Bezár!
2020. június 7., vasárnap, Róbert, Arianna, Kocsárd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
09:17 Műemlékek rombolását kritizáló cikk címe miatt kellett távoznia egy Pulitzer-díjas főszerkesztőnek09:02 Cápa ölt szörföst az ausztrál partoknál08:26 Csaknem 6,9 millióra nőtt a regisztrált fertőzöttek száma08:19 Washingtoni tüntetés: megvonnák a rendőrség forrásait, hogy négerek között osszák szét07:52 Négyszáz betolakodót ölel ideiglenesen a keblére Málta, de utána továbbadnák őket simogatásra07:29 Olajkitermelés-csökkentésben állapodtak meg az OPEC+ videóértekezletén06:53 Büntetőeljárás indítását szorgalmazzák Aján Tamás ellen23:51 Fulani faluban mészároltak egyenruhások Maliban23:25 A Mi Hazánk miatt akarta lemondani a megemlékezést Mirkóczki, de igencsak alászaladt23:14 Durva Izrael-gúnyrajzzal jelentkezett a Népszava karikaturistája22:45 Vonatbaleset Németországban: sínekre dőlt, égő fának hajtott a szerelvény, 150 utast kellett evakuálni22:20 CIszjordánia annektálása ellen tüntettek Tel-Avivban21:52 Szegény, zárkózott Lakatos Csaba szerelmi fájdalmában agyonverte élettársát21:37 Pedofilhálózatra csapott le a német rendőrség - a főbűnöst már kétszer elítélték korábban gyermekpornográfia birtoklásáért21:18 Fél évvel később lépnek hatályba a drónrendeletek
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Extra ::

Nézegessen a homokos "házasságot" hirdetőkkel együttműködő Fidesz-politikust

Reklám


Jó érzés más férfiak kezét fogni
rózsaszín ingben...
„A Humanista Mozgalom támogatja a 2008. július 5-i LMBT-felvonulást. Jogegyenlőséget követelünk korlátok nélkül: minden ember házasodhasson, fogadhasson örökbe gyereket, vállalhasson munkát, tanulhasson, és élhessen teljes értékű életet szexuális beállítottságára tekintet nélkül.” E söpredékkel pedig a Zsidesz zöld embere működik együtt. Dr. Illés Zoltán, a Fidesz környezetpolitikusának kapcsolata a Soros György által pénzelt deviáns, cionista, baloldali liberális „értékeket” valló – Humanista Párt – Védegylet – Lehet Más a Politika (LMP)-triumvirátussal.
Illés Zoltán délvidéki magyar, 1981-ben került Magyarországra egy államközi ösztöndíjjal a Budapesti Műszaki Egyetem Vegyészmérnöki karára. Több fideszes politikus társával együtt Soros György támogatásával nyugaton készült a rendszerváltásra. Orbán Viktor 1989-90 között az oxfordi Pembroke College-ban az angol liberális politikai filozófia történetét tanulmányozta. A homoszexuális, pedofil Szájer József 1986-tól egy évig Soros-ösztöndíjjal az oxfordi Balliol College-ban, majd 1988-ban a michigani

jogi egyetemen tanult, és egyúttal 1988-tól 1989-ig a Fidesz külföldi megbízottja volt az USA-ban. Illés Zoltán 1987-ben a Yale Egyetemen (USA) tudományos kutatóként, további fél évig pedig a nemzetközi pénzügyi oligarchia központjában, a Világbanknál dolgozott, ahol szakértőként Közép- és Kelet-Európa környezetvédelmi gondjairól szóló tanulmányokat készített. 1995-től Fulbright-Humprey ösztöndíjasként ismét az Egyesült Államokban tartózkodott.
Illés Zoltán jelenleg a Soros György által létrehozott Közép-Európa Egyetemen (CEU) tanít Bokros Lajossal és Dr. Várady Tibor szintén délvidéki magyar jogászprofesszorral együtt. A Fidesz terézvárosi csoportjának elnökeként helyi környezetvédelmi ügyekben gyakran együttműködik Dr. Várady Tibor fiával,

2006. december 15-én
az Országgyűlés Képviselői Irodaházában
aki nem más, mint Dr. Várady Tibor jogász, a Védegylet főtitkár-helyettese és egyúttal a Humanista Párt elnöke. Illés az ifjabb Váradyval együtt védte a Jókai téri zöldterületeket, majd később helyi mozgalmakkal együtt a Nagymező utcai fákat. A keresztény-konzervatív értékeket valló Illést csöppet sem zavarta, hogy a HP 2008. nyarán támogatta a buzifelvonulást, majd ifj. Várady anyakönyvvezetőnek beöltözve két leszbikust "adott össze" a Batthyány téren.
Részlet a Humanista Párt honlapjáról:
„A Humanista Mozgalom támogatja a 2008. július 5-i LMBT-felvonulást. Jogegyenlőséget követelünk korlátok nélkül: minden ember házasodhasson, fogadhasson örökbe gyereket, vállalhasson munkát, tanulhasson, és élhessen teljes értékű életet szexuális beállítottságára tekintet nélkül.”
Illés Zoltán jobboldali fóbiáját és a liberálisokhoz való vonzódását mutatja, hogy kedvenc politikusa Fodor Gábor.

Példaképével

2007. decemberében a TASZ (Társaság a Szabadság Jogokért) kezdeményezésére a Magyar Gárda cigánybűnözés-ellenes felvonulásai miatti tiltakozó nyilatkozatot is aláírta további 149 értelmiséginek nevezett nemzetellenes liberálissal együtt.
Illés már 10 éve azt hirdeti, hogy 2010-ben fog megalakulni egy új zöld párt. Ebből is látszik, hogy Soros György - a világhatalomra törő Bilderberg csoport állandó tagja - alaposan, precízen előre kidolgozott tervet hajtat végre kiképzett bérenceivel. Illést - saját elmondása szerint - még ifjú egyetemistaként Soros György személyesen hívta telefonon, mert azt hitte, hogy beszél kínaiul és neki személyi tolmácsra volt szüksége. (Illés ugyanis az egyetemen felvette a kínai nyelv tantárgyat, de nem kezdett bele.) A jó kapcsolat tehát adott.
2008 tavaszán a Védegylet égisze alatt létrejött Ökopolitikai Műhely szervezésében és az ELTE Bibó-szakkollégiumának és a Corvinus Egyetem társadalomelméleti kollégiumának támogatásával megtartott Lehet más a politika? című hétrészes vitasorozaton Illés Zoltán, a Fidesz környezetpolitikusa pártalapításra buzdította a hallgatóságot. Az előadók között szerepeltek még, Bozóki András, Elek István, Lengyel László, Szalai Erzsébet, Szilágyi Ákos, Sükösd Miklós, Tamás Gáspár Miklós és Tölgyessy Péter. (Bővebben itt.)

„Kerülöm azt a kifejezést, hogy zöld, mert azt gondolom, hogy pejoratív a magyar nyelvben, és sikerült is lejáratni. Emlékszem a magyar Zöld Párt fasisztoid megnyilvánulásaira, és azt gondolom, hogy nemcsak őrültek csinálták ezt a dolgot, hanem fizetett őrültek is” – fogalmazott Illés Zoltán. „Ha nem jön létre 2010-ig ilyen erő, akkor nincs esély arra, hogy az ökológiai gondolatot, a környezet-, természet- és állatvédelmet hatékonyabban lehessen megjeleníteni kormányzati szinten” – mondta a fideszes környezetpolitikus a Corvinus Egyetemen.
Látszólag teljes a káosz, egyes pártok keresztbe kasul kampányolnak egymásnak. A ferencvárosi időközi országgyűlési választáson az LMP és Tamás Gáspár Miklós kampányolt a HP-nek, aztán a HP és az LMP összeálltak az EP-választásra, Tamás Gáspár Miklós pedig megalapította a Baloldali Zöld Pártot Droppa Györggyel együtt és most az LMP-hez hasonlóan az Európai Zöld Párthoz szeretnének csatlakozni. Valamelyiknek csak sikerül... Ez már olyan, mint az amerikai elnökválasztás: bármelyikre szavazol, ugyanazt választod. Az álságos nemzeti-konzervatív értékrendű Illés feladata ebben a színjátékban az LMP szalonképessé tétele volt.
A nyílt kampányolás híre egészen Kövér Lászlóig eljutott, még a Magyar Nemzetben megjelenő - Illés kettős játékát bemutató – cikk megjelenését is sikerült leállítani, de a triumvirátussal való együttműködést valamiért Illés továbbra is megengedhette magának, 2008. novemberében Érden vett részt az LMP rendezvényén (ld. itt).
Csütörtökön este hatkor Érden, a Szepes Gyula Művelődési Központban (Alsó u. 9) "Párt-beszéd helyett párbeszéd!" címmel rendez bemutatkozó estet az LMP; a beszélgetőpartnerek Jávor Benedek, az LMP választmányának tagja, Illés Zoltán, környezetpolitikus, Bartos Csilla, az Érdi Környezetvédelmi Egyesület elnöke és a Közönség. Moderál: Hevesi Flóra újságíró.
Illést - az LMP melletti lelkes kampányolásáért cserébe - Kópiás Attila Steve, aki a Humanista Párt tagja, a Kettős Mérce nevű blogon nem éppen kedves szavakkal illeti, egyenesen a terézvárosi korrupció fideszes támogatásáról ír január 22-i bejegyzésében és minden érdemet a védegyletes Várady Tibornak és az Ifjú Humanistáknak tulajdonít, állítása szerint a tiltakozó akciók szervezésében ellenzéki képviselők nem vettek részt.
„Én megértem, hogy közelednek a választások és Illés Zoltánnak, a Fidesz leendő polgármester-jelöltjének létfontosságú, hogy Terézváros megmentőjeként pózolhasson. De tegyük hozzá a történethez: amennyire örömhír, hogy a korrupt koalíció végre megbukik, majdnem ugyanennyire jó hír lenne, ha az ellenzék felelőssége mint hallgatólagos bűnpártolóké is nyilvánosságra kerülne.”
Illés - kettős játékának következményeként - hamarosan a két szék közül a pad alá eshet, már ha ezt Soros György megengedi. Valószínűleg a MISZOT-os Kövérnek sem a deviánsokkal van problémája, csak hát mégsem kellene ilyen nyíltan csinálni ezt, kedves Illés Zoltán, mert hát mégsem lenne előnyös a Fideszre nézve ez a Soros-féle vonal, még akkor sem, ha ő állta a kiképzésük költségeit.
Illés a helyi környezetvédelmi ügyek irányítását átjátszotta a baloldali liberálisoknak, mellyel jelentősen növelték népszerűségüket a lakosság körében. Illés Zoltánnak köszönhetően a következő önkormányzati választásokon már a Humanista Párt, az LMP vagy valamelyik legújabb tákolmányuk már biztosan megmérettetheti magát Terézvárosban.
Egy volt Fidesz-szavazó
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready