Az egyebek mellett marihuána termesztésére buzdító Zsindex is foglalkozik a sajóbábonyi történésekkel. A cím a következő: "Romák és a Jobbik szimpatizánsai csaptak össze Sajóbábonyban". Már ez is hazugság, hisz nem összecsapás volt, hanem a helyi cigányok már előző nap megvertek és megfenyegettek több helyi lakost, vasárnap pedig rátámadtak a gárdistákra, egyikük autóját rommá verték, husáng- és fejszenyomok találhatók szerte a kocsin. Ennyi erővel fogalmazhatna Olaszliszkával kapcsolatban is úgy az Index, hogy Szögi Lajos tanár "összeverekedett" 50 cigánnyal, és akkor a tájékozatlanabb átlagember elkönyveli magának, hogy igen, ez a Lajos magának kereste a bajt. Cigány vezetők - egy fideszes és egy maszopos is - egyébként már megtették, Szögi tanár urat merik gyalázni és lincselő rassztársaikat védik.

Jól látható a fejsze nyoma
Sajóbábonyban lincselési kísérlet történt, csoda, hogy nem öltek meg senkit a kormosok. Képek itt.
"Két napja hergelik egymást romák, jobbikosok és gárdisták Sajóbábonyban" - folytatja a hazudozást cikkének bevezetőjében az antimagyar, zsidórasszista és cigányfajvédő Index, elhallgatva, hogy ok nélkül támadtak rá a helyiekre a cigányok (nem mintha bármely ok elfogadhatóvá tenné a felfegyverzett hordába való tömörülést és a gyilkossági kísérletet). Ráadásul Sajóbábonyban nem mai dolog a cigányterror: lopás, rablás, betörés mellett öltek is már, brutálisan - lásd itt.
Ha tényszerű akart volna maradni az Index, ezt a címet adta volna: "Gárdistákra támadtak és szétvertek egy autót az őrjöngő, szélsőséges romák". Ugyanis ez történt. De nem, azt a látszatot próbálja kelteni, mintha mindketten felelősek lettek volna, próbálják a cigányság sarát ránk kenni. Nyilván a magyarok hibája, hogy kafferék nem dolgoznak, bűnöznek, gyilkolnak és rabolnak. Nyilván Szögi Lajos is hibázott Olaszliszkán, hisz ahelyett, hogy továbbhajtott volna, megállt megnézni, hogy történt-e valami baja az "elsodort" kislánynak. A cigányok "háláját", a folytatást pedig ismerjük...
Kuruc.info kérdés: ha fordítva történt volna meg az eset, vajon akkor is "kölcsönös hergelésről" és összecsapásról írt volna az Index, vagy valami hasonló cím virítana címlapjukon: "Cigányokra támadtak a betiltott Magyar Gárda tagjai, a rendőröknek kellett megfékezniük a megvadult szélsőségeseket"?
A zsidó Indexnek nem ez az első undorító húzása, korábban a Kálozon gárdistákra támadó cigányokról is úgy írtak a címben, hogy "Cigányok és gárdisták csaptak össze Kálozon". Pedig szokás szerint a cigányok támadtak rá csoportosan és felfegyverkezve a gárdistákra, akiknek mindössze annyi bűnük volt, hogy létezni merészeltek. Egyébként azóta elfogták a cigánybűnözőket: lakásukon fegyvereket és korábbi betörésből (!) származó holmikat találtak. A hat garázda közül hármat betöréssel is gyanúsítanak.
Cigányügyben a legtöbb más ballib és zsideszes hírportál sem különb, a tényeket próbálják elferdíteni, miután ilyen egyértelmű esetben ahhoz már nekik sincs pofájuk, hogy azt állítsák, gárdisták támadtak szegény dolgozni vágyó romáinkra: helyette csak: maguknak keresték a bajt, tömegverekedés volt, balhé, miért mentek oda stb. Tegyük hozzá, hogy nem odamentek, hanem ott élnek: ugyanis helyieket terrorizáltak, vertek meg és fenyegettek meg halálosan a cigányok, a környékbeli gárdisták azért siettek a helyiek segítségére, mert a rendőrség nem volt hajlandó...
És még csodálkoznak azon, hogy a Jobbik, Magyar Gárda és a Kuruc.info népszerűsége napról napra jobban nő, mert az embereknek elegük van abból, hogy a mi munkánkból segélyhez jutó cigányok még terrorizálnak is minket?
Magyari Gábor - Kuruc.info