A Dopeman nagyszülei ellen elkövetett, Dopeman saját bevallása szerint is cigány elkövetőjű támadással kapcsolatos az alábbi (legalul található) videó.

A benne megszólaltatott Tarjányi Péter rendőrségi szakértő szerint az idősek elleni támadások nagy részét általában intézetben nevelkedő fiatalkorúak követik el az azonnali pénzszerzés reményében. (Mivel állami gondozásban a „gyerekek” 90-95%-a cigány, már ezzel is kvázi utalt az elkövetők származására.)

01:25-kor elhangzik az is, hogy az ilyen típusú támadások egyre inkább szaporodnak. Ez a két hét, meg a „helyreállítottuk ... a jogrendet az utcán” (hazug Orbán-nyilatkozat ITT), kedves Orbán és Pintér urak? Rögtön utána azt is közli a szakértő, hogy az elmúlt években halálos kimenetelű kínzások is voltak erre. Ezekről a sajtó egyáltalán nem számolt be (lehet ellenőrizni az archívumokban, pl. a mieinkben, akiknek messze a legteljesebb cigánybűnözési tára van): nem lett volna polkorrekt cigányok által elkövetett gyilkosságokról tudósítani, így kussolt minden médium. Azt csak mi tesszük hozzá, hogy erről a támadásról se számolt volna be senki (a cigányvédelem és polkorrektség jegyében), ha éppenséggel nem egy „híresség” rokonaival történik mindez... Bezzeg, ha egy cigány kurvát vagy zsebtolvajt képelnek fel a fehérek, az rögtön címlapos hír, meg azonnal ki is osztanak a gonosz rászístá „elkövetőknek” 2-3 év letöltendőt (lásd barcsi srácok).

Tudjuk, olvasóink könyökén jön ki a kérdésünk, de megint feltesszük: miért kell megtűrnünk a cigányok bűnözését, és miért nem csinálhatjuk ugyanazt, mint kivétel nélkül(!) minden(!) másik ország: minimum elkülönítés, jobb esetben sterilizálás, állampolgárság elvétele és kiebrudalás, legjobb esetben meg a tetthelyen történő agyonlövés? Miért lőhetik agyon a tót, amerikai stb. rendőrök a cigányt kérdezés nélkül, a mieink meg miért nem? Miért kell a keblünkön melengetni ezt a deklaráltan(!) az életünkre törő, bennünket kiirtani kívánó söpredéket? Olvassuk csak el a legújabb, ITT található „harci indulójukat”. Bővelkedik az olyan megjegyzésekben, mint „Fasiszta genyláda-megbánya / hogy a cigányt gyalázta / nyomorult életükért könyörögnek majd ők / de a cigány keresztül döfi rajtuk a tőrt!". Kell ehhez kommentár?