2019. december 6., péntek, Miklós, Gyopár napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:30 Orosz hackerek ellen emeltek vádat Amerikában - csak éppen azt nem tudják, hol vannak22:18 Az érdi rendőröknek sem kell érzékenyítés, tisztában vannak a cigány népszokásokkal21:51 Netanjáhu neje szerint Bibi és ő az izraeli igazságszolgáltatás inkvizíciójának áldozatai21:30 Diák késelt tanárt egy győri iskolában21:10 Nem csak a székelyeknél, Csukcsföldön is baj van a medvékkel20:52 Megállt az élet Franciaországban20:23 Medvegyev: az EU-nak kellene fegyvernyugvást hirdetnie Moszkvával szemben19:30 Egy tábornok emlékére18:40 A Keleti pályaudvar volt egy német- és nemzetellenes Meki-propagandafilm helyszíne18:17 Felvidéken is lecsapnak a "rasszistákra" - de persze nem a magyarellenességük, hanem a cigányterror nevén nevezése miatt17:28 Szólás- és véleményszabadság vagy terror? Mi jellemzi ma Merkelisztánt?16:51 Készül a vádirat Trump ellen - persze csakis a demokrácia védelmében16:14 Amatőr vesztegető: betette a húszezrest egy borítékba, és elküldte a katasztrófavédelemnek15:50 Ilyen egy haladó ország gyöngédsége: szülei feljelentették a dzsihadistát, de az osztrákok megszüntették a nyomozást15:35 Családi kör rokoni pofonokkal Vértesszőlősön
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Letölthető Vizoviczki-vallomás: így vesztegette meg évtizedeken keresztül a fővárosi és a debreceni rendőrséget

Reklám

A nyári ítélkezési szünet után augusztus végétől újra tárgyalni kezdik a bíróságok a hazai szervezett bűnözés első számú keresztapjának, Vizoviczki Lászlónak az ügyeit.

2015. június 29-én megjelent vizoviczkis cikkünkben megírtuk, hogy egy vesztegetésekkel és politikai motivációkkal gazdagon átszőtt, ennélfogva szigorúan titkos bűnügyi alku keretében napokon belül szabadlábra helyezhetik a Dont. Akkor szerencsére másképp döntöttek. A veszély azonban nem múlt el! Miközben Vizovicki milliókkal szponzorált ügyvédcsapata és bizalmi emberei az ítélkezési szünet alatt sem pihenve keresik a kifacsarható joghézagokat, a befolyásolható tanúkat, politikusokat és közhivatalnokokat a „Főnök” kihozatala érdekében, addig gyakorlatilag az egész főváros, az egyszerű, tisztességes polgárok és vendéglős vállalkozók rettegnek. De még náluk is jobban rettegnek azok a vállalkozók és egykori alkalmazottak, akik, vállalva azt, hogy szembe mernek menni a Keresztapával, a hatóságok előtt vallomást mertek tenni Vizoviczkire. Hiába kaptak ugyanis ezek az emberek az eljárásokban sorszámot, vallomásukból kikövetkeztethető személyazonosságuk, és Vizó hírhedt arról, hogy mindenkinek utánamegy.
Az alábbiakban közölt vallomásban - mely a Kuruc.info birtokába jutott - Vizoviczki saját szavaival mondja el, hogyan vesztegette meg évtizedeken keresztül a fővárosi és a debreceni rendőrséget, és hogyan használta fel őket egyszerű vállalkozók, kisemberek üzleteinek elvételére, bezáratására. Az itt olvasható vallomást Vizoviczki a 6.-7. nekirugaszkodásra tette a szigorúan titkos minősítése miatt a fősodratú média számára hozzáférhetetlen, Debrecenben tárgyalt vesztegetési ügyben.
Megdöbbentő, sokkoló összefüggések arról, hogyan működtette Vizoviczki évtizedeken keresztül a fővárosi szórakoztatóipart és a rendőrséget. A folyamat lényege nagyjából megérthető a vallomásból, de mivel a bűncselekmények minősítésénél a szándék nagyon sokat, éveket jelent, Vizoviczki a saját szerepét a lehetőségeihez képest igyekszik kedvező megvilágításba helyezni, és amit csak tud, megpróbál az azóta már tanúvédelmi programban eltüntetett biztonsági főnökére (V. István) rákenni.
A vallomás (pdf-ben) ide kattintva nyitható meg, illetve tölthető le.
(Kuruc.info)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready