Nemzetközi jogászcsoport fékezné meg a kuruc.info portál ámokfutását - írja szokásos stílusában a cionista Hírszerző. Erre nem sok esélyük van, a héberek az elmúlt másfél évben amúgy gyakran jövendölték portálunk közeli végét/betiltását.
Deák Gábor, az újlipótvárosi antifasiszta tüntetés egyik zsidó szervezője a szocionista ATV Reggeli Jam című műsorában azzal áltatta magát: győzelemként élik meg, hogy nagyon rövid idő alatt négyezer honfitársuk gyűlt össze, hogy tiltakozzon az "újfasiszták grasszálása" ellen. "A civil társadalom megelégelte a szélsőjobboldali erők masírozását, az életükbe való beavatkozást, és nyugalmának feldúlását. Bizonyára a szereplési vágytól hajtott szélsőjobboldali vezetőknek jól jött, hogy volt ellenük tüntetés, de szükség volt arra, hogy lássák: ne tovább!" - értékelte némileg önellentmondóan Deák Gábor a múlt pénteki eseményeket.
A magyarellenes szervező elmondta, hogy újabb lépésként nemzetközi jogászcsoportot hoztak létre, hogy megfékezzék az interneten elérhető, uszító hangvételű portálok tevékenységét. Czene Gábor a Népszabóságban így ír erről: "A szakértői csoport eljárásokat indít a "Magyarországon megjelenő rasszista, különböző identitású emberek ellen uszító, internetes újságokkal" szemben a hazai, az európai és az amerikai bíróságoknál. A civil szerveződés közleménye szerint minderre azért van szükség, mert a magyar állam hasonló lépései nem hoztak eredményt." Az idiótákat nem zavarja, hogy a Kuruc.info nem sért meg amerikai törvényeket, és ennek megfelelően az USA igazágügyminisztériuma elutasította a Gyurcsány-rezsim jogsegélykérelmét. Sőt, valójában a magyar törvényeket sem igen sérti, idehaza azonban az ÁVH szokása az, hogy nem egyszer jogerős bírósági ítélet nélkül is lekapcsol az MSZP-SZDSZ, Mazsihisz stb. számára nem szimpatikus szervereket (Jogállamban ez lehetetlen, ezért volt kénytelen külföldre költözni a Kuruc.info). Miközben a cionista sajtó gátlás nélkül hazudik, uszít, levelet hamisít, félretájékoztat, elhallgat, állami támogatással és érdemi következmények nélkül.
Egyébként egy lapot perelni szoktak egy-egy cikkéért, a betiltás csak a fajgyűlölő héberek agyában merülhet fel. Nos, Amerikában és számos más államban mindez nem megy olyan könnyen, szabadon működhetnek akár nemzetiszocialista és náci oldalak is, mert az alkotmányt még a zsidó lobbi sem tudja (egyelőre) módosítani, az pedig garantálja a valódi szólásszabadságot (ezt a zsidók úgy ellensúlyozzák, hogy szinte az összes országos amerikai tévé a kezükben van, de ez már más kérdés).
Szabadai Viktor, az SZDSZ budapesti elnöke ugyanebben a műsorban kifejtette: bár mindenki civilként volt jelen, örül annak, hogy "az MSZP és az SZDSZ vezérkarától kezdve, az MDF és a Fidesz politikusain át milyen sok politikus vett részt a nácizmus elleni tüntetésen".
(Hírszerző / ATV, Néphazugság nyomán)