Schiffer András volt a Hír TV vendége, ahol Dobos M. Marianne kérdezte a kormány szuverenitásvédelmi törvényéről. Nyilván az lehetett a szándék, hogy Schiffer András majd helyesel, és mélyen egyetért a kormány lépéseivel. Ő azonban elrontotta a terveket.
Ugyanis rögtön rátért arra, hogy bizony komoly ellentmondások feszülnek a kormány kommunikációja és tettei között. Az adás még november 30-a előtt került felvételre, ezért rámutatott arra, hogy a "szuverenitásvédő kormánynak" eddigi tudomásunk szerint egyetlen szava nincs a WHO tervezete ellen, amely éppen november 30-án lép életbe, ha a kormány nem emel kifogást. Nem emelt.
Ismeretes, a WHO pandémiaszerződése alapján ez a globális szervezet jogosultságot szerez arra, hogy bármilyen diktatórikus döntést meghozzon, amit a magyar hatóságoknak kötelezően végre kell hajtaniuk, legyen az járványra való hivatkozással egy kényszeroltási program, vagy bármilyen más olyan lezárás, ami az emberek szabadságjogait is durva mértékben korlátozza.
Akárhonnan nézzük, ez súlyosan sérti a magyar szuverenitást. A stúdióban láthatólag megfagyott a levegő, Dobos M. Marianne nem is igazán tudott érdemben reagálni a hallottakra.
A teljes beszélgetés alább nézhető meg:
L. J. - Kuruc.info