Azt hihetné az ember, hogy állítólagosan nemzeti kormányunk és városvezetéseink legalább az ünnepeinket megkímélik, és eljátsszák a magyart. Aki Magyarországon nyitott szemmel jár, az tudja, hogy ez nincs így. Csak a minap kiderült, hogy Borsodban a a politkusbűnöző Voldemort nagyurat vetette be, eközben az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékének ápolta 50 milliós kifizetéssel tisztázatlan zsebekbe egy buzeránsnak a felmelegített daláért. Ma Dunaújvárosban is bizonyították a helyi narancsos urak, hogy a liberálisok sem csinálhatnák jobban, igazi kortünet.
A fideszes vezetésű Fejér megyei város évről évre megtartja Augusztális néven az ünnepi rendezvénysorozatát, hogy szórakoztassa a helyi lakosságot. Ez eddig nem hangzik rosszul, de a Facebookon is olvasható programjuk elárulja: afrotáncot Paulóval és közös koncertet a Király testvérekkel, akik közül Linda himnuszos szerencsétlenkedését csak annak zsidó pökhendiséggel való kezelésével múlták alul.
Zoom
Az alábbi elrettentő képeket olvasónk küldte, akit szintén megbotránkoztatott az ünneplés. Az országot a migránsoktól hevesen védő, szavakban mindig, a figyelemre érdemes tetteikben ritkán magyar fideszesek szerint gyermekeinknek a nemzeti ünnepünkön egy négerrel közös tánc jár. Szadeszos szellemben sem lehetett volna szebb rendezvényt kitalálni, éppen csak egy kis "menekült"simogatás hiányzik a programból, de ha megvakarhatták Paulo füle tövét, akkor keveseknek lehet oka hiányérzetre, bár vannak ebben körben olyanok, akiknek a viszontsimogatás is belefér az aberrált értékrendjébe. Nekünk viszont egészen más elképzeléseink vannak szent királyunk és államalapításunk ünnepéről.
Zoom
Zoom
(Kuruc.info)