2020. március 31., kedd, Ákos, Árpád, Benő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:40 Trump: a szaúdiak és az oroszok is megbolondultak22:32 Egyre többen próbálkoznak kiberbűnözéssel Magyarországon22:26 Betörtek a debreceni Református Nagytemplomba - imádkozni, majd rongálni22:16 Izraeli lap: Orbán a koronavírus-törvény megszavaztatásához Hitler 1933-as Felhatalmazási törvényéből merítette az ihletet21:58 "Romániában" már csak Hargita megyében nem regisztráltak fertőzöttet21:42 Az Egyesült Államokban folyamatosan nő a fertőzöttek és az elhunytak száma21:28 Ön szerint kötelezővé kellene tenni a szájmaszk viselését közterületen? - Voksolhat szavazásunkon21:12 Merkelhez még a koronavírusnak sincs gusztusa20:45 Csökkent az újonnan diagnosztizált betegek száma Olaszországban20:23 A WHO-álláspont továbbra is az, hogy aki nem beteg, ne viseljen maszkot19:57 Az amerikai gyógyszerfelügyelet engedélyezte maláriaellenes szerek Covid-19 elleni alkalmazását19:44 Netanjahu karanténba került19:27 Drámai pillanatok a SzektATV-n: sajnos nem jut minden családnak a 60 ezer forintos kéztisztító zseléből19:13 Bukarest már most azt nézi, kitől vehetne fel minél több hitelt18:55 Putyin: sikerült megelőzni a robbanásszerű terjedést, de további lépések kellenek
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Humor :: :: Hozzászólások

Beszorult a kerítésbe az egyik állat feje, a rendőreink vágták ki onnan

Reklám

Bajba jutott kecske miatt intézkedtek a rendőrök egy verőfényes márciusi vasárnap délután. Az oktondi kis állatot speciális szerszámmal mentették ki egy drótkerítés fogságából, és a rendőrség terjedelmes beszámolót közölt erről.
Mi pedig közzétesszük az egészet, büntetésül azon olvasóink számára, akik azt hitték, hogy a cím egy szegény ártatlan menekültről szól, aki a szörnyű bangladesi háborúk elől menti az életét a mi határunknál :)

Megörült a napsütésnek március 19-én egy szolnoki kecskebak. Ugrándozásában elvesztette tér- és időérzékét, s nemcsak a bőréből ugrott ki jókedvében, hanem a kerítésen is sikerült átvergődnie magát. A legzöldebb legelnivaló füvet egy ipartelep kerítése mellett találta meg, pontosabban szerinte annak belső oldalán illatozott a legzamatosabb, legzöldebb ebéd. Át is dugta a kerítés drótfonatán a fejét, de visszafelé már nem jött össze a mutatvány. Sehogyan sem tudta úgy forgatni a fejét, hogy szarvai ne akadtak volna bele a kerítés egy drótfonatába, fogságba esett. Ezt hangosan a világ tudomására is adta, amit nagy szerencséjére meghallottak az éppen arra járőröző szolnoki zsaruk.
Zoom
– Egy szolnoki telephelynél szorult be a kerítésbe a megrémült állat, nem tudott magától kiszabadulni – emlékezett vissza Koczok Csaba főhadnagy, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársa.
A bak szarva beleakad a hurokba. Ha nem érkezik segítség, elpusztul, ez várt volna a kiskecskére is.
A rendkívül erős drótot kézzel nem tudták szétfeszíteni a rendőrök. A zsaruk hatalmas erővágóval vágták át a drótokat, ügyelve arra, a lehető legkisebb kárt okozzák az állatmentő beavatkozással a kerítés szerkezetében. Két vágással sikerült kiszabadítani a félelemtől remegő állatot, aki visszanyerve szabadságát azonnal rohant vissza a kertek felé.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready