Flashmobot szerveznének a deviánsok Budaházy háza elé. Azt írják, Budaházy túl sokat foglalkozik velük, ezért most ők mennének el hozzá egy kis "queer utcabált" rendezni.
A humenonline.hu nevű homohonlapon így fogalmaznak:
Meleg utcabált Budaházy háza elé!
Az ember szíve szinte megesik szegény Budaházyn, egymaga több LMBTQ rendezvényt látogatott meg a közelmúltban, mint az átlag melegek többsége egész évben összesen. Sokszínű és befogadó közösség vagyunk, ezért egy kedves gesztussal igazán meglephetnénk őt azért a kitüntetett figyelemért, amivel rendre rávilágít a LMBTQ közösség hazai helyzetére.
A folyamatos tüntetésben és fesztiválban megfáradt Budaházy megérdemel annyit, hogy a háza elé szervezzünk egy meglepetés-utcabált a szivárvány színeivel. Olyan sok energiája fekszik abban, hogy rendre felkeresse a város különböző pontjain zajló LMBTQ rendezvényeket, ezért hát nyújtsuk felé baráti jobbunkat, kíméljük meg őt attól, hogy miattunk át kelljen bumliznia a fél városon, és vigyük házhoz a szivárványt mi magunk!
Az ötlet nem eredeti, az amerikai LMBTQ közösség rég meglépte a homofób Mike Pence beiktatásakor, de ne legyünk kicsinyesek. Nem kell megvárnunk ezzel a meglepetéssel, míg alelnök lesz Budaházyból.
Abban máris bátran bízhatunk, hogy a flashmob queer utcabállal szemben ugyanolyan előzékeny lesz majd a rendőrség, ahogy azt tették Budaházy legutóbbi látogatásakor az Aurórában. Akkori állásfoglalásuk szerint ugyanis egy nyilvános helyről nem fognak senkit elvinni. Márpedig mi is lehetne nyilvánosabb egy utcabálnál, ugye.
Csütörtök délután a kiérkező rendőrök rövid körülnézés után távoztak az Aurórából, és közölték, nem fognak intézkedni, amíg vér nem folyik. Csakhogy az elmulasztott kötelességgel a rendőrség két dolgot üzent. Az egyik az, hogy ma Magyarországon a melegek nem számíthatnak tőlük védelemre. A másik pedig az, hogy ha kellő számban, kellő eréllyel lép fel egy társaság, akkor nem kell tartania a következményektől, mert a rendőrség nem fog közbelépni.
Ezek alapján nekünk sincs más dolgunk, mint kellő számban, kellő eréllyel táncolni az utcán Budaházy háza előtt. Ötven évvel a Christopher Streeten álló Stonewall Inn után ott tartunk, hogy egy másik utcában magunknak kell kezünkbe venni a sorsunkat.
Mutassuk meg szerencsétlen megtévedt honfitársainknak, hogy nem csak Gyurit zavarja az országban folyó homoszexuális propaganda, hogy sokan vagyunk, akik egyetértünk vele és kiállunk a normalitás mellett gyermekeink védelmében!
Amennyiben ténylegesen meghirdetik a fenti eseményt, számítunk rátok, hazafiak, legyetek készen! - írják a szervezők, akik igény esetén autókat is indítanak a helyszínre.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: