Kezdőtől haladó szintig MINDENKINEK

Azzal mindenki egyetért, hogy a számítógéphasználatot valamilyen szinten ismerni kell, az oktatóvideós számítástechnika-tanulás előnyei pedig elsöprőek a hagyományos tanfolyamokkal, tankönyvekkel összehasonlítva.
Vidd haza a tudást!
Tanulj saját időbeosztásod szerint saját számítógépeden. Légy gyorsan, szabad, olcsó tanulással sokoldalú, magabiztos, környezetedet is meglepő számítógéphasználó!
Ha kezdő vagy valamilyen témában és gyorsan kell a tudás?
Komplett OKTATÓVIDEÓS tanfolyamot végezhetsz el, csak éppen nagyon olcsón és óriási előnyökkel, szabad időbeosztással! Nincs „égés”, rögtön mindent kipróbálhatsz, akárhányszor „visszatekerheted”, ismételheted, leállíthatod.
Ha haladó vagy, már tanultad/tanulod saját erőből, tanfolyamon vagy iskolában, akkor OKTATÓVIDEÓRÓL pótold hiányos alapjaidat, frissítsd fel tudásodat, tüntesd el fehér foltjaidat, és élvezd az új megoldások felfedezését!
Itt alapvetően új, iskolákban, tanfolyamokon gyakran elhanyagolt szempontú tanítást kapsz, nem csak érdekesen, hanem mindent gyakorlati feladatokon keresztül tanítunk.
Oktatóvideós választékunk, amiket általában DVD-(ke)n kaphatsz meg: 
 
  • Alapismeretek (tetszőleges verziójú) Windows internethasználattal, az alapoktól felépített kislépéses, „hézagmentes”, de haladó szintig épülő és már az első perctől érdekes tanfolyamcsomag
  • Office videós tanfolyamok: az alaptól a haladó szintig felépített, tetszőleges verzióban
  • Word, szövegszerkesztés, PowerPoint, prezentációk készítése. Excel, táblázatkezelés, Access 1-2-3 alapoktól haladóig és utána felsőfokig felépített adatbáziskezelés
  • Képszerkesztés (1-2-3 rész) az alapoktól a felsőfokig
  • A múlt évben megváltozott, új Európai Számítógéphasználói Jogosítvány (ECDL) teljes videós vizsgafelkészítése, ami nemcsak itthon fontos, hanem egész Európában elfogadott bizonyítványt ad, de gyakorlásnak, tudáskiegészítésnek is kiváló. Csak éppen szabadon és negyed, ötöd áron!

Sok szeretettel, 2 ingyen tanfolyammal és sok ingyenes letöltéssel, állandóan folyó, tanulságos nyereményjátékkal (ahol meg is nyerheted a szükséges oktatóvideóidat) várunk minden kedves érdeklődőt a  www.szinkronsuli.hu –n, hogy meggyőzzük: ha már úgyis tudni kell a számítógéphasználatot, akkor tanulni, tudást frissíteni, hiányfoltokat eltüntetni, magabiztos, másokat is meglepő, sikeres számítógép felhasználóvá válni így az igazi, így érdemes! 
Nagy Ferenc
ügyvezető-tanár, az oktatóvideók előadója
Szinkron Kkt.
www.szinkronsuli.hu