Arnold Schwarzenegger nem bír leállni: hányingerkeltő Facebook-bejegyzése után most Twitteren üzente meg Donald Trump elnöknek, mit és hogyan kellene mondania, hogy a zsidók és a hajdani Terminátorhoz hasonló bérenceik elégedettek legyenek vele. (De persze soha nem lesznek azok, ideje lenne észrevenni már.)
Zoom
Ha valaki egy olyan szimbólumot hirdető zászlóval vonul fel, ami egy népirtást legitimál, akkor az éremnek nincs másik oldala.
Ilyen és ehhez hasonló kijelentések szerepelnek abban a videóban, amit Schwarzenegger küldött a Twitteren a hozzá hasonlóan republikánus Trumpnak. A színészből lett politikusból lett színésznek most az a baja az elnökkel, hogy a hétvégi, észak-karolinai eseményeket szerinte nem ítélte el egyértelműen (írtuk már, hogy nekik sosem elég, ráadásul Obama ennek töredékét sem lépte meg), és még a mai napig is azt emlegeti, hogy ennek az éremnek is két oldala van. A videóban elhangzik egy beszéd is, amit, mint mondja, megírt Trumpnak, ha már más nem tudott vagy nem képes rá - írja a videóról az Index.
Nem említenek viszont egy fontos mozzanatot: a zsidók nagy barátja beszél a saját gyermekkoráról is:
Higgyétek el nekem, én ismertem az igazi nácikat. Ausztriában születtem 1947-ben, röviddel a második világháború után. Gyermekkoromban körül voltam véve megtört emberekkel. Emberekkel, akik a háborúból jöttek haza, tele repesszel és bűntudattal; emberekkel, akiket félrevezettek egy vesztésre álló ideológiával. És én megmondhatom nektek: ezek a szellemek, akiket ti bálványoztok, az életük hátralévő részét szégyenben élték le. És most a pokolban pihennek. (Kiemelés a videó feliratozásában.)
Nos, nézzünk egy ilyen "pokolban pihenő szellemet"!
A neve Gustav Schwarzenegger. 1907 és 1972 között élt, rendőrfőnök volt Ausztriában, és Arnold Schwarzenegger apja. Gustav Schwarzenegger 1938. március elsején, két héttel az Anschluss előtt jelentkezett (természetesen önként) a nemzetiszocialista pártba, de csak 1941-ben vették fel. Ausztria Németországhoz csatolása után egy évvel, 1939. május elsején jelentkezett az SA-ba is.
Zoom
A Wehrmachtba 1939 novemberébe sorozták be, alhadnagy volt a katonai rendőrségnél. Az egysége a 4. Panzer Csoporthoz (később 4. Panzer Hadsereg) tartozott, megjárta velük Lengyelországot, Franciaországot, Belgiumot, Ukrajnát, Litvániát és Oroszországot - olvasható a Wikipédián szereplő összeállításban.
Harc közben megsebesült 1942. augusztus 22-én Oroszországban, bátorságáért megkapta a Vaskereszt első és második fokozatát. Végül maláriafertőzés miatt szerelték le 1944 februárjában.
Most pedig szégyenkezve forog a sírjában...
(Kuruc.info)