Az Identitárius Mozgalom is mentőakciót indít a Földközi-tengeren, igaz, az ő céljuk nem a kontinenshódítók, hanem Európa megmentése. Az olasz partoknál szeretnék a "humanitárius civil szervezetek" embercsempész hajóit levadászni, de ehhez nem kis segítségre van szükségük: a hajók megszervezése, a legénység és az információk összegyűjtése az európai hazafiak pénzügyi támogatásától függ, ugyanis az úgynevezett "humanitárius civil szervezetekkel" ellentétben őket a bevándorlási lobbi nem támogatja.
Zoom
(Képek: defend-europe.org)
Zoom
Zoom
Toroczkai László írja Fb-oldalán:
Na végre! Vannak még Nyugat-Európában is hazafiak, akik ébredeznek. Hiába védjük mi itt a magyar-szerb szárazföldi határt, ha közben tízezrével özönlenek a migránsok a Földközi-tengeren át továbbra is az Európai Unióba. Az igazán vérlázító azonban, hogy a tengeren az embercsempészekkel jól együttműködve úgynevezett "civil szervezetek" szállítják hajóikkal Európa partjaira a migránsok tízezreit. Ezeket a "civil szervezeteket" természetesen folyamatosan tömik pénzzel a Soros-féle szörnyetegek, így nem okoz gondot nekik a szállítás finanszírozása. Most nyugat-európai hazafiak szánták el végre magukat arra, hogy a tengeren indítsanak akciót az Európa sírját ásó "civilek" ellen. Ők is hajókra pattannak, de ők nem a migránsokat akarják szállítani, hanem az Európa-gyilkos "civilek" hajóit veszik célba. A védelmezőket azonban sem európai kormányok, sem Sorosék nem támogatják, ezért európai hazafiak segítségét kérik. Én támogatom őket, bízom benne, hogy sikeres lesz a Szicília partjairól induló akciójuk.
Nekem is kedvem lenne személyesen is csatlakozni - ha csak rövid időre is - ehhez a tengeri hadművelethez. A szárazföldi határvédelemben már mi magyarok jók vagyunk, tengeri flottával még nem próbálkoztunk. Lehet, hogy eljön még annak is az ideje...
A misszióról bővebben itt: defend-europe.org
(Kuruc.info)