Filmvetítések, tekerőverseny, és buli van ma estétől hajnalig a drogos zsidók kedvenc helyén, amit nemsoká a földdel tesznek egyenlővé. Részletesen így írnak erről a belterjesek, akiknek anyjuk és nővérük sokszor ugyanaz a személy. Jellemző, hogy a hazafiakat vegzáló ÁVH nem lép fel a nyíltan kábítószerfogyasztásra felszólító jiddis hulladékok ellen.

A Kendermag Egyesület szervezésében, február 8-án, pénteken, 19:00 órától két filmet vetítünk le a Kultiplex nagytermében. Az első Amerikában készült, és olyan rendőrök szólalnak meg benne, akik az amerikai drogpolitikát bírálják, és nyíltan legalizációpártiak. A másodikat a Társaság a Szabadságjogokért nevű szervezet készítette, és a dekriminalizáció magyarországi bevezetésének szükségességéről szól. Magyar rendőröket (Oláh Miklós és Németh Zsolt) is hívtunk, akik szerint füvet szívni nem bűn.

A filmek után megtartjuk a III. Nemzeti sodróversenyt. Két kategóriában a helyszínen lehet nevezni: gyorsasági és freestyle. A verseny után kezdődik a tánc.

Az ingyenes rendezvényre mindenkit szeretettel várunk.

Amennyiben a Kendermag Egyesület működését és a májusi Million Marijuana March-ot támogatni szeretnéd, a helyszínen erre lehetőséged lesz. Ugyanott jelentkezhetsz arra a bécsi kirándulásra is, amelyet a Kendermag más nemzetközi testvérszervezetekkel együtt szervez az ENSZ jubileumi drogpolitikai tanácskozására időzítve.