Diego Maradona előrehaladott tárgyalásokat folytat a Palesztinai Labdarúgó Szövetséggel arról, hogy a palesztin nemzeti tizenegy szövetségi kapitánya legyen. Palesztina válogatottja legutóbb kiharcolta a 2015-ös Ázsiai Játékokon való részvétel jogát, s ezért a Rámalláhban a minél jobb szereplés érdekében Diego Maradona személyében egy nemzetközi szaktekintélyt szeretnének megnyerni a válogatott fölkészítésére - írja az izraeli Má'árív című napilap.

Diego Maradona
Diego Maradona, az argentin labdarúgó-válogatott legendás csatára, egy időben hazája válogatottjának szövetségi kapitánya, előrehaladott tárgyalásokat folytat a rámalláhi sportvezetőkkel arról, hogy nemsokára ő legyen Palesztina labdarúgó-válogatottjának szövetségi kapitánya. A világhírű argentin labdarúgó a hírek szerint nemsokára Rámalláhba, a Palesztin Nemzeti Hatóság székhelyére utazik.
Zoom
Maradona az Egyesült Arab Emírségekben
Azt nem tudjuk, hogy Maradona mennyire tud arabul, az viszont ismert tény, hogy korábban Dubájban, az Egyesült Arab Emírségek második legnagyobb városában, az El-Vaszel (نادي كرة القدم الوصل) nevű klubcsapat edzőjeként tevékenykedett, s a sajtóhírek szerint már ott is rokonszenvezett a palesztinokkal, gyakran nyakába kötötte a nevezetes kefijá nevű kendőt, és kiáltotta, hogy "éljen Palesztina!" Mindenesetre Palesztina labdarúgó-válogatottja legutóbb bejutott az Ázsiai Játékok döntőjébe, ahol Jordániával, Japánnal és Irakkal került egy csoportba.
Hering J. - Kuruc.info