2021. szeptember 28., kedd, Vencel napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:25 Mentőt hívott a borsodi "öngyilkosjelölt", majd rájuk támadt - és még ezért sem hajlandók lecsukni11:00 Kis híján tragédiát okozott a maszkmánia és a cigány agresszivitás10:47 Az Ukrajna nevű tolvajállam szerint csapást mértünk rájuk, "megfelelő válasszal" fenyegetnek10:06 Felmérés: Fegyőr és Jákob a két vesztes09:30 "Ha zenélsz, és ilyen jellegű szövegeid vannak, akkor túl sok jót ne várj" - interjú Sziva Balázzsal09:04 Szijjártó végre ki merte kérni magunknak - az ukrán nagykövet meghívót kapott a külügyminisztériumba08:57 Nyolc beteg halt meg, 265 új fertőzöttet találtak08:32 Esélye sem volt Tóth Csabának, azért lépett vissza a korábban Jakabék által is támogatott maffiózó07:42 Észak-Korea újabb rakétatesztet hajtott végre, és bírálta az Egyesült Államok ellenséges politikáját07:21 Egy komlói "rejtett erőforrás" egyszerűen szétverte a közlekedési lámpánál várakozó autót07:15 Készenlétbe helyezték a brit hadsereg teherautó-sofőrjeit az üzemanyag-ellátás segítésére06:52 Moszkva: nem a Gazprom miatt drága a gáz; Amerika ígérgette az LNG-t, de Európa helyett Ázsiába szállít06:43 Bukarest kötelezővé tenné a védettségi igazolást az egészségügyben06:26 Ismét több száz migráns érkezett Lampedusa szigetére06:02 Haitin elhalasztják a novemberre és januárra tervezett választásokat
24 óra legolvasottabbjai

Extra, LMBTQP+ :: :: Hozzászólások

Kétségbeesett meztelenkedés - Heti progresszió (XCI. rész)

A héten alaposan felkavarta az állóvizet a Forma-1 magyarországi futama, pontosabban Lewis Hamilton és Sebastian Vettel okoskodása és LMBTQ-propagandája. Úgy gondoltam, a Heti progresszióban sem maradhatunk a "száguldó cirkusz" nélkül, ha pedig itt végeztünk, akkor irány Ausztrália egy kis kiruccanásra. Kezdjük hát!
3. Hamilton mindenkiről mondhat mindent, bármiben véleményt formálhat, ám ha vele szemben teszik, akkor abban nincs már sok köszönet. Ennek fényében vált meg a Red Bull istállója az egyik dolgozójától, aki a Brit Nagydíj után "rasszista üzeneteket" tett közzé a néger pilótáról. Az esetben különösen aggasztó, hogy az egy, a WhatsApp-alkalmazáson keresztül történt, vélhetően abszolút magánjellegű beszélgetés volt, amely utólag landolt a világhálón. A Red Bullnál természetesen mindenki "maximálisan elítéli" a rasszista támadást, a dolgozót rekordidő alatt eltávolították. Hamilton mindezzel kapcsolatban egy mérhetetlenül mézesmázos nyilatkozatban kifejtette, hogy örül a döntésnek és "ez az első alkalom, amikor nem volt egyedül". Jaj, szegényke! Hát mindjárt meghatódunk itt a Kuruc.info hasábjain is!
Zoom
Szegény Hamilton sokáig egyedül érezte magát. Hát még mennyire így érzett volna ebben a merőben szebb korban
Mindezzel párhuzamosan emlékezzünk: magánbeszélgetés vándorolt ki a világhálóra, amely a legszánalmasabb kádári házmestertempót idézi számomra. Azt, hogy magánbeszélgetéseink pedig ne tartozzanak a "magán kategóriába", a Fidesz és az egyesült balliberális ellenzék együtt szavazta meg Brüsszelben. Ezúton is "köszönet" nekik!
2. Gondolta volna? Körömfestéssel is lehet harcolni a "toxikus maszkulinitás" ellen, Ausztráliában legalábbis biztosan. Victoria és Új-Dél-Wales állami iskoláiban órai foglalkozás keretében festik a fiúk egymás körmeit rózsaszínűre, illetőleg pirosra. Mindezt egy férfi öngyilkosság-megelőző csoport szervezi, az árulkodó nevű Tomorrow Man-csoport, amelyet jelen helyzetben "a holnap emberére" ildomos lefordítanunk.
Az Új-Dél-Wales területén működő One Nation NSW nevű párt vezetője, Mark Latham hívta fel a figyelmet az esetre és tette fel a kézenfekvő kérdést: mégis hogy a pokolba került ez bele az oktatási tantervbe? Megkérdezte továbbá azt is, hogy az állam kormánya hogy engedhet be oktatási intézmények falai közé olyan szervezeteket és képesítés nélküli személyeket, mint a Tomorrow Man csapata? Latham hozzátette, hogy az egyik iskolából a neve elhallgatását kérő fiú tanuló is panaszkodott neki és elmondta, hogy az órán a fiúkat "kiváltságosnak" és "erőszakosnak" titulálták. "Úgy érzem, hogy az egész arra ment ki, hogy szomorúnak érezzük magunkat, vagy olyan dolgok iránt érezzünk megbánást, amelyeket meg sem tettünk" – mondta Lathamnek a névtelen tanuló.
A Tomorrow Man egyébként több helyen szervez programokat. Így például egyetemeken, amatőr sportklubokban, de olyan munkahelyeken is, ahol többségében férfiak dolgoznak. Az egyik foglalkozásuk árulkodó módon a "férfi és női energiák újradefiniálásáról szól", sejthetjük, milyen irányba. Ők maguk is kijelentik, hogy a "régi iskola" sztereotip férfiasságképével le akarnak számolni és egy "pozitívabb férfiasságot" kívánnak megteremteni. A Tomorrow Man alapítója és vezérigazgatója Tom Harkin, aki emellett a Polished Man ("Kifényesített Férfi") jótékonysági szervezet nagykövete is, amely elvileg a gyermekek elleni erőszakra akarja felhívni a figyelmet a körömfestéssel. Ahogy Instagramjából kiderül, maga Harkin is lelkes körömfestő, hogy fityiszt mutatva a sztereotípiáknak "beszélgetéseket kezdeményezzenek".
Zoom
A festett körmű antiférfi, Tom Harkin "nagykövet" (tomharkin.com.au)
Beszélgessen velük a radai rosseb. Mondaná erre bárki, aki szimplán csak normális.
Illetőleg még két megjegyzés: ezen szervezetek ténykedése is gyermekek elleni erőszaknak minősíthető, továbbá nem csodálnám, ha felnőttkorukban pont ezen fiú tanulók közül kerülne ki több öngyilkos, amit elvileg pontosan a Tomorrow Mannek kellene megakadályoznia.
1. Egy Katie Hopkins nevű brit rovatvezető érdekes módját választotta a felesleges koronavírus-intézkedések ellen való tiltakozásnak. A 46 éves, "szélsőjobboldali" nézeteiről ismert nőnek egy ausztrál valóságshow-ban kellett volna szerepelnie, ám az ausztrál hatóságok, mint beutazót, két hét karanténra ítélték a szállodaszobájában (hogy ennek költségeit ki állta, az rejtély, ám gyaníthatóan nem az ausztrál állam). Hopkins tiltakozásképpen egy videót tett közzé az Instagram felületén, ahol meztelenül, maszk nélkül várta az ételfutárokat (a karanténban lévő szállodákban a vendégeknek maszkot kell viselniük, amikor az ételt hozzák). A nő azt is mondta, hogy az ausztrál karanténrendszer és az ország lezárása az "emberiség történetének legnagyobb csalása". A videó azóta törlésre került.
Zoom
Katie Hopkinsnak elege lett és meztelenkedéssel tiltakozott az ésszerűtlen korlátozások ellen. Szokatlan módszer, de a figyelemfelkeltés végtére is bevált (AFP/ Joshua Blanchard)
Az ügy feljutott egészen a belügyminiszterig, Karen Andrewsig. "Elfogadhatatlan viselkedésnek" titulálta az elmebeteg szabályok elleni tiltakozást, Hopkins vízumát megvonják, és amint lehetséges, hazaküldik. Természetesen a valóságshow szereplői közül is elbocsájtották.
Érdekesség, hogy a renitens rovatvezető Twitter-fiókját már tavaly felfüggesztették a magatartási kódex "megsértése" miatt. S, hogy mitől lett ő "szélsőjobboldali"? A múltban elvileg többször tiltakozott a "külföldiek", az iszlám vagy éppen az elhízottak ellen. Ám, hogy ettől valaki miért lesz szélsőjobboldali, nem derült ki.
Kedves olvasóink, ez volt mára a Heti progresszió, a beküldött leveleket ezúton is köszönöm, továbbra is várom őket a hetiprogresszio@protonmail.com címre. Jövő héten folytatjuk!
Ábrahám Barnabás – Kuruc.infoFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Ki lesz a moslékkirály(nő) a vörös előjáték végén?
» Dobrev» Karácsony

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready