2020. szeptember 30., szerda, Honória napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
12:20 Edzett, fehér, heteroszexuális férfiak üzentek a négygyermekes magyar családanyákat fenyegető férgeknek12:01 Talán így rájönnek, hogy lépni kell: a kormányt is elérte a Twitter-cenzúra11:41 Beismerte tettét egy japán darabolós sorozatgyilkos11:12 Vádat emeltek egy gödöllői nő ellen, aki hagyta (volna) meghalni csecsemőjét10:43 Így hordják szervezetten a betolakodókat a délvidéki Martonosra10:29 Belgiumban megállapodás született a kormányalakításról10:00 Csak négy évet, és csupán fogházat kapott Molnár Ricsi, de legalább eltiltották a vezetéstől09:55 Nyolcan meghaltak, 894-gyel nőtt a fertőzöttek száma09:34 Folytatódnak az örmény-azeri összecsapások09:04 Hezbollah-válasz Netanjahunak: nagyon jól tudjuk, hova tegyük a rakétáinkat08:54 Csütörtöktől vasárnapig tartják a Tokaji Szüreti Napokat08:10 "Megvédjük az édesanyákat az LMBTQP-szörnyektől!" - Toroczkai tüntetésre hív07:52 Folyamatos civakodásból és egymás sértegetéséből állt az első Trump-Biden vita07:30 Létrákkal érkeztek, és kövekkel dobálták a rendőröket a megszállók - ezúttal sem lőtték halomra őket07:22 Fáj a térded, alig bírsz felállni? Zseniális találmány húzódás, rándulás esetére is (x)
24 óra legolvasottabbjai

Külföld :: :: Hozzászólások

A leépülés útján: támadás esetén azonnal adjuk át értékeinket! - tanácsolja a rendőrség Minneapolisban

Reklám

"Nézőpont kérdése" – mondanák erre rögtön kedvenc liberálisaink. Elvégre az ő elképzeléseik szerint akkor válik egy város, állam vagy akármilyen egység szabaddá, ha az emberek szó szerint azt csinálnak benne, amit akarnak, lehetőleg rendfenntartó szervek nélkül. Az Egyesült Államok lassan, de biztosan halad a totális anarchia felé. Nyilván a rendőrség és úgy általában a rend teljes leépítéséhez sok idő és kellő fortély is kell, így a dolgok értelmi részét már nem a BLM-majmok, hanem az ugrásra készen álló "emberjogi" szervezetek, politikai csoportosulások végzik. Erről egy remek példát itt olvashatnak, de vélhetőleg ez csak a kezdet.
Zoom
Kérem, ne felejtse el odaadni pénztárcáját és mobiltelefonját ezeknek a szelíd, nélkülöző embereknek (egyiküknek szájmaszkra sem telik)! Amúgy is: szegény = néger
Most pedig nézzük meg, mi a helyzet a Black Lives Matter nevű őrület "bölcsőjében", Minneapolisban, ahol a drogos néger, George Floyd rendőri intézkedés közben kilehelte a lelkét. A rendőrség szisztematikus leépítése is részben ebből a városból indult ki, így különösen érdekes lehet, hová is jut egy település erős rendfenntartás nélkül.
A rendőrségellenes szólamok furcsa módon már egész hamar, a néger halálának másnapján terítékre kerültek, mintha csak arra vártak volna, hogy legyen indok előhúzni a kalapból. A minneapolisi városi tanács elnöke már június elején közölte, hogy "rendőrmentes" társadalmat akar, jelentsen ez akármit az ő olvasatában. Hozzátette továbbá, hogy ha betörnek az otthonodba, és kihívod a rendőrséget, az egyfajta "kiváltságból" származik. (Ahhoz, hogy ennek a súlyát megértsük, tudnunk kell, hogy az "előjog, kiváltság", angolul "privilege" szó a liberális erők egyik legjobban gyűlölt szava, főleg, ha elé biggyesztik a "white" jelzőt.)
Azóta eltelt két hónap, és Minneapolis minden jel szerint a feje tetejére állt. A tanácselnöknek és a többi utópista idiótának köszönhetően a város valóban szürreális hely lett. Azonban "földi Paradicsom" helyett disztópikus értelemben. Minneapolis rendőri kötelékéből az elmúlt két hónapban összesen 40 (!) rendőr mondott fel, vagy rúgták ki őket ilyen-olyan okokra hivatkozva. Ez bődületes szám, amely meg is látszik a város közbiztonságán. Több helyi lakos panaszkodik, hogy a rendőrség vagy késve reagál a bejelentésekre, vagy egyáltalán nem is reagál, amely ekkora létszámkiesésnél egyáltalán nem is csoda.
A rendőri szervek szerte az országban nagy nyomás alatt állnak, így arra esély sincs, hogy Minneapolis visszatér a "régi" (sajnos már így kell mondanunk) kerékvágásba. E helyett a városi rendőrség "jó tanácsokkal" látja el a lakosságot, mit is kellene tenni a romló közbiztonságú városban, amely egy egészen újszerű, szürreális oldaláról mutatja be a formálódó Egyesült Állatokat.
A teljesség igénye nélkül a következő útravalókkal róhatjuk Minneapolis sötét utcáit:
  • Csak a legszükségesebb tárgyainkat vigyük magunkkal!
  • Vigyünk kevesebb kézpénzt!
  • Készüljünk fel rá, hogy támadás esetén át kell adnunk mobiltelefonunkat és/vagy pénztárcánkat!
  • Még csak véletlenül se vegyük fel a kesztyűt a bűnözők ellen! Ne feledjük, hogy a legfontosabb a saját testi épségünk megóvása!
Nos, aki ezek alapján – végtére is teljes joggal – úgy gondolja, hogy rám jött az "ötperc", az nyugodtan tájékozódjon a Trump-közeli Fox News beszámolójából. Ugyanezt fogja megtalálni.
Ábrahám Barnabás – Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready