2020. január 22., szerda, Vince, Surány napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:46 Megkezdték az új koronavírus elleni oltás kidolgozását Oroszországban17:20 Rég volt már a hétfői krakkói holokonferencia, épp ideje, hogy Áder Izraelbe utazzon az öreg zsidókkal túlélőset játszani16:52 Személyszállításra is alkalmassá tehető drónprototípust mutattak be Jakabszálláson16:20 Orosz lapok szerint az új kormányfő szabad kezet kapott a változtatásra16:15 Egy vérből... címmel indult gyermek- és ifjúsági drámapályázat16:00 Kölcsey buzilobbi általi bemocskolása ellen emelték fel szavukat a Mi Hazánk Ifjai az Auróránál, kiakasztva egy propagandistát15:40 Dél-Koreában nem szánalmaskodnak buziügyben: ha levágatta, akkor nem egészséges, és repül a seregből15:26 Floridai figyelmeztetés: fagyott leguánok hullhatnak a fákról15:02 Börtönre ítéltek egy korrupt rendőrt14:24 Amikor már a nézőnek fáj a tehetségtelenség: Karácsony nevetségessé tétele helyett saját magát égette a "köztévé"14:00 "Az ilyen bunkó, anyaellenes kirohanások éppen az ellenkező hatást érik el"13:51 Szuperhőst utánozva ugrott le az erkélyről egy kisgyerek13:31 Halálesetek után több millió autót hív vissza a Honda és a Toyota13:05 Szomáliai "alkalmi ismerős" kellett egy budapesti lánynak - füvezés helyett megverte és megerőszakolta13:01 Évértékelő rendezvényt tart a Mi Hazánk
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Grönlandszerzési verseny

Reklám

Világszerte lekicsinylő, ám élénk érdeklődés kíséri Trump elnök meglehetősen otrombára sikeredett, a dán kormányt Grönland kiházasítására megkörnyékezni hivatott leánykérési tapogatózását. Az önjelölt vőlegény enyhén szólva is megosztó személyisége miatt azonban kevesen gondolnak bele, hogy az eladósorba került, valójában különleges geostratégiai szépségű leányra majd két esztendeje már nyíltan szemet vetett valaki más is.
A korábban bejelentkezett udvarló pedig az arrafelé ritkaságszámba menő ajándék kilátásba helyezésével már valamelyest le is vette lábáról az amúgy sem túlzottan vonakodó arát, amit a leendő örömszülők akkor még nem kis riadalommal nyugtáztak.
A szóban forgó ígéret a közbeszédben ugyanis Északi-sarki Selyemútként szerepel, amiből már könnyen kitalálható a széptevő személye.
Zoom
Nagyjából ezekre az előzményekre utal a mindig megszívlelendő aggastyán Pat Buchanan néhány órája közzétett legújabb, apologetikus publicisztikája végén, ahol - miután a tőle megszokott olvasmányos tömörséggel áttekintő képet adott az Egyesült Államok történelmének területszerzési eseményeiről - keresztény lelkületű hazafisággal így beszél:
"Végül is, hogyan tett hát szert Amerika irdatlan területére?
Forradalommal, fölvásárlással, lerohanással, bekebelezéssel, háborúval, rablással és franciák, britek, mexikóiak, spanyolok és amerikai bennszülöttek elűzésével. Nem akármi!
Bár Trump Grönlanddal kapcsolatos diplomáciája nem bizonyult olyan ügyesnek, mint a [William Henry] Sewardé Alaszka megszerzésében, hozzáállása egyáltalán nem állt távol történelmünk számos nagyjáétól.
És, függetlenül koppenhágai államfői látogatásának lemondásától, Grönland jövőjének kérdése permanensen fölkerült az asztalra.
Már csak azért is, mert a 21. század feltörekvő szuperhatalma, Kína is érdeket jelentett be a Föld eme legnagyobb szigetére, amely stratégiailag fontos helyen található Európa és Amerika között, a Jeges-tenger és az Atlanti-óceán ölelésében.
Érdekes idők következnek Dániára, azt mondom."
A. I. - Kuruc.info
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready