Előző írásomban részletesen ismertettem London etnikai összetételét (ezt szemlélteti a balról látható kép - a szerk.), most egész Európáról írok, nem részletesen, csak néhány nagyon érdekes adatot.
Tudjuk-e, hogy Kölnben építik fel a legújabb németországi mecsetet, amely – a tervek szerint – magasabb lesz az európai szimbólumnak is nevezhető kölni Dómnál? (Forrás ITT)
Tudjuk-e, hogy Németországban kb. 2,7 millió török bevándorló él? (Forrás ITT)
Tudjuk-e, hogy a visszaeső berlini gyermek bűnözők nyolcvan százaléka bevándorló családokból származik? (Forrás: Frankfurter Allgemeine Zeitung)
Tudjuk-e, hogy Franciaországban él Nyugat-Európa legnagyobb muszlim közössége? (Forrás ITT)
Tudjuk-e, hogy Franciaországban az ázsiai és afrikai bevándorlók aránya 11%-os? (Ez a 64 milliós Franciaországban több, mint 6 400 000 idegent jelent! - forrás ITT)
Tudjuk-e, hogy Franciaországban kb. 600 ezer zsidó él? (Forrás ITT)
Tudjuk-e, hogy Rotterdamnak muzulmán polgármestere van?
Tudjuk-e, hogy Spanyolországban több, mint 5 millió bevándorló él?
Tudjuk-e, hogy Malmö (Svédország), Rosengard nevű, szinte kizárólag muzulmán bevándorlók által lakott kerületében a munkanélküliségi ráta 89 százalék, és olyan súlyos zavargások voltak, hogy a fiatalok immár minden ismeretlenre, aki nem a kerületben lakott, illetve akiről látták, hogy a város, az állam embere, azonnal kőzáport zúdítottak? (Forrás: Népszabadság)
Tudjuk-e, hogy a Malmö-ben élő kb. 7000 cigány 90%-ának nincs munkája; gyerekeinek kb. fele nem jár iskolába? (Forrás ITT)
Tudjuk-e, hogy a többnyire cigányok lakta Litvínovi Janov (Csehország) lakótelepen már hosszú ideje nagyon kritikus a helyzet, virágzik a drogkereskedelem és a prostitúció, a lakosok többsége munkanélküli és szociális segélyekből tartja fenn magát? (Forrás ITT)
Ennyi mindent találtam egy délután alatt, és akkor még nem is beszéltem az olaszországi helyzetről, a finn helyzetről, a nagyobb franciaországi zavargásokról és még sok egyébről, de szerintem egyelőre elég ennyi.
Hamarosan folytatása következik!
(NRO - Szellemlovas nyomán)