2020. október 31., szombat, Farkas napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:50 Hétfőtől a rendőrök is büntethetik a boltosokat17:41 Rálőttek egy ortodox papra a franciaországi Lyonban17:10 A Feldjägerkorps és más államok katonai rendészete16:53 A fekete péntekek nem számítanak az Amazonnak Franciaországban16:21 Nagy az érdeklődés a Felvidéken: akinek negatív a tesztje, arra a jövő héten már nem vonatkozik a kijárási tilalom16:07 Budaházy György: Tanács Orbán Viktornak15:48 Golán-fennsíki drúzok kimenekítették vallási elöljárójuk holttestét egy izraeli kórházból15:13 Elhunyt Sir Sean Connery14:54 Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt köröz a rendőrség valami YouTube-cigányt14:23 Örményország Oroszországhoz fordult segítségért Hegyi-Karabah ügyében13:48 Néhány napja még Olaszországban korzózott a nizzai fejlevagdosó13:34 Kari Geri is lájkolhatja a barcelonai tüntetéseket12:49 Emelkedett az égei-tengeri földrengés halálos áldozatainak száma12:30 Újabb niggerbűnöző halála miatt égnek az amerikai zászlók, ezúttal Vancouverben11:50 Közel négyezer új fertőzött és 52 halott a legújabb hazai koronamérleg
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Jó és szép :: :: Hozzászólások

Korai volt a kommunisták öröme, a hungaristák mégis megtartották a könyvbemutatót

Reklám

Mint arról portálunk is beszámolt, a Szabad Szellem – Magyar Kultúra Alapítvány szervezésében egy hármas könyvbemutatóra került volna sor október 15-én, ám a helyszínt adó Háló Központ az utolsó pillanatban lemondta azt, mivel kommunisták fenyegették meg őket, többek között a Mérce nevű portál, de köztük volt a Partizán névre hallgató anarchista társaság is.
De beszállt a „rettegésbe” az AntifaInfo Budapest nevezetű Facebook-oldal is, kik azt írták:
„A Horthy-rendszer 1944. október 15-én, a sikertelen háborús kiugrással ért véget, de a korszak szellemiségét továbbvitték a náci birodalom bábjai, Szálasi és nyilas terrorista bandája. Sok tízezer ártatlan ember gyilkosai voltak, mégis vannak, akik az utódaiknak tartják magukat. A mai nyilasok október 15-én könyvbemutatónak álcázott megemlékezést akartak tartani, de a helyszínnek kiszemelt katolikus közösségi ház lemondta a rendezvényüket. Október 17-én a váci rabtemetőben – Vác, Hóman Bálint út - akarnak nyilvánosan emlékezni tömeggyilkos elődeikre.”
Egyik lelkes szimpatizánsuk még egy grafikát is készített a „nagy győzelem” alkalmára, bár azt nem látjuk be, mi köze a dologhoz az olaszoknak (lévén, fasisztákról ír), de sohasem voltak megáldva túl nagy ésszel, mindenesetre csodáljuk meg az alábbi képet:
Zoom
Alighanem nagy szomorúság lett rajtuk úrrá a belvárosi romkocsmákban, ugyanis a könyvbemutatót mégis megtartották, erről számoltak be a szervezők:
„Akik azt hitték, most "visszabújunk rejtekünkbe" azoknak üzenjük, hogy tegnap este mégiscsak megtartottuk a tervezett bemutatót, igaz más helyszínen és zárt körben, de telt ház előtt. Este hatkor egy kellemes vendéglátóegység pincehelyiségében gyülekeztek a meghívott vendégek, hogy részt vegyenek az alapítvány kulturális estjén, és megismerkedhessenek a három kiadott könyvvel. Jó hangulatban telt az este, nagy érdeklődés volt a kiadványokra. Zárásig folytak a rég nem látott ismerősök beszélgetései. Aki pedig most nem tudott eljönni, hamarosan lesz lehetősége egy méltóbb helyszínen, szervezettebb keretek között feltöltekezni. Mindenkinek köszönjük, aki munkájával és gyors reagálásával hozzájárult az esti esemény sikeréhez, és jó olvasást kívánunk!”
Képek az eseményről:
Zoom

Zoom

Zoom

Zoom
Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready