Amint arról tegnap már beszámoltunk, februárban lebontják a liberálisok egyik közkedvelt drogközpontját. A döntésben vélhetően szerepet játszhatott az is, hogy a környék lakóitól korábban több panasz is érkezett a szórakozóhelyre és közönségére, mivel éjszakánként nem tudtak pihenni a marihuánától rángógörcsben röhögő, őrjöngő, kapualjakba hugyozó és okádó cheguevara-pólós "bulizóktól".

A Stop.hu megszólaltatta az ügyben Bakáts Tibort, a Tilos Rádió volt munkatársát, aki meglepő vallomást tett:

A "belterjes pesti zsidógyerekek kedvenc füvezőshelye" - idézi egy korábbi cikkünket zárókérdésében a Kultiplexről a Stop. Bakáts a következőt válaszolja:
 
"Ez ellen nem lehet mit tenni. A liberális nálunk már szitokszó lett, igaz, a magyar politikai életben már kicsit megroggyantak a fogalmak. Ez ellen nem tudsz mit tenni, nem is szabad, nem is kell rá válaszolni. Én is belvárosi zsidógyerek vagyok, reggel meghágtam két tizenkétéves kislányt, aztán betoltam néhány LSD-s bélyeget, majd idejöttem" - vallotta be a pedofil bűncselekményt Bakáts Tibor a Stopnak.

A munkáját végző rendőrség remélhetőleg már a napokban kihallgatja és előzetes letartóztatásba helyezi Bakátsot kábítószerrel való visszaélés és gyermekkorúak megrontásának bűntette miatt - hiszen ez a kötelessége.  (Budaházy ellen ugyanis alkotmányos rend megdöntése miatt eljárást indítottak egy írása miatt...)

(Kuruc.info stop.hu nyomán)