Úgy látszik, nem csak az SZDSZ tűnik el végleg a süllyesztőben, hanem vele együtt holdudvara is - Vágó István vélhetően a karrierjét törte ketté, amikor meglehetősen zajos körülmények között elhagyta régi csatornáját a Tel-Aviv2 kedvéért. Új kvízműsora teljes bukás, és a nézettségi adatok alapján már az sem lenne csoda, ha hamarosan levennék a műsorról a szemüveges zsid..., akarjuk mondani zsiráfot.
Csúnya dolog a káröröm, de valljuk be: jó dolog egy ilyen esetben, hisz örömteli egy olyan megmondóembertől megszabadulni, aki már számtalanszor bebizonyította, hogy milyen szélsőségesen liberális és magyarellenes. Mint ismeretes, Vágó István szerint az SZDSZ ténykedése fantasztikus és irigylésre méltó, 2006. október 23-án pedig szerinte a rendőrök nem verték szét a Fidesz-naggyűlés résztvevőit - de nem sorolnánk tovább a vérlázító kijelentéseit, aki még nem olvasta volna, megtalálja alul a kapcsolódó anyagoknál (lakcímével és valós mobilszámával együtt!).
A "kvízmester" új műsora, a Párbaj nemcsak a konkurens csatornán futó műsorokkal szemben szenvedett vereséget, hanem saját maga egykori nézettségét is alulmúlta - hát igen, Isten nem ver bottal... Míg 2008 februárjában, a Legyen Ön is milliomos! újraindulásakor 40 százalékos nézettséget hozott csatornájának, addig másfél évvel később már csak 27,7-es nézettséggel bírt. De Vágó megmutatta: mindig van lejjebb...
A kereskedelmi televíziók hideg logikáját ismerve pedig nem nehéz megjósolni a folytatást: ha nem történik csoda, Vágó Párbaját leveszik a műsorról, a honi kvízkirály pedig két szék között a földre ül - írja a Napi Ász.
Rényi Ádám, az RTL Klub kommunikációs igazgatója ugyanis korábban elmondta: azok után, hogy Vágó lekicsinylően beszélt utódjáról, Fábry Sándorról, majd többször is beszólt a csatornának, náluk már ne számítson arra, hogy ismét képernyőre kerül. Tehát jöhet a süllyesztő. Vagy valami Budapest-TV szintű csatorna (bár ez utóbbi néhány hete megszűnt, de mára fogalommá vált, és egyfajta "minőségre" utal), oda lehet, hogy felvennék hírolvasónak vagy portásnak minimálbérért a vén zsidót. De azért ne igyunk előre a medve bőrére.

Ez a kép a Magyar Gárda elleni antifasiszta demonstráción készült még az alakulás napján. Nem meglepetés, hogy ott volt a vén zsidaja
(Stop nyomán Kuruc.info - Magyari Gábor)
Kapcsolódó: