Ma meginterjúvolták Franciaország egyik volt tábornokát, Dominique Delaware-t abból kifolyólag, hogy ő is aláírta a polgárháborús nyílt levelet. Az interneten villámgyorsan terjed az alábbi videó, mert a tábornokot lekeverték élő adásból, amikor  megnevezte a zsidókat (pontosabban félreérthetetlenül utalt rájuk).
Fordítás:
Claude Posternak (aki amúgy igencsak érintettnek tűnik a kinézete és az idegállapota alapján): Több interjút is adott, nevezetesen a Tribune Diplomatique Internationale-nak, és ebben a Tribune-ban megkérdezték Öntől, hogy Ön szerint az Egyesült Államokban manipulálták-e a választásokat. Felolvasom a válaszodat, hogy megmagyarázd, ki vagy valójában, mert folyamatosan azt mondod, hogy nem vagy egyetlen jobboldali párt tagja sem, azt akarod, hogy a francia nép azt higgye, hogy apolitikus vagy. Tehát ez felvilágosítja a francia népet a hangod természetéről.
A Tribune azt írja:
- Hiteles-e a választások napján a kulcsfontosságú államokban végrehajtott tömeges csalás hipotézise?
És ön válaszol: - Az az érzésem, hogy igen. Túl sok a véletlen egybeesés ahhoz, hogy a nyugati média csőcseléke, amelyet tudhatjuk, ki irányít, meggyőzzön az ellenkezőjéről.
Ezért lenne egy kérdésem hozzád: ki irányítja a médiacsőcseléket ?
Statiszta: Én is szeretném tudni...
Delawarde tábornok: Maga nagyon jól tudja! Nézze meg, ki irányítja a médiacsőcseléket a világon és Franciaországban! Ki irányítja a Washington Postot, ki irányítja a New York Times-t, ki irányítja Franciaországban a BFMTV-t és a köréje gyűlt összes újságot... Kik ezek az emberek?
Claude Posternak: Kik? Kik? Ki?
Delawarde tábornok: Elnézést? (kapcsolati hiba)
Claude Posternak: Ön, aki gyakran beszél Dreyfusról! Kicsoda?
Delawarde tábornok: Ki? Az a közösség, amelyet jól ismer. (Franciaországban így hivatkoznak a zsidókra.)
Claude Posternak: Köszönöm, uram!
Random bitch: Istenem, ez hihetetlen! Ez szégyenletes!
Jean-Marc Morandini (a műsorvezető): - Nem, nem megyünk tovább ezen az úton, itt megállunk. Nem hagyhatjuk, hogy ilyen dolgok elhangozzanak a csatornánkon. Sajnálom, hogy itt megállunk. Kérem, kapcsolják ki a közvetítést! [...] Köszönöm szépen, hogy figyeltek minket, és még egyszer mondom, hogy megdöbbentett, amit hallottunk. Ez a tábornok soha többé nem fog interjút adni a műsorunkban, és azt hiszem, a mi csatornánkon is, és remélem, sehol máshol sem.
(Köszönet a fordításért olvasónknak! Ha netán "eltűnne" a videó, jelenleg még itt is elérhető, ráadásul jobb minőségben.)