2019. június 17., hétfő, Laura napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:44 Vizsgálat indulhat az '56-os szabadságharcot követő kegyetlenkedések feltárására08:26 A kötelező adategyeztetés elmaradása miatt a bankok zárolhatják a számlákat08:03 Román bevándorló fosztotta meg az AfD-t első polgármesteri helyétől07:44 Chikungunya-láztól betegedtek meg izlandi turisták Spanyolországban07:33 A G20-ak csökkentenék a tengerek műanyaghulladék-szennyezését07:18 Egy nap alatt csaknem ötven áldozatot követelt az extrém hőség Indiában06:52 Vízi erőművet építenek Afrika egyik utolsó érintetlen vadvédelmi rezervátumában23:06 Hihetetlen, hol tart már a tudomány: itt a fingszag-semlegesítő alsónadrág22:51 Egy emberi lábat találtak az út szélén Mezőlaknál22:25 A Fox szerint Joe Biden népszerűbb, mint Donald Trump22:02 Talpszőr alatt fütyült a szél az M5-ösön21:51 A brüsszeli csapszék mellől elvtársai által eltessékelt Szanyi újabb rúgása döglődó pártja felé21:40 Micsoda hímsovinizmus: a néger nővel felturbózott Men (!) in Black nem teljesítette a kvótát21:26 Oroszország óvatosan derűlátó20:59 Csaknem az egész országra kiterjedő áramszünet volt Argentínában és Uruguayban
24 óra legolvasottabbjai

Külföld :: :: Hozzászólások

400 amerikai képviselő és szenátor követel új Szíria-politikát Trumptól - Izrael érdekében, természetesen

Reklám

Amerikai képviselők és szenátorok százai új Szíria-stratégia kimunkálását követelték hétfőn levélben Donald Trump elnök kormányzatától arra hivatkozva, hogy az Egyesült Államoknak továbbra is részt kell vennie a szíriai konfliktus rendezésében, mert "nagyon aggasztó az ottani szélsőséges csoportok tevékenysége".
Indoklásuk szerint Washington régióbeli legközelebbi szövetségesei fenyegetve érzik magukat, és "soha nem volt nagyobb igény az amerikai támogatásra". A levelet 400 képviselő és szenátor írta alá.
Tavaly december óta számos törvényhozó, Donald Trump elnök republikánus párti hívei, továbbá demokrata pártiak is aggódva figyelik az amerikai Szíria-politika változását, miután az elnök bejelentette, hogy minden amerikai katonát ki kell vonni a közel-keleti országból.
Februárban Trump már visszakozott, beleegyezett ugyanis egy kisebb létszámú amerikai csapattest jelenlétébe Szíriában, hogy nyomást gyakoroljon az Iszlám Államra. Az amerikai hadvezetés úgy véli, hogy ennek rendkívül fontos szerepe lesz majd az ország stabilizálásában.
A hétfőn elküldött levélben a képviselők szorgalmazták azt is, hogy Trump fokozza a nyomásgyakorlást Iránra és Oroszországra, tekintettel szíriai szerepvállalásukra, és növelje a nyomást az erősen felfegyverzett Hezbollah síita mozgalomra, Irán libanoni szövetségesére.
(MTI nyomán)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready