet, csak megtanulsz élni a tátongó űrrel, amit maguk után hagynak, akik elmennek. Árpikám. Ha látsz fentről TökFej, akkor gyere vissza, mert így nem lehet élni” – írta a internetes közösségi oldalára a legyilkolt fiú 21 esztendős lányrokona.
Balajti Péter
Olvasónk levele: Tisztelt kuruc.info!
A Hajdúnánáson történt gyilkosságról vannak infóim. Három srácból kettő szinte biztos, hogy cigány. Természetesen a két gyanúsított az. Az áldozat pedig magyar volt. A két gyanúsított családi nevét tudom csak, az egyik Kóti (tipikus ősmagyar név:-) ), a másik pedig Nagy, de úgy hírlik, hogy ő is CIGÁNY. Kulisz Árpád az áldozat neve. Persze a zsidómédia kussol az egészről. A gyilkosokról pedig úgy beszél, mintha középiskolás tanulók lettek volna. (Kuruc.info: nem mindegyik: mind a mai Magyar Hírlap, mind a Nemzet szakközépiskoláról [nem „elitebb” gimnáziumról] beszélnek, plusz említik, a fiatalabb gyilkos most 14 éves, és szeptemberben kezdi a nyolcadikat. Azaz valószínűsíthetően bukott, attól függően, hogy ez a „most” mögöttünk vagy előttünk van...)
Annyit még megtudtam, hogy biciklit lopott a két cigány. Kulisz Árpád erről tudomást szerzett, a két tetűfészek félt, hogy beköpi őket a rendőröknek, ezért csalták ki a Keleti Főcsatornához. Fültől-fülig vágták a torkát és markolatig nyomva hagytak egy tőrkést a hátában. Majd bedugták egy stég alá és otthagyták.
Történt egy másik elképesztő eset is a napokban. Szintén egy cigány tette. Levágta a péniszét és kidobta az utcára, az ablakon át. Az orvosok és a rendőrség is kereste a helyszínen a tetves testrészt, de nem találták meg. Ez nem vicc. Minden cigánybűnözőnek követendő példát mutatott!
További sikeres tényfeltáró munkát kívánok Önöknek!
Frissítés (aug. 22. 14:03): Másik(!) olvasónk az illetők évfolyamtársa, aki szintén egyértelműsíti gyilkosaink származását. Levele:

A két cigányt, aki megölte Árpit, Kóti Attilának és Nagy Zsoltnak hívják. Én és Árpi évfolyamtársak voltunk. Egyszer ezzel a Kóti "gyerekkel" össze is verekedett Árpi, és mi szedtük szét őket. Ez nem egy "elit" iskola, sőt...

Harmadik olvasónk: Kulisz Árpi emlékére plusz fénykép:


Sirató-oldal: Gyertyaláng
 
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready