2019. szeptember 18., szerda, Diána napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:33 Kozmetikai termékkel akarják irtani a cigányokat!!!22:16 A tanúba illő jelenetek: a fideszes képviselő átadott egy parkolót, kivezényelték az összes gyereket22:00 Bibi az előzetes választási eredmények szerint meggyengült - nincsenek természetes koalíciós partnerei21:49 Az oroszok elfogtak két észak-koreai hajót, mert tüzet nyitottak rájuk21:31 Sejthető volt: az amerikai-szaúdi páros "kinyomozta", hogy Irán támadott21:22 Felborult egy tűzoltóautó a diákoknak tartott váci bemutatón20:58 Lőrincz Tamás világbajnok20:39 Estig viszonylagos nyugalomban zajlott az előrehozott választás Izraelben20:02 Horvát államfő: megvédjük a határokat egy újabb migránsválság esetén19:21 Bosnyák Zoltán: Méhely Lajos, a magyar fajvédelem igehirdetője19:04 Amerikai szenátor: meg kéne fontolni az iráni olajipar bombázását18:33 Már érkezik is a következő migránsszállítmány, és persze ez is miattunk18:00 Orbánék hamarosan levelet kaphatnak: izraeli állampolgárságú zsidóbűnözőt tartóztattunk le17:42 Elsőként úszta át négyszer egyhuzamban a La Manche-csatornát egy amerikai nő17:19 A védelem kezdeményezte a perújítást a Prisztás-gyilkosság ügyében
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók :: :: Hozzászólások

Iskolásoknak szánt, buzeranciára "oktató" filmeket akartak bemutatni a fővárosban, de kiöntötte őket a szennyvíz

Reklám

A mai napon az egyik legveszélyesebb buzihavi program kerül megrendezésre a fővárosban "Még mindig tabu? - LMBT személyek az iskolában" címmel, melynek során bemutatják az oktatási intézményeknek (!) szánt új propagandafilmeket.
Mindezt a "Melegség és Megismerés Program" (bővebben a kapcsolódók között - a szerk.) kódnéven futó iskolai buzipropaganda keretein belül.
Zoom
Részlet a 2018-as propagandaanyagból
Mint írják,
a kisfilmek a Még mindig tabu? című, tanároknak szóló kézikönyvhöz kapcsolódó videoanyagok. Céljuk, hogy eszközt és segítséget nyúltsanak (sic!) pedagógusoknak és nevelőknek különböző LMBT témák feldolgozásához iskolai órákon vagy foglalkozásokon.
Tavalyi nyomulásukról itt olvasható az összefoglaló.
A rendezvény persze előzetes regisztrációhoz kötött, de a Kuruc.info információi szerint nemzeti szervezetek, hazafias személyiségek spontán demonstrációra készülnek a helyszínen.
Aki tud, fáradjon ma délután 16:30-ra a Premier Kultcaféhoz, a 1085 Budapest, Üllői út 2-4. szám elé.
(Kuruc.info)
Frissítés: Az aberráltakat kiöntötte a szennyvíz
Ma délután a Labrisz Leszbikus Egyesület a Szimpozion Egyesülettel közös szervezésben egy belvárosi kávézóban „Melegség és Megismerés” címmel tartott "érzékenyítő előadást". Az előadás során oktató kisfilmeket mutattak be, amelyek a „Még mindig tabu?– LMBT személyek az iskolában című” címet viselték. A program a Budapest Pride által, a "Pride-hónap" alkalmából szervezett programsorozat egyik eseménye volt - számol be a buzihónap alkalmából a jelek szerint minden repedt végbélbe bekukkantó, szélliberális Mérce.
A videók az ugyanolyan című, pedagógusok számára készített kézikönyvhöz kapcsolódtak, amelyeknek célja az, hogy „eszközt és segítséget nyújtsanak pedagógusoknak és nevelőknek különböző LMBT-témák feldolgozásához iskolai órákon vagy foglalkozásokon.”
A videók olyan létfontosságú témákat járnak körbe, mint:
  • Milyen helyzetekkel találkozhatnak LMBT-diákok az iskolákban?
  • Mik a mai diákok megoldási javaslatai a helyzetek kapcsán?
  • Mit tehetünk „tabu” helyzetekben, hogyan segíthetjük az érintetteket?
Zoom
Fotó: Labrisz Egyesület
A Mérce tudósítása szerint a regisztrációhoz kötött filmvetítésen három, a könyvben is feldolgozott szituáció megfilmesített verzióját mutatták be. Sztraka Andrea, a Labrisz aktivistájának beszámolója alapján ekkor jelent meg a helyszínen 8-10 személy (köztük Budaházy Edda és Budaházy György) egy molinóval, amelyre a „Tiltsák ki az LMBT-propagandát az iskolákból” felirat volt felfestve. A szervezők ekkor megkérték őket, hogy távozzanak, de a csoport erősködött, hogy szeretne bemenni megnézni a filmeket, valamint kamerával felvételeket készítettek az ott tartózkodóról, a foglalkozásukról kérdezve őket.
Mikor nem távoztak a helyszínről, a Labrisz aktivistái a rendőrséghez fordultak, ám azok csak ötven perccel később értek ki.
Addig pedig a résztvevők és az aktivisták hallgathatták, hogy ők Budaházyék szerint aberráltak és fertőznek - írja szörnyülködve a libsi lap. Ráadásul Sztraka Andrea szerint egyértelműen megfélemlítési szándékkal hangzottak el ezek a mondatok.
Zoom
Kicsit később kiderült, hogy valaki az egyik mosdóban kihúzott egy csövet, amivel elárasztotta a helyiséget, ezek után pedig be kellett zárni a helyet.
Bár nem derült ki, hogy a csövet pontosak ki húzta ki, hiszen nincsen kamera a mosdóban, utána Budaházyék csoportjából többen is ötletesen megjegyezték, hogy
nem véletlen, hogy a szennyvíz pont ezt az eseményt önti el.
Sztraka Andrea azt is állította, hogy az esemény után követték őket az utcán, miközben azt mondták nekik, hogy „ők utánanéztek az eseményeknek, megrontják a gyerekeket”.
Zoom
Ezek után a Labrisz és a Szimpozion aktivistái átmentek egy másik helyre, ahol levetítették a gyermekek megrontására szánt propagandafilmeket.
2. frissítés: videó és Budaházy beszámolója:
Már tavaly is ott voltam a Pride eme egyik legkártékonyabb rendezvényén, és beolvastam ezeknek az ifjúságromboláson munkálkodó leszbikáknak. Idén viszont olyan jól alakult a tiltakozó akciónk, hogy az iskolás gyerekek fejét buzipropagandával tömő “oktató filmek” tervezett vetítése is elmaradt.
Biztatok minden hazafit és honleányt, hogy látogassák csak bátran – akár csoportosan is – a Pride programjait, és fejezzék ki tiltakozásukat. Már csak azért is, mert ez láthatóan a média ingerküszöbét is átüti, és így a társadalom széles rétegeihez is eljut az üzenetünk!
A zuglói akcióért is elismerésem, akárki is csinálta.
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready