2019. május 20., hétfő, Bernát, Felícia napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:25 Egységesen lemondanak az osztrák szabadságpárti miniszterek - máris helyezkednek a szocik20:11 "Gyűlölöm az összes német nőt!" - közölte néhány ökölcsapás és köpés kíséretében egy betolakodó19:41 A 4-es, 6-os villamoson sincs c***********: magától szaladt el a telefon és a fülhallgató a hölgy kezéből18:52 Felmászott egy férfi az Eiffel-toronyra18:45 Tizenkét év börtönbüntetésre ítéltek egy szír férfit Dániában - robbantani akart18:06 Először születtek hatos ikrek Lengyelországban17:53 Ukrajna új főzsidaja letette a hivatali esküt, majd bejelentette, hogy feloszlatja a parlamentet17:38 Nagyon helyes: büntetni fogják a kettős minőségű élelmiszerek árusítását Csehországban16:46 Öt sérültje van a börgöndi kényszerleszállásnak - légi közlekedés veszélyeztetése miatt indított eljárást a rendőrség16:32 Írország egyesítéséhez és az Egyesült Királyság felbomlásához vezethet a megállapodás nélküli Brexit15:57 Szijjártó Türkmenisztánban harcol a terrorizmus és az oroszgáz-függőség ellen15:29 Rezsi Szilárd a régió legmodernebb, legütőképesebb hadseregét alkotná meg15:05 A Wikileaks-alapító őrizetbe vételét kezdeményezte a svéd ügyészség14:44 Vágányra döntött sorompó miatt állnak a vonatok Mezőkovácsháza és Mezőhegyes között14:36 Mától minden egyes doboz cigarettát nyomon követnek az unióban
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Letölthető Vizoviczki-vallomás: így vesztegette meg évtizedeken keresztül a fővárosi és a debreceni rendőrséget

Reklám

A nyári ítélkezési szünet után augusztus végétől újra tárgyalni kezdik a bíróságok a hazai szervezett bűnözés első számú keresztapjának, Vizoviczki Lászlónak az ügyeit.

2015. június 29-én megjelent vizoviczkis cikkünkben megírtuk, hogy egy vesztegetésekkel és politikai motivációkkal gazdagon átszőtt, ennélfogva szigorúan titkos bűnügyi alku keretében napokon belül szabadlábra helyezhetik a Dont. Akkor szerencsére másképp döntöttek. A veszély azonban nem múlt el! Miközben Vizovicki milliókkal szponzorált ügyvédcsapata és bizalmi emberei az ítélkezési szünet alatt sem pihenve keresik a kifacsarható joghézagokat, a befolyásolható tanúkat, politikusokat és közhivatalnokokat a „Főnök” kihozatala érdekében, addig gyakorlatilag az egész főváros, az egyszerű, tisztességes polgárok és vendéglős vállalkozók rettegnek. De még náluk is jobban rettegnek azok a vállalkozók és egykori alkalmazottak, akik, vállalva azt, hogy szembe mernek menni a Keresztapával, a hatóságok előtt vallomást mertek tenni Vizoviczkire. Hiába kaptak ugyanis ezek az emberek az eljárásokban sorszámot, vallomásukból kikövetkeztethető személyazonosságuk, és Vizó hírhedt arról, hogy mindenkinek utánamegy.
Az alábbiakban közölt vallomásban - mely a Kuruc.info birtokába jutott - Vizoviczki saját szavaival mondja el, hogyan vesztegette meg évtizedeken keresztül a fővárosi és a debreceni rendőrséget, és hogyan használta fel őket egyszerű vállalkozók, kisemberek üzleteinek elvételére, bezáratására. Az itt olvasható vallomást Vizoviczki a 6.-7. nekirugaszkodásra tette a szigorúan titkos minősítése miatt a fősodratú média számára hozzáférhetetlen, Debrecenben tárgyalt vesztegetési ügyben.
Megdöbbentő, sokkoló összefüggések arról, hogyan működtette Vizoviczki évtizedeken keresztül a fővárosi szórakoztatóipart és a rendőrséget. A folyamat lényege nagyjából megérthető a vallomásból, de mivel a bűncselekmények minősítésénél a szándék nagyon sokat, éveket jelent, Vizoviczki a saját szerepét a lehetőségeihez képest igyekszik kedvező megvilágításba helyezni, és amit csak tud, megpróbál az azóta már tanúvédelmi programban eltüntetett biztonsági főnökére (V. István) rákenni.
A vallomás (pdf-ben) ide kattintva nyitható meg, illetve tölthető le.
(Kuruc.info)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready