2020. január 23., csütörtök, Zelma, Rajmund, Emese napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
18:18 Mérséklődik a hideg a hétvégén17:34 Beismerte: magát veteránnak hazudva koldult Olaszországban a Jobbik elnöke17:22 Mégsem engedik még szabadon a skálás gyilkost17:12 Bíróságon támadja meg a BKV a közbeszerzési döntőbizottság bírságát16:42 Újabb kínai városokban vezettek be közlekedési zárlatot a tüdőgyulladás-járvány miatt16:20 A Mi Hazánk nyilvános adatbázis létrehozását kezdeményezi a szexuális bűnözőkről16:10 Ez csak természetes: Buda-Cash-ügyben is enyhítették a büntetések egy részét15:42 Súlyos veszteségeket okoztak az ellentámadást indító terroristák Szíriában15:01 Orbán szerint jó esély van az együttműködésre a mérsékelt muszlim pártokkal14:10 Egy abortusztúlélő harca a méhében élő nemzetért - Téglásy Imre díja elé13:56 A Wehrmacht csapatainak élelmezése13:40 TI: az EU-ban csak Bulgáriát előzzük meg korrupcióban, utolértük a románokat, és Dél-Afrikával kerültünk egy szintre13:27 Rendőrök vitték el a felvidéki környezetvédelmi minisztert - már le is mondott13:19 Házi őrizetes késelt meg két rendőrt, mentőhelikoptert kellett értük küldeni12:53 A világ vezetői "holoünnepséget" tartanak, miközben "Izraelben 100 ezer túlélő éhezik"
24 óra legolvasottabbjai

Külföld :: :: Hozzászólások

A legújabb amerikai hiszti: filctollal festették be egy rajoskodó diák fejét - pedig amúgy is néger volt

Reklám

Pert indítottak egy fekete fiú szülei egy Houston-környéki iskolafenntartó ellen, miután három fehér középiskolai dolgozó fekete filctollal festette be a fiuk fejbőrét – írja a Guardian című brit lap.
A tizenhárom éves fiúnak a Berry Miller középiskola igazgatóhelyettese szólt, hogy az „afroamerikaikra jellemző frizurája” nem felel meg az intézmény öltözködési és megjelenési szabályzatának, ezért fel fogja függeszteni a fiút, ha a hajába nyírt mintát nem színezik be.
Az igazgatóhelyettes és két munkatársa egy fekete alkoholos filctollal besatírozták a fiú fején a mintát, ami ezek után sokkal szembetűnőbb lett, mint amilyen eredetileg volt. A három felnőtt ezért hangosan nevetgélve folytatta a satírozást, míg a fiú egész fejbőre fekete nem lett a filctől. A szülők szerint természetesen rasszista indítékkal alázták meg a fiukat.
Ahogy az eset híre elterjedt, és hatalmas felháborodást váltott ki, az iskolafenntartó közleményben tudatta, hogy nagyon szomorúak a történtek miatt, de hangsúlyozta, a fiú igenis szabályt sértett a frizurájával. Annyit azért elismertek, hogy az igazgatóhelyettes nem a legmegfelelőbb módon kezelte a helyzetet. A közlemény tudatta: a fiú családjától bocsánatot kértek, az igazgatóhelyettest pedig fizetetlen szabadságra küldték.
Az iskola honlapja szerint azonban az igazgatóhelyettest az incidens óta előléptették iskolaigazgatóvá.
(24.hu nyomán)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready