Az amerikai Oklahomában élő Lawrence Paul Anderson február 9-én borzalmas tettet vitt véghez. Különös kegyetlenséggel kivégezte 41 éves szomszédját, Andrea Lynn Blankenshipet, majd kivágta a szívét. Mindezek után visszament ideiglenes otthonába, ahol nagybátyja, a 67 éves Leon Pye, nagynénje, a 64 éves Delsie Pye, valamint 4 éves unokahúga, Kaeos Yates múlatták az időt. Náluk lakott, miután kiengedték a börtönből - derül ki a Daily Mail cikkéből.
Zoom
Zoom
A kegyetlen gyilkos először krumplival megfőzte szomszédja szívét, majd ezt akarta megetetni családtagjaival, így "űzve ki belőlük a démonokat", de amikor ellenkezni kezdtek, rájuk támadt. Nagybátyját és unokahúgát helyben kivégezte, nagynénje szemeit pedig kiszúrta, a nő mindezek ellenére túlélte a vérengzést.
Zoom
A történtek után néhány nappal, a rendőrségi kihallgatáson Lawrence elismerte tettét, elmondásai szerint feltörte szomszédja hátsó ajtaját és úgy osont be a házba, majd gyilkolta meg a védtelen nőt.
Zoom
A férfit korábban drogterjesztés és fegyverkereskedelem miatt több évre elítélték, de idén januárban, mindössze három év után szabadon engedték, annak ellenére, hogy a szakértői vélemények szerint továbbra is nagy veszélyt jelentett a társadalomra.
Zoom
A megyei körzeti ügyész elárulta, a brutális vérengzés miatt a halálbüntetés kiszabása is szóba került, a tárgyalássorozat hamarosan folytatódik – írja a CrimeOnline nyomán a tv2.hu.