A néger szavazatok visszatartásának pacifista megoldását választotta Andrew Anglin "neonáci" (valójában alternatív jobboldali, ún. "Alt-right") vezető, aki marihuánát és alkoholt akar osztogatni Philadelphia feketék lakta negyedeiben - tudta meg a Politico.

Andrew Anglin, ötletgazda
Ingyen marihuána és alkohol – ez dióhéjban Andrew Anglin terve, mellyel arra próbálja rávenni Philadelphia négerek lakta negyedeinek lakóit, hogy szavazás helyett inkább lazítsanak. Ez a módszer állítólag már korábban is bevált a Bernie Sanders-szavazók “elcsábításánál” – állítják a TheRightStuff.biz jobboldali portál tagjai.
A philadelphiai buli szervezéséhez a kreatív vezető az Alt-right "szélsőjobboldali" csoport segítségét is igénybe veszi. Az Alt-right a rasszizmus, a nőgyűlölet és a politikai korrektség visszautasítása miatt vált népszerűvé bizonyos körökben, republikánusok tagokból áll, de utálja az elit egészét, így a republikánus elitet is.
Anglin a TheRightStuff.biz nevű portállal is szövetségre lépett, hogy együtt ellenőrizhessék a szavazás érvényességét. Azt tervezik, hogy kivonulnak a szavazófülkékhez – írta a Politico szerkesztőségének küldött levelében.
Az a Richard Spencer – az amerikai National Policy Institute fehér fajvédő vezetője – is közéjük tartozik, aki 2014. októberében hazánkba is ellátogatott egy zsidók számára botrányos beszéd erejéig.
(Híradó - Philly.com nyomán)