Letartóztattak egy amerikai négert, aki molesztálta és teherbe ejtette élettársa 10 éves kislányát. A gyermek 20 hetes terhes, még nem döntötték el, hogy megtartják-e a babát.
Az Indiana állambeli Nicholas Deon Thrasht azzal vádolják, hogy 10 alkalommal erőltette magát élettársa 10 éves kislányára. Az áldozat nagymamája elmondta a Wish magazinnak, hogy soha nem gondolta volna, hogy lánya és unokája egy ilyen emberrel él együtt. Ő udvarias, segítőkész embernek ismerte a vádlottat.
Zoom
Névvel és fényképpel - legalább így kellene Magyarországon is
A gyermek most 20 hetes terhes, és eddig senkinek sem árulták el, hogy mi történt vele. A kislány nagymamája azt mondta a magazinnak, hogy csak azért osztja meg a családi tragédiát, mert azt reméli, hogy ha más szülő olvassa a történetüket és leülnek beszélni a gyermekeikkel, talán még időben megakadályozhatnak egy hasonló tragédiát.
Elmondása szerint szívszorító, ahogy az unokája viselkedik, szinte nem is tudja, mi történik vele. Nem sokkal ezelőtt még csak a Barbie-jaival akart játszani, de hamarosan az egész élete megváltozik. Nagyon megijedt, még nem tudja teljesen megemészteni, hogy egy gyermeket fog a világra hozni.
A gyermekbántalmazások megelőzésére létrehozott indianai szervezet igazgatója szerint a gyermekekkel már nagyon fiatal korban meg kell beszélni, hogy mik a közeledés határai. Elmondása szerint óvatosan kell bánni azokkal a felnőttekkel, akik túl sok időt töltenek idegen gyermekek társaságában, mivel a szexuális zaklatások 80 százaléka ilyen “magányos” szituációkban történik.
A család még nem döntötte el, hogy megtartja vagy örökbe adja a babát. A magazin cikkében kitértek arra, hogy a kislánynak kismamaruhákra van szüksége, így az olvasók is szabadon küldhetnek a családnak ruhaneműket.
(Híradó - ABC News nyomán)