2019. augusztus 23., péntek, Bence, Farkas, Rózsa napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
09:32 Magyarul is méltóztatik kiírni a MÁV a "szomszédos országok" vasútállomásait az utastájékoztatókon09:04 "Kedves Donald Trump elnök, egy euró és Vallónia az öné" - ajánlatot tettek a flamandok08:40 Holtan találták meg az egyik barlangászt a lengyel Tátrában08:10 Az Izrael-csicska öserdőirtó most éppen a parasztjait vádolja gyújtogatással07:48 Az Egyesült Államok lakosságának 62 százaléka elégedetlen a Grönland-felvásárlóval07:32 Eddig százötmillió dollárnyi kárt okoztak az erdőtüzek Oroszországban06:55 Ötven helyett csak öt évre elegendő palagáz lehet Nagy-Britanniában22:48 Kolozsvár korábbi magyargyűlölő polgármestere elnök akar lenni, hogy gazdaggá tegye a Föld legelső nemzetét, Jézus rokonait22:16 Budapestre költözik a Nemzetközi Cselgáncs Szövetség22:04 Vitéz Vastagh György Emléktúra21:47 Az "orosz agresszióról" szeretne locsogni Pence Izlandon - de a kormányfő sajnos házon kívül lesz21:12 Hamarosan kiköthet a soron következő migránstaxi, különben a négerek éhesek lesznek20:58 Az olasz államfő keddig adott időt az egyezkedésre20:31 Nem is igaz, hogy az aligátorok nem tudnak kerítést mászni19:55 Di Maio azt sem tudja, kivel, de folytatná a kormányzást
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Bevándorlóbűnözés :: :: Hozzászólások

Német édesanyát lökött vonat elé a koszovói cigány kéjgyilkos

Reklám

Az észak-rajna-vesztfáliai Voerde kisváros mindössze két vágányból álló vasúti állomásának peronján szombat este óta helyezik el a mécseseket, virágokat a helybeliek és az átutazók. Egy Jackson B. nevű koszovói cigány férfi szombaton erről a peronról taszította az érkező vonat elé - csupán a gyilkolás élvezetétől vezérelve - Anja N. 34 éves német asszonyt. A duisburgi rendőrség előzetes letartóztatásba helyezte a sáskát. A meggyilkolt asszony férje a közösségi oldalán még szombaton tudatta: „Ma meggyilkolták a feleségemet. Minden ok nélkül vonat elé lökte egy idegen” – írja a német Bild című újság.
Zoom
A koszovói cigány gyilkos és német áldozata (fotó: magán)
Az Észak-Rajna-Vesztfália tartománybeli Voerde kisvárosban (német viszonylatban inkább falunak nevezhető – H. J.) egy Jackson B. angol névre (sic!) hallgató, 28 éves koszovói cigány még szombaton a vasútállomás peronjáról a beérkező vonat elé taszított egy Anja N. nevű, 34 éves német asszonyt, aki a helyszínen életét vesztette. A duisburgi rendőrség ilyen esetekben szokásos szűkszavú tájékoztatásából azonban kiderül, hogy az elkövető „koszovói szerb származású”. Ez az információ és a nem az idén lebarnult gyilkos képének szemügyre vétele elegendő annak megállapítására, hogy „Jackson B.” nem szerb, hanem a jugoszláv korszakban Koszovó tartományban a titkosrendőrséggel együttműködő cigányok csemetéje. Koszovó önállósodásakor ezért kellett onnan a cigányoknak tömegesen menekülni…
Zoom
„Jackson B.” a rendőrségi autóban (fotó: Christoph Reichwein)
A duisburgi rendőrség gyilkossági osztálya még szombaton, majd vasárnap délelőtt is több órán keresztül kihallgatta a 28 éves „Jacksont”, majd a városi bíróság elrendelte az elvetemült gyilkos előzetes letartóztatását.
Zoom
Rendőrségi helyszínelés Voerde vasútállomásán (fotó: Fb)
Alexander Bayer ügyész elmondta: kéjből elkövetett emberölésről, alattomos gyilkosságról van szó. Bayer azt is közölte, hogy az elkövető és az áldozat a bűncselekmény előtt nem ismerték egymást, s a gyilkosságot megelőzően veszekedés sem volt a kettőjük között. A duisburgi rendőrség azt is közölte, hogy a „koszovói szerb származású” gyilkosnak korábban más bűncselekmények elkövetése miatt is volt dolga a német rendőrséggel (Csak azt nem értjük, hogy akkor rövid úton miért nem ebrudalták ki Németországból? Még mielőtt megölt egy német asszonyt – H. J.)
Zoom
Mécsesek, virágok a gyilkosság színhelyén (fotó: Fb)
A szombaton meggyilkolt Anja N. (34) csak tavaly nyáron ment férjhez másodszor, s a férjén kívül gyászolja a 13 éves kislánya. A férje még szombaton este a következő bejegyzést tette a Fb-oldalán: „Ma meggyilkolták a feleségemet. Minden ok nélkül vonat elé lökte egy idegen.”
A közösségi portálon („természetesen” nem a hivatalos Lügenpresse közléséből) olvasható bejegyzések szerint a Voerde kisvárosban lakó, munkakerülő koszovói cigány nem csak a közvetlen szomszédjait, hanem az egész települést félelemben tartotta.
Willkommen!
Hering J. – Kuruc.info
Frissítés: populizmus afelől érdeklődni, honnan jött a gyilkos
A néhai Lovas István egyik gyakran látogatott hírforrása imígyen számol be a gyilkos etnikai háttere kiderítésére a rendőrségi szóvivőnél tett erőfeszítéseinek eredménytelenségéről:
Kezdetben mind a rendőrségi közlemény, mind pedig a fősodratú média csak egy "a rendőrség által már nyilvántartott hamminkelni - észak-rajna-vesztfáliai városka -" férfiról beszélt, ám ez a megfogalmazás már eleve megkongatja a vészharangot a kritikus médiafogyasztókban, mert kimondatlanul is azt a benyomást sugallja, hogy a "gyanúsított" német őslakos.
...[E]gy internetes keresés szíriai vagy marokkói 'férfiról' való szóbeszédet eredményezett, de mivel nekünk csak a tények számítanak, PI-NEWS közvetlenül a duisburgi rendőrséghez fordult.
...Először csak annyit válaszoltak: 'nem, a gyanúsított nem Szíriából és nem is Marokkóból jött'.
PI-NEWS: Másfajta migráns háttere sincs a gyanúsítottnak?
A tisztviselő itt már érezhetően egyre zárkózóttabbá vált, de azért megerősítette, hogy fennáll a migrációs háttér. Ettől fogva mintha már csak a bolondját akarnák járatni velünk.
PI-NEWS: És melyik országot jelenti ez a migrációs háttér?
Válasz: Sem észak-afrikait, sem pedig közel-keletit.
Értettük. Hát akkor melyik országot?
Itt a tisztviselő végleg bezárkózik. Elmagyarázza munkatársunknak, hogy a kérdésfelvetés populista hátteret sugall, és ezért semmi további információt nem ad az ügyben.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready