Bezár!
2020. augusztus 8., szombat, László, Zádor napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:21 Berlinben vaddisznó orozta el egy nudista férfi számítógépét (16+)16:59 Lassan az egész Székelyföldön is kötelező lesz a zsúfolt kültéren a maszkviselés16:43 Aláírást gyűjt a Mi Hazánk a Karácsony Gergely-i autósüldözés ellen16:25 Ukrajna és a Krím közé állhat a koronavírus is16:07 Kezdődik a parlagfűszezon15:48 Tovább nőtt a napi esetszám Csehországban15:32 Ökológiai vészhelyzetet hirdettek Mauritiuson a zátonyra futott japán hajó miatt15:17 Gőzerővel irtják az esőerdőket Brazíliában, de az alelnök ebben is talált valami biztatót15:05 Robbanás áldozata lett a holland nagykövetné is - Közel félszáz embert még keresnek Bejrútban14:53 Repült a Nehéz Kő árbevétele a csillagos égig14:13 Visszanyalt a chicagói fagyi13:58 Ha humanisták lennénk, ilyen KFC-be vezető összkomfortos alagutat ásnánk az illegálisoknak a gúnyhatáron13:40 A japánmaszk az új spanyolviasz - evés közben is használható csúcstechnika13:23 Városi gyűlést bombázott le a szaúdi vezetésű koalíció Jemenben13:01 Trump is részt vesz a Libanon megsegítésére szervezendő videós donorkonferencián
24 óra legolvasottabbjai

Külföld :: :: Hozzászólások

Kóser boltban barikádozta el magát két lövöldöző Amerikában - nem élték túl

Reklám

A CBSN hírtévé élő közvetítése és a Jediot Áháronot újság szerint európai idő szerint ma este két személy, egy nő és egy férfi tüzet nyitott a New Jersey állambeli Jersey városban, legalább két rendőrt megsebesítettek. A két lövöldöző a járókelőkre és a rendőrökre is tüzelve elmenekült a helyszínről. Egyikük egy közeli kóser élelmiszerboltba menekült, ahol elbarikádozta magát.
Zoom
Hajtóvadászat az elmenekült lövöldöző után (fotó: AP)
A levegőben rendőrségi helikopter köröz, a környéket fegyveres biztonságiak lepték el, s megindult a hajtóvadászat a menekülésben levő lövöldöző után. A Fehér Házból jelentik, hogy az aggódó Donald Trump elnök követi a Jersey városban végbemenő eseményeket. A lövöldözés kezdetekor a két fegyveres tüzet nyitott a rendőrökre, s közülük kettőt megsebesítettek. Az egyik lövöldöző után megkezdődött a hajtóvadászat.
Zoom
Nagy erőkkel üldözik az egyik fegyverest (fotó: AFP)
A jelentések egyelőre egymásnak ellentmondóak, mert egyes hírek szerint a két fegyveres Jersey temetőjében kezdett lövöldözni, majd onnan a rendőrök elől kimenekülve egyikük elbarikádozta magát a zsidó élelmiszerboltban, a másik elmenekült a környékről. A városnak ebben a negyedében jelentős lélekszámú zsidó lakik. A kóserboltban magát elbarikádozó fegyveresről egyelőre nem érkezik újabb hír. A biztonsági erők akciója még mindig folyamatban van.
H. J. – Kuruc.info
Frissítés: A Jediot Áháronot legújabb információja szerint a temetőben nem két, hanem három fegyveres kezdett lövöldözni. A kiérkező rendőrök elől kettő bemenekült a közeli kóserboltba, ahol a biztonságiakkal vívott tűzharcban mindkettőjüket agyonlőtték. A harmadik menekülő fegyveres után folyik most a hajtóvadászat.
H. - Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready