2019. október 16., szerda, Gál, Aranka, Lehel napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:31 Szerdán este szünetelnek a Magyar Közút online szolgáltatásai06:57 Erdogan elvárja a testvéri országok támogatását22:30 Az ukrajnai vezetés hallani sem akar a föderalizációról22:21 Menetrendszerűen viszik az élősködőket Olaszországba a hazaáruló római kormány jóvoltából22:13 Agyvérzést kapott egy sofőr az autópályán, a határátkelőtől 15 méterre sikerült megállítani a kamiont22:05 Az amerikai alelnök 24 órán belül Ankarába utazik21:55 Újra szól a davajgitár - 56-os rockmegemlékezés a Romerrel Újbudán21:35 Több embert ki kellett menekíteni a békési uszodából21:17 Oroszország csapatokat telepített a szíriai kormányerők és a török hadsereg közé20:54 Túl a választásokon, de a harc folytatódik20:12 Alkalomhoz illően: nyilas keresztrejtvénnyel idézhetik meg a múltat kedves olvasóink19:27 Tovább pörögnek a végrehajtások: a harmadik negyedévben is ezer feletti a számuk18:57 Von der Leyen Orbánt is bevonja a női kvótás játszadozásba18:30 Tíz éven át várta a világvégét a föld alatt egy holland apa és hat gyermeke17:54 Orban-kormány lehet Romániában (is)
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés ::

Újabb gyilkosság Hajdúhadházon - megint a korcsok

Reklám

Miközben a rendőrök a Szebb Jövőért Polgárőrség tagjainak feljelentésével voltak elfoglalva addig borért és cigarettáért gyilkoltak meg egy negyvenéves férfit a cigányok. Kinek az oldalán áll a rendőrség?

Korábbi cikkékben a Barikád már megírta, hogy a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület (SZJP) tagjai fatolvajt fogtak Hajdúhadházon, akit át is adtak a rendőrségnek, sőt a többi tolvaj, aki a helyszínről elmenekült a fellépés miatt, az összekészített, ellopandó fát sem tudta magával vinni. Rendőrségünk természetesen nem hagyhatta szó nélkül ezt a felháborító polgárőri cselekedet, emiatt feljelentették az SZJP tagjait a legutóbbi kormányrendelet alapján, azaz közterületen vagy nyilvános helyen olyan, a közbiztonság, közrend fenntartására irányuló tevékenységet végeztek, amelyre a jogszabály nem jogosította fel őket. A polgárőrök ma kapták kézhez a hivatalos iratot. Biztos félelmet keltettek a tisztességes fatolvajokban. Ezt kormányunk és rendőrségünk nem tűri az új, kifordított világszemlélet értelmében. Ennek fényében rövidesen azon sem lepődünk majd meg, ha a kirabolt és agyonvert idős emberek családtagjait vonják majd felelősségre, mondván miért hagyták, hogy egyedül lakjon, ugyanis ezzel direkt felheccelték a cigányságot, akik nagy félelmükben nem tudtak mást tenni, mint bestiálisan a túlvilágra juttatni. Nem morbid akarok lenni, dühöm íratja velem ezeket a sorokat.

Ugyanis amíg a rendőrök a polgárőrök feljelentésével voltak elfoglalva, addig a cigányok meggyilkoltak egy negyvenéves férfit a nála lévő borért és cigarettáért Hajduhadház és Bocskaikert között fekvő Rákóczikerten. A férfit annyira súlyosan bántalmazták tegnap, hogy mára belehalt sérüléseibe. (Kuruc.info: hozzátesszük, ez már a harmadik(!), a hadházi cigók által elkövetett gyilkosság, amiről tudunk. Az előzőről ITT írtunk bővebben [kövessük a cikkbeli linkeket!]) Mindez nem jelenti azt, hogy korcsaink „csak” három embert gyilkoltak meg a településen – hadd utaljunk egyrészt az ominózus 1300 gyilkosságos adatra, a "statisztika-hamisítós" Hatala-ügyre, valamint arra, hogy a média mélyen kussol a legtöbb, cigány által elkövetett gyilkosságról, legalábbis Pesterzsébet kapcsán ez így történt.)

 A rendőrség kinek az oldalán áll? Veszélyesebb egy fatolvajt elfogó, a rendőrségnek átadó polgárőr, mint egy gyilkos? Milyen évszámot írunk? Ha George Orwell regényét veszem alapul, akkor szinte biztos 1984-et. Akik pedig az igazság oldalán állnak mind gondolatbűnözők! Az újbeszélt pedig, – a műben így hívják az új mesterséges nyelvet – amely kizárólag a cigányságot ismeri el áldozatként a korábbi gyilkosságok fényében épeszű ember, már nem tudja, nem is akarja beszélni.

Várjuk Pintér Sándor nyilatkozatát az ügyben. A két hetet hagyjuk. Ám figyelembe kell venniük, hogy a legutóbbi Btk. módosítás és a készülő a polgárőrök tevékenységét is szabályozó törvény módosításának megszavazása után, könnyen válhatnak a kormánypártok képviselői a magyar emberek szemében az elkövetők cinkosaivá. Ezt pedig véleményem szerint ők sem akarják.

Argo
(Barikád)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready