2021. június 20., vasárnap, Koppány, Szörényke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:27 Meg is van az első koronás az olimpiára érkezők között15:16 A 190-es csatarepülőgép-verziója: a Focke-Wulf 190 F-815:08 Ábrahám Barnabás utcafóruma Komáromban14:33 Egészségügyi és rendvédelmi dolgozókat köszöntöttek a cirkuszban13:42 Izraeli kormányfő: az iráni elnökválasztás eredménye "az utolsó figyelmeztetés"13:14 Visszatér állomáshelyére a washingtoni orosz nagykövet12:43 Az afganisztáni csapatkivonások után is jól fognak viselkedni - fogadkoznak a tálibok12:19 Elszállítják "felszabadításunk" néhány eszközét a Lánchíd mellől11:51 Összeomlott egy klímavédelem és fenntarthatóság jegyében épülő iskola Antwerpenben11:19 Gerorge Floyd szobrot kapott Brooklynban is, Washingtonban is ünnepelhettek a BLM téren10:59 München elnyomott buzikat vizionáló polgármestere is szivárványszínű stadiont akar a német-magyarra10:38 A járvány és az oltakozási kedv is egyre visszafogottabb Szerbiában10:15 Vizsgálat nélkül is kiadta a versenyengedélyeket az orvos, de pechére őt alaposan megvizsgálták09:56 A "napégette arcúak földjén" forgattak ismeretterjesztő sorozatot a szegedi kutatók meggyilkolásáról09:40 Le Penék a francia regionális választások mai első fordulójának esélyesei - de a második felvonás már egy más műfaj lesz
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés, Videók ::

Egyre több időst kínoznak, csonkolnak, gyilkolnak meg Pesterzsébeten a cigányok

Reklám

A Dopeman nagyszülei ellen elkövetett, Dopeman saját bevallása szerint is cigány elkövetőjű támadással kapcsolatos az alábbi (legalul található) videó.

A benne megszólaltatott Tarjányi Péter rendőrségi szakértő szerint az idősek elleni támadások nagy részét általában intézetben nevelkedő fiatalkorúak követik el az azonnali pénzszerzés reményében. (Mivel állami gondozásban a „gyerekek” 90-95%-a cigány, már ezzel is kvázi utalt az elkövetők származására.)

01:25-kor elhangzik az is, hogy az ilyen típusú támadások egyre inkább szaporodnak. Ez a két hét, meg a „helyreállítottuk ... a jogrendet az utcán” (hazug Orbán-nyilatkozat ITT), kedves Orbán és Pintér urak? Rögtön utána azt is közli a szakértő, hogy az elmúlt években halálos kimenetelű kínzások is voltak erre. Ezekről a sajtó egyáltalán nem számolt be (lehet ellenőrizni az archívumokban, pl. a mieinkben, akiknek messze a legteljesebb cigánybűnözési tára van): nem lett volna polkorrekt cigányok által elkövetett gyilkosságokról tudósítani, így kussolt minden médium. Azt csak mi tesszük hozzá, hogy erről a támadásról se számolt volna be senki (a cigányvédelem és polkorrektség jegyében), ha éppenséggel nem egy „híresség” rokonaival történik mindez... Bezzeg, ha egy cigány kurvát vagy zsebtolvajt képelnek fel a fehérek, az rögtön címlapos hír, meg azonnal ki is osztanak a gonosz rászístá „elkövetőknek” 2-3 év letöltendőt (lásd barcsi srácok).

Tudjuk, olvasóink könyökén jön ki a kérdésünk, de megint feltesszük: miért kell megtűrnünk a cigányok bűnözését, és miért nem csinálhatjuk ugyanazt, mint kivétel nélkül(!) minden(!) másik ország: minimum elkülönítés, jobb esetben sterilizálás, állampolgárság elvétele és kiebrudalás, legjobb esetben meg a tetthelyen történő agyonlövés? Miért lőhetik agyon a tót, amerikai stb. rendőrök a cigányt kérdezés nélkül, a mieink meg miért nem? Miért kell a keblünkön melengetni ezt a deklaráltan(!) az életünkre törő, bennünket kiirtani kívánó söpredéket? Olvassuk csak el a legújabb, ITT található „harci indulójukat”. Bővelkedik az olyan megjegyzésekben, mint „Fasiszta genyláda-megbánya / hogy a cigányt gyalázta / nyomorult életükért könyörögnek majd ők / de a cigány keresztül döfi rajtuk a tőrt!". Kell ehhez kommentár?
 

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready