A fordító megjegyzése:
A spiny dogfish (tüskéscápa) egy másik elnevezése mud shark (iszapcápa). Az angol szlengben az iszapcápa egy olyan fehér nő, aki színesbőrű férfival folytat viszonyt.
A propagandisztikus reklámokban a vegyes fajú párok tagjainak szereposztása is megtervezett, és az esetek döntő többségében erre a kaptafára megy: domináns helyre, azaz szeretőnek vagy férjnek egy négert tesznek, akinek a barátnője vagy felesége fehér.
Az ilyen indoktrináció (belenevelés, agymosás) a nemek biológiai különbségének ismeretén alapul. A férfiak fizikai erejük és elvont gondolkodásra való képességük révén kockázatvállalók, akár az egész világgal is szembeszállnak, így ők azok, akik harcosként és feltalálóként egy adott civilizációt védelmeznek és előremozdítanak. Ezzel ellentétben a nők testi és szellemi hátrányaik miatt kockázatkerülők, mindig azt az irányvonalat követik, ami egy közösségben népszerű, valamint a túlélésük érdekében átállnak a győztes férfiak oldalára.
A felforgatók a fehér fiúkat és férfiakat az élet minden területén ostorozzák, hogy toxikusan maszkulinok, a reklámokban pedig puhaszerszámú szerencsétleneknek ábrázolják, ellenben a néger férfiakat izmosnak és hozzáértőnek, a velük való intim kapcsolatot népszerű dolognak mutatják be. Mindezzel a fehér nőket arra ösztönzik, hogy kövessék a trendet, valamint álljanak át a győztesként bemutatott néger faj oldalára.
Általános leírás 0:00-0:05-nél
Amikor embereket napi szinten egy leplezett célra irányuló tervnek tesznek ki, akkor ahhoz hozzászoknak, valamint olyan befolyás alá kerülnek, hogy támogassák azt, ha sikerül velük elhitetni, hogy így cselekszenek helyesen. Ez benne marad a tudatalattijukban, és életük későbbi részében néha befolyásolja döntéseiket. Ezt tudatalatti propagandának hívják. A kizárólagos két embercsoport, akikre ez nem lesz hatással, azok, akik mindezt megalkották, valamint azok, akik mindennek a tudatában vannak, és ismerik azt a szándékot, amelyért mindezt megalkották.
A reklámok az egyik leggyakoribb módszer, ahogyan a propagandát alkalmazzák. Ezek sokkal több mindent adnak el, mint magukat a termékeket. Az egyik dolog, amit eladnak, a fajkeveredésre való ösztönzés. Azonban nem fehéreket ázsiaiakkal vagy hispánokat [latin-amerikaiakat] feketékkel próbálnak meg egybekeverni. Amire főleg összpontosítanak, az kimondottan fehérek feketékkel való egybekeverése. Egyedül 2016-ban az USA-ban több mint 38 olyan reklám volt, melyek ezt támogatták. Az üzenetek néha kifinomultak és néha nyilvánvalóak. Figyeljen fel a háttérben húzódó mondanivalóra, és lássa saját maga is, hogy ön, a családja, valamint a népességben a fiatal, naiv célcsoport minek van kitéve minden egyes nap.
A reklámok
(Elérhető Bitchute-on is.)
Hidra - Kuruc.info
Kapcsolódó: