Ismét bebizonyosodik a mainstream média folyamatos hazugsága, torzítása, a lényegi tények szándékos elhallgatása, ha a polgári fegyveres önvédelem életmentő szerepéről kellene szót ejteni - írja a Kaliberinfó a texasi templomi lövöldözés kapcsán.
Zoom
Fotó: Twitter/Ecig Canada Zone
Ezekből a "hírekből" ugyanis pont az az alapvető információ maradt ki, miszerint azért nem lett sikeres tömegmészárlás, mert a templom biztonsági őrének lelövése után (ami hibásan, hátul viselt, lassan rántott fegyver és kitérő elmozdulás hiánya miatt történt), az elkövetőt egy másik civil (később kiderült, hogy nem egészen civil volt, hanem biztonsági ember - a szerk.) szinte azonnal fejbelőtte csodálatos 10 méter feletti lövéssel, majd 10 másodpercen belül a gyülekezetnek még 5 tagja rántotta elő önvédelmi fegyverét. Texasban ugyanis a templomok sem "Gun Free Zone"-ok. Így a megszokott rengeteg áldozat helyett csupán két ember halt meg a támadásban (plusz az elkövető). A támadás idején mintegy 240-en tartózkodtak a templomban.
Abbot kormányzó is dicsérte a gyülekezet gyorsan reagáló tagjait, hogy leszedték a támadót, ezzel megakadályozva további életek elvesztését:
Places of worship are meant to be sacred, and I am grateful for the church members who acted quickly to take down the shooter and help prevent further loss of life.
Az AP hírügynökség híre:
A man pulled out a shotgun at a Texas church service and fired on worshippers Sunday, killing two people before he was shot to death by congregants who fired back, police said.
Az ABC News híre:
Police: Parishioners kill man who fatally shoots 2 at church
Tehát, mint látható, az amerikai tömegmédia sem merte ezúttal elhallgatni az igazságot, de az európai/magyar sajtó ismét remekül teljesített a “féknyúz”-gyártásban - írja a lap.
Az elkövető egyébként egy drogos elmebeteg, akit a gyülekezet etetett, ez volt a hálája... Azért kezdett gyilkolászni, mert nem adtak neki pénzt is az étel mellé.
Zoom
Fotó: River Oaks Police Department
Ő pedig a templom biztonsági csapatának vezetője, aki egyetlen fejlövéssel leterítette a gyilkost:
Zoom
Fotó: Jack Wilson County Commissioner For Precinct 3 Campaign/Facebook
A biztonsági kamera felvételének elemzése angolul:
Frissítés - kiegészítés:
A lövöldözés előtt körülbelül három hónappal, 2019 szeptemberében Joe Biden volt demokrata alelnök, jelenlegi demokrata elnökjelölt-aspiráns bírálta Greg Abbott texasi kormányzót, mert a kormányzó aláírta azt a törvényt, ami a törvényes fegyvertartók számára megengedte, hogy fegyverüket templomban is viselhessék.
Biden többek között ezt mondta: „Ez egyszerűen abszolút irracionális. Ez teljességgel irracionális”.
Biden korábban is hasonlóan állt ahhoz a kérdéshez, hogy az embereknek joguk van-e fegyverrel megvédeni magukat.
2017-ben a texasi Sutherland Springs egyik templomában egy elkövető kéttucat embert ölt meg. Amikor el akarta hagyni a helyszínt, egy magánember az AR-15 puskájával meglőtte, majd egy másik, szintén fegyveres magánemberrel üldözőbe vette. Amikor sikerült az elkövetőt sarokba szorítaniuk, az főbe lőtte magát.
Akkor az üggyel kapcsolatban Biden azt mondta, hogy annak a magánembernek nem szabadott volna, hogy AR-15-öse legyen.
Bidenről még két dolgot érdemes tudni.
Az egyik, hogy a köznyelv csak Creepy Uncle Joe, azaz Hátborzongató Józsi Nagybácsi néven emlegeti, ugyanis számos olyan felvétel van róla, melyeken nőkkel és gyerekekkel túlságosan is bizalmaskodó módon viselkedik.
A másik, hogy 2015-ben kifejtette, hogy Amerikában a fehérek kisebbséggé válása „nem egy rossz dolog”, hanem „erősségünk egy forrása”.
„Nem csak muszlim közösségeink, hanem afrikai közösségeink, ázsiai közösségeink, hispán [latin-amerikai] közösségeink – és a hullám továbbra is folytatódik. Nem fog megállni - nem is kellene, hogy megállítsuk. Ami azt illeti, ez az egyik dolog, melyről úgy gondolom, hogy arra a leginkább büszkék lehetünk. […] Van egy másik dolog is abban a feketedobozban [a politika bugyraiban]: a bevándorlás szakadatlan folyama. Megállás nélküli, megállás nélküli. Az olyan népek, mint én, akik európai eredetű fehérek, 2017-ben először leszünk abszolút kisebbségben az Amerikai Egyesült Államokban. Abszolút kisebbségben. Attól kezdve Amerikában az emberek kevesebb mint 50%-a lesz fehér európai gyökerű. Az nem egy rossz dolog. Az az erősségünk egy forrása”.
Ilyen az arcátlan „Utánam az özönvíz!” hozzáállás: ő addigra már halott lesz, amikor a probléma teljes erővel a következő generációk nyakába fog zúdulni.
(Hidra - Kuruc.info)