2020. szeptember 27., vasárnap, Adalbert, Döme napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:38 Az SZDSZ egykori sábeszgója szerint a Covid nem finom14:52 Úgy tűnik, Orbán "nagy dolgaiból" csak a pálinkafőzés maradt14:22 Nem jönne jól a megállapodás nélküli kilépés az Egyesült Királyságnak13:44 Szlávik: nem igaz, hogy a maszk nem véd a fertőzés ellen13:18 Inkább zsinagógán kívül javallott idén a jóm-kipúri baromfi-abuzálás12:55 Orbán Viktor boldog születésnapot kívánt az ENSZ-nek12:36 Jereván: Azerbajdzsán örmény polgári célpontokra támadott, két helikoperük és három drónjuk bánta12:19 Fehérorosz külügyér: a szomszédok káoszba és anarchiába próbálják sodorják az országot11:58 Három montenegrói városban hétfőtől kevésbé lesznek vidámak az éjjelek11:35 Zajlanak az önkormányzati választások Romániában és Erdélyben11:21 Fogolycserében állapodtak meg Jemenben11:02 Népszerű a VírusRadar10:45 Elfogatóparancsokat adtak ki rendőr- és katonatisztek ellen is a hat éve lemészárolt mexikói diákok ügyében10:29 Gaudi: garázdaság és kényszerítés is felmerülhet az SZFE-t elfoglaló diákoknál10:16 Hatan meghaltak, 937-tel nőtt a fertőzöttek száma
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

Postaláda: A FigyelőNet esete a kurucos forrással

Reklám

Mint ismeretes, a Kuruc.info leleplezte Böröcz Istvánt, akit nemrég Szalai Annamária nevezett ki a közszolgálati alap élére. Közzétettük ugyanis a kommunista besúgó hatos kartonját, amit meg is említett a FigyelőNet nevű balbib híroldal, csak éppen a forrás elhallgatásával tették azt (miközben ugyanabban a cikkben az ultrakomcsi Népszavát kétszer is megnevezték).
Mikor ezt szóvá tettük, a felelős szerkesztő kijelentette, hogy velünk szemben nem kötelesek korrekt módon eljárni (amit azzal indokolt, hogy névtelenül vagyunk kénytelenek szerkeszteni az oldalt), majd gyakorlatilag elismerte, hogy eljárásuk enyhén szólva nem volt etikus - és inkább törölték az egész bekezdést, de a gyűlölt "szélsőséges hírportált" akkor sem nevezték nevén. Talán égő volt, hogy tőlünk kénytelenek tájékozódni, pedig nem kell szégyellni azt, ha már maga Lendvai Ildikó (lásd alább, az eredeti cikk itt), és nem is oly rég Pintér Sándor is leküzdötte ezt a gátlást. Levélváltásunk a kép alatt olvasható.

Lendvai Jobbik-reklámmal együtt nyomtatta ki sajtótájékoztatójára a Kubatov-módszert bemutató cikkünket
Kedves Kollégák!
Ezzel kapcsolatban írunk:
http://www.fn.hu/belfold/20110208/ugynoklistan_szerepelt_uj_kozmediamogul/
"Az interneten egyébként felbukkant egy, az állítólagos beszervezésről szóló hatos karton, melyen az szerepel, Böröczöt Nádasdy fedőnéven szervezték be."
Amikor mi veszünk át Önöktől cikket vagy hírt, nem azt írjuk, hogy "Forrás: internet", hanem becsülettel feltüntetjük a nevüket (anélkül, hogy bármi erre kötelezne). Úgy gondoljuk, ez valamiféle erkölcsi minimum. Elvárnánk tehát ugyanezt fordított esetben is, meg úgy egyáltalán.
Üdvözlettel, korrekcióra várva,
a szerkesztőség
Az ivan.bardocz@sanomabp.hu címről az alábbi választ kaptuk:
Jó napot!
Az Önök névtelensége, arctalansága, és az impresszumukban szereplő nevek eleve kizárják, hogy bármiféle erkölcsi minimumról beszélgessünk. Ettől függetlenül a felvetésük jogos, az ominózus bekezdést kihúztuk a cikkből.
Bardócz Iván
felelős szerkesztő
FigyelőNet
(Képek forrása: Népszabadság, Mandiner)
Korábbi cikkek, avagy miért az "illegalitás": Lekapcsolták a Kuruc.info főszerverét
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready