2019. szeptember 17., kedd, Zsófia, Ildikó napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:25 Ingyenes fertőtlenítőszert kaphatnak a sertéstartók22:13 "A kutyahús fogyasztása nem jó szokás" - győzködik egy vietnami város lakóit22:01 Gulyás: megvétózzuk az EU-költségvetést, ha az előterjesztés nem változik21:48 Snowden: ami miatt most Kínát bírálják, azt Amerika már régóta csinálja21:23 Orbán Ráhel-hasonmás DK-st indít az ellenzék Óbudán21:11 Oroszország Sz-400-as légvédelmi rakétákat telepített az Új-föld szigeteken20:53 Varga Judit azt mondja, cáfolt minden vádat és hamis állítást Brüsszelben20:37 A Terry Black nevű "előadóművész" is távozott az élők sorából20:28 Johnson: van esély a megállapodásra, de csak a backstop-megoldás nélkül20:04 Polgármestert ütött a visszaeső, de megússza felfüggesztettel, mert enyhén debil19:53 Az NVB elutasította a fellebbezést Berki nyilvántartásba vétele ügyében19:31 A héten érkezhetnek az első őszi talajmenti fagyok19:04 Netanjahu a korábbinál is pofátlanabb területfoglási tervet jelentett be18:14 Nem akarnak egész nap dolgozni, ezért a Fidesznek kampányolnak a nagykállói cigányok17:52 Az újabb lépcsőfok: Franciaországban hamarosan leszbikusok is kérhetnek mesterséges megtermékenyítést
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Grönlandszerzési verseny

Reklám

Világszerte lekicsinylő, ám élénk érdeklődés kíséri Trump elnök meglehetősen otrombára sikeredett, a dán kormányt Grönland kiházasítására megkörnyékezni hivatott leánykérési tapogatózását. Az önjelölt vőlegény enyhén szólva is megosztó személyisége miatt azonban kevesen gondolnak bele, hogy az eladósorba került, valójában különleges geostratégiai szépségű leányra majd két esztendeje már nyíltan szemet vetett valaki más is.
A korábban bejelentkezett udvarló pedig az arrafelé ritkaságszámba menő ajándék kilátásba helyezésével már valamelyest le is vette lábáról az amúgy sem túlzottan vonakodó arát, amit a leendő örömszülők akkor még nem kis riadalommal nyugtáztak.
A szóban forgó ígéret a közbeszédben ugyanis Északi-sarki Selyemútként szerepel, amiből már könnyen kitalálható a széptevő személye.
Zoom
Nagyjából ezekre az előzményekre utal a mindig megszívlelendő aggastyán Pat Buchanan néhány órája közzétett legújabb, apologetikus publicisztikája végén, ahol - miután a tőle megszokott olvasmányos tömörséggel áttekintő képet adott az Egyesült Államok történelmének területszerzési eseményeiről - keresztény lelkületű hazafisággal így beszél:
"Végül is, hogyan tett hát szert Amerika irdatlan területére?
Forradalommal, fölvásárlással, lerohanással, bekebelezéssel, háborúval, rablással és franciák, britek, mexikóiak, spanyolok és amerikai bennszülöttek elűzésével. Nem akármi!
Bár Trump Grönlanddal kapcsolatos diplomáciája nem bizonyult olyan ügyesnek, mint a [William Henry] Sewardé Alaszka megszerzésében, hozzáállása egyáltalán nem állt távol történelmünk számos nagyjáétól.
És, függetlenül koppenhágai államfői látogatásának lemondásától, Grönland jövőjének kérdése permanensen fölkerült az asztalra.
Már csak azért is, mert a 21. század feltörekvő szuperhatalma, Kína is érdeket jelentett be a Föld eme legnagyobb szigetére, amely stratégiailag fontos helyen található Európa és Amerika között, a Jeges-tenger és az Atlanti-óceán ölelésében.
Érdekes idők következnek Dániára, azt mondom."
A. I. - Kuruc.info
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready