Bezár!
2020. július 15., szerda, Henrik, Roland napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
14:46 Messze Borsodban lesz a legtöbb helyen iskolaőrség - de ez bizonyára véletlen14:32 Egy Ford Mustang eltűnésével kezdődött az emberrablás, melynek brutalitására nem volt példa az 1990-es évek óta14:03 Régi-új szovjet-orosz fejlesztések a szárazföldi hadviselés terén, kitekintéssel a modern kor háborúinak tapasztalataira13:48 Romániában meghaladta a tízezret az ismert aktív esetek száma13:31 Több mint kétmillió iráni tiltakozott a világhálón az ellen, hogy halálra ítélték a tavalyi megmozdulások több résztvevőjét13:17 Nem járatták iskolába gyereküket, vádat emeltek ellenük12:51 Azték palota maradványaira bukkantak egy épület alatt Mexikóváros főterén11:54 Elvtársi közvélemény-kutatás: a Jobbik az ellenzéki moslék egyik leggyengébb tagja lett, Jakab is sereghajtó11:06 Budapest Airport: 94 százalékos az utasforgalom visszaesése tavaly júniushoz képest10:43 Meghalt egy kamasz bubópestisben Mongóliában10:26 "A fehér életek nem számítanak, el kell törölni a fehérséget!" - Cambridge-i professzori címet érő kijelentés ez10:08 Öttel emelkedett a fertőzöttek száma hazánkban09:28 Mi Hazánk: a honvédségi szállítórepülőgépek beszerzése idegen érdeket szolgál08:47 Vasárnapi program füstöséknél: varázsdohány-terítés a Bosnyák téren08:21 Trump megvonta Hongkong különleges státusát
24 óra legolvasottabbjai

Külföld :: :: Hozzászólások

400 amerikai képviselő és szenátor követel új Szíria-politikát Trumptól - Izrael érdekében, természetesen

Reklám

Amerikai képviselők és szenátorok százai új Szíria-stratégia kimunkálását követelték hétfőn levélben Donald Trump elnök kormányzatától arra hivatkozva, hogy az Egyesült Államoknak továbbra is részt kell vennie a szíriai konfliktus rendezésében, mert "nagyon aggasztó az ottani szélsőséges csoportok tevékenysége".
Indoklásuk szerint Washington régióbeli legközelebbi szövetségesei fenyegetve érzik magukat, és "soha nem volt nagyobb igény az amerikai támogatásra". A levelet 400 képviselő és szenátor írta alá.
Tavaly december óta számos törvényhozó, Donald Trump elnök republikánus párti hívei, továbbá demokrata pártiak is aggódva figyelik az amerikai Szíria-politika változását, miután az elnök bejelentette, hogy minden amerikai katonát ki kell vonni a közel-keleti országból.
Februárban Trump már visszakozott, beleegyezett ugyanis egy kisebb létszámú amerikai csapattest jelenlétébe Szíriában, hogy nyomást gyakoroljon az Iszlám Államra. Az amerikai hadvezetés úgy véli, hogy ennek rendkívül fontos szerepe lesz majd az ország stabilizálásában.
A hétfőn elküldött levélben a képviselők szorgalmazták azt is, hogy Trump fokozza a nyomásgyakorlást Iránra és Oroszországra, tekintettel szíriai szerepvállalásukra, és növelje a nyomást az erősen felfegyverzett Hezbollah síita mozgalomra, Irán libanoni szövetségesére.
(MTI nyomán)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready