2020. június 2., kedd, Kármen, Anita, Csilla napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:02 Mirkóczki "amit 2010 előtt mondtunk, nem volt igaz" Ádám is elhagyja a süllyedő hajót - de nem azért...16:47 Most épp az ún. Szlovákiával dúl a szerelem, még az is kiderült, hogy Pozsonynak szívügye a felvidéki magyarság16:16 Vajon csak a Mi Hazánk megemlékezésétől rendült meg az ORÖ, vagy Rácz László szexuális szokásai is megérintették őket?16:03 "Semlegesítik" Hitler szülőházát a szellemiségétől ma is rettegő demokraták15:46 Egy kis nosztalgia az őszödi beszéd évfordulójának árnyékában: az MSZP frakcióvezetője azt szerette volna, ha újra oszlatják a rendőrök a "rasszistákat"15:31 Találós kérdés: honnan lesz Nike-cipője a niggernek?15:22 Felmérés: nincs olyan magyar, aki ne úgy gondolná, hogy a trianoni diktátum igazságtalan és túlzó volt15:08 Salvini: számunkra Magyarország példakép14:35 Ha nem cigány témáról van szó, még Balognak is vannak értelmes gondolatai14:29 Ausztráliában is beindította a tüntetéshullámot az amerikai néger halála14:13 Száz néptáncos közös előadása emlékeztet a diktátumra a Hősök terén13:54 Rablóink rokonszenve: legkevésbé az oláhok és a rácok kedvelnek minket - az érzés kölcsönös13:34 Lesz Himnusz június 4-én a zsidó/ballib tévékben és rádiókban? Hamarosan kiderül13:22 Országos tisztifőorvos: a járvány egyértelműen lecsengőben van12:45 15 évesen már el volt tiltva a vezetéstől, de hajtotta a vére a "fiút"...
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók :: :: Hozzászólások

Iskolásoknak szánt, buzeranciára "oktató" filmeket akartak bemutatni a fővárosban, de kiöntötte őket a szennyvíz

Reklám

A mai napon az egyik legveszélyesebb buzihavi program kerül megrendezésre a fővárosban "Még mindig tabu? - LMBT személyek az iskolában" címmel, melynek során bemutatják az oktatási intézményeknek (!) szánt új propagandafilmeket.
Mindezt a "Melegség és Megismerés Program" (bővebben a kapcsolódók között - a szerk.) kódnéven futó iskolai buzipropaganda keretein belül.
Zoom
Részlet a 2018-as propagandaanyagból
Mint írják,
a kisfilmek a Még mindig tabu? című, tanároknak szóló kézikönyvhöz kapcsolódó videoanyagok. Céljuk, hogy eszközt és segítséget nyúltsanak (sic!) pedagógusoknak és nevelőknek különböző LMBT témák feldolgozásához iskolai órákon vagy foglalkozásokon.
Tavalyi nyomulásukról itt olvasható az összefoglaló.
A rendezvény persze előzetes regisztrációhoz kötött, de a Kuruc.info információi szerint nemzeti szervezetek, hazafias személyiségek spontán demonstrációra készülnek a helyszínen.
Aki tud, fáradjon ma délután 16:30-ra a Premier Kultcaféhoz, a 1085 Budapest, Üllői út 2-4. szám elé.
(Kuruc.info)
Frissítés: Az aberráltakat kiöntötte a szennyvíz
Ma délután a Labrisz Leszbikus Egyesület a Szimpozion Egyesülettel közös szervezésben egy belvárosi kávézóban „Melegség és Megismerés” címmel tartott "érzékenyítő előadást". Az előadás során oktató kisfilmeket mutattak be, amelyek a „Még mindig tabu?– LMBT személyek az iskolában című” címet viselték. A program a Budapest Pride által, a "Pride-hónap" alkalmából szervezett programsorozat egyik eseménye volt - számol be a buzihónap alkalmából a jelek szerint minden repedt végbélbe bekukkantó, szélliberális Mérce.
A videók az ugyanolyan című, pedagógusok számára készített kézikönyvhöz kapcsolódtak, amelyeknek célja az, hogy „eszközt és segítséget nyújtsanak pedagógusoknak és nevelőknek különböző LMBT-témák feldolgozásához iskolai órákon vagy foglalkozásokon.”
A videók olyan létfontosságú témákat járnak körbe, mint:
  • Milyen helyzetekkel találkozhatnak LMBT-diákok az iskolákban?
  • Mik a mai diákok megoldási javaslatai a helyzetek kapcsán?
  • Mit tehetünk „tabu” helyzetekben, hogyan segíthetjük az érintetteket?
Zoom
Fotó: Labrisz Egyesület
A Mérce tudósítása szerint a regisztrációhoz kötött filmvetítésen három, a könyvben is feldolgozott szituáció megfilmesített verzióját mutatták be. Sztraka Andrea, a Labrisz aktivistájának beszámolója alapján ekkor jelent meg a helyszínen 8-10 személy (köztük Budaházy Edda és Budaházy György) egy molinóval, amelyre a „Tiltsák ki az LMBT-propagandát az iskolákból” felirat volt felfestve. A szervezők ekkor megkérték őket, hogy távozzanak, de a csoport erősködött, hogy szeretne bemenni megnézni a filmeket, valamint kamerával felvételeket készítettek az ott tartózkodóról, a foglalkozásukról kérdezve őket.
Mikor nem távoztak a helyszínről, a Labrisz aktivistái a rendőrséghez fordultak, ám azok csak ötven perccel később értek ki.
Addig pedig a résztvevők és az aktivisták hallgathatták, hogy ők Budaházyék szerint aberráltak és fertőznek - írja szörnyülködve a libsi lap. Ráadásul Sztraka Andrea szerint egyértelműen megfélemlítési szándékkal hangzottak el ezek a mondatok.
Zoom
Kicsit később kiderült, hogy valaki az egyik mosdóban kihúzott egy csövet, amivel elárasztotta a helyiséget, ezek után pedig be kellett zárni a helyet.
Bár nem derült ki, hogy a csövet pontosak ki húzta ki, hiszen nincsen kamera a mosdóban, utána Budaházyék csoportjából többen is ötletesen megjegyezték, hogy
nem véletlen, hogy a szennyvíz pont ezt az eseményt önti el.
Sztraka Andrea azt is állította, hogy az esemény után követték őket az utcán, miközben azt mondták nekik, hogy „ők utánanéztek az eseményeknek, megrontják a gyerekeket”.
Zoom
Ezek után a Labrisz és a Szimpozion aktivistái átmentek egy másik helyre, ahol levetítették a gyermekek megrontására szánt propagandafilmeket.
2. frissítés: videó és Budaházy beszámolója:
Már tavaly is ott voltam a Pride eme egyik legkártékonyabb rendezvényén, és beolvastam ezeknek az ifjúságromboláson munkálkodó leszbikáknak. Idén viszont olyan jól alakult a tiltakozó akciónk, hogy az iskolás gyerekek fejét buzipropagandával tömő “oktató filmek” tervezett vetítése is elmaradt.
Biztatok minden hazafit és honleányt, hogy látogassák csak bátran – akár csoportosan is – a Pride programjait, és fejezzék ki tiltakozásukat. Már csak azért is, mert ez láthatóan a média ingerküszöbét is átüti, és így a társadalom széles rétegeihez is eljut az üzenetünk!
A zuglói akcióért is elismerésem, akárki is csinálta.
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready