2020. március 31., kedd, Ákos, Árpád, Benő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:40 Trump: a szaúdiak és az oroszok is megbolondultak22:32 Egyre többen próbálkoznak kiberbűnözéssel Magyarországon22:26 Betörtek a debreceni Református Nagytemplomba - imádkozni, majd rongálni22:16 Izraeli lap: Orbán a koronavírus-törvény megszavaztatásához Hitler 1933-as Felhatalmazási törvényéből merítette az ihletet21:58 "Romániában" már csak Hargita megyében nem regisztráltak fertőzöttet21:42 Az Egyesült Államokban folyamatosan nő a fertőzöttek és az elhunytak száma21:28 Ön szerint kötelezővé kellene tenni a szájmaszk viselését közterületen? - Voksolhat szavazásunkon21:12 Merkelhez még a koronavírusnak sincs gusztusa20:45 Csökkent az újonnan diagnosztizált betegek száma Olaszországban20:23 A WHO-álláspont továbbra is az, hogy aki nem beteg, ne viseljen maszkot19:57 Az amerikai gyógyszerfelügyelet engedélyezte maláriaellenes szerek Covid-19 elleni alkalmazását19:44 Netanjahu karanténba került19:27 Drámai pillanatok a SzektATV-n: sajnos nem jut minden családnak a 60 ezer forintos kéztisztító zseléből19:13 Bukarest már most azt nézi, kitől vehetne fel minél több hitelt18:55 Putyin: sikerült megelőzni a robbanásszerű terjedést, de további lépések kellenek
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Antimagyarizmus ::

Lekapcsolták a Kuruc.info főszerverét

Reklám

Ideiglenesen beérett a cionista vetés. A sok száz ellenünk irányuló feljelentés egyikét nem tudtuk idejében hárítani, így meghozta a kártékony és deviáns kisebbségek által óhajtott eredményt: 2008. július 4-én, pénteken, magyarországi idõ szerint délután 3 órakor bírói ítélet nélkül lekapcsolták a Kuruc.info fõszerverét.
Szerkesztõségünk informatikus talpasai készültek az ilyesmire, így a gépen - még ha ki is adnák azt valamilyen hatóságnak - nem találnak adatokat munkatársaink kilétérõl. Sõt a levelezés is más szerveren fut, tehát ahhoz sem férhetnek hozzá a magyarellenesek. Legfeljebb nyilvános cikkeinket és saját fejlesztésû portálmotorunkat másolhatnák le, melyeket biztonsági okokból mi is folyamatosan mentettünk más helyekre. De jelenleg úgy tûnik, nem is hatósági fellépésrõl van szó.
Mindezért természetesen vastag kártérítési pert indítunk a szerverszolgáltató cég ellen (melyhez nemrég technikai fejlesztés nyomán költöztünk, hogy a rohamosan növekvõ olvasottság ellenére is ugyanolyan gyors maradjon hírportálunk), a feljelentõ kilétét felderítjük, illetve pár napon belül egy másik - a véleménynyilvánítás szabadságát nem sértõ - országból igyekszünk ismét folytatni a buzi-, cigány-, zsidó- és rendõrbûnözés, illetve a politikai maffia elleni küzdelmünket.
Ahogy a hekkertámadások esetén megjelenõ automatikus védelmi oldalunkon szokott megjelenni: hamarosan visszajövünk... És visszalövünk!
A Kuruc.info hírportál szerkesztõsége
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready