"Fullajtár Andrea, Gryllus Dorka, Kulka János és Nagy Zsolt a főszereplői azoknak a kisfilmeknek, melyek a romagyilkosságok áldozataira emlékeztetnek" - közölte a jó hírt a filmeket készítő X Kommunikációs Központ.
Azt írják, Magyarországon a második világháború óta nem fordult elő olyan faji indítékú támadás, mint a 2008-2009-es, "romák elleni gyilkosságsorozat".
Ezek szerint a kommunizmus idején tomboló zsidó diktatúra alatt magyarok tömegeinek a megölése nem volt faji indíttatású (persze hogy nem, mert a saját "kiválasztott" nagyszüleik követték el), mint ahogy az sem az, hogy cigánybűnözők naponta gyilkolnak meg magyarokat. Lehetőleg időseket, de arra legalábbis mindig gondosan ügyelnek, hogy az áldozat magyar legyen, ne cigány. És itt nem két-három esetről van szó, hanem több ezerről. Ám ezek mégsem ösztönzik kisfilmkészítésre az X Kommunikációs Központot, Fullajtár Andreát, Gryllus Dorkát, Kulka Jánost és Nagy Zsoltot.
Mint ahogy az is teljesen véletlen, hogy ezek az "emlékeztető videók" az augusztus 6-i ítélethirdetés előtt láttak napvilágot, s a céljuk semmiképpen sem az, hogy nyomást gyakoroljanak a bíróságra, ahogy a tiszaeszlári pert kísérő összzsidó megmozdulás sem ezt célozta...
Vigyázat, a Horn temetésén szavaló Kulka ingén rendkívül profi módon "előidézett" vércseppek és lábnyomok (mert ugye bakancs, ami ugye Gárda...) fognak megjelenni...
(Kuruc.info)