2020. március 31., kedd, Ákos, Árpád, Benő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:40 Trump: a szaúdiak és az oroszok is megbolondultak22:32 Egyre többen próbálkoznak kiberbűnözéssel Magyarországon22:26 Betörtek a debreceni Református Nagytemplomba - imádkozni, majd rongálni22:16 Izraeli lap: Orbán a koronavírus-törvény megszavaztatásához Hitler 1933-as Felhatalmazási törvényéből merítette az ihletet21:58 "Romániában" már csak Hargita megyében nem regisztráltak fertőzöttet21:42 Az Egyesült Államokban folyamatosan nő a fertőzöttek és az elhunytak száma21:28 Ön szerint kötelezővé kellene tenni a szájmaszk viselését közterületen? - Voksolhat szavazásunkon21:12 Merkelhez még a koronavírusnak sincs gusztusa20:45 Csökkent az újonnan diagnosztizált betegek száma Olaszországban20:23 A WHO-álláspont továbbra is az, hogy aki nem beteg, ne viseljen maszkot19:57 Az amerikai gyógyszerfelügyelet engedélyezte maláriaellenes szerek Covid-19 elleni alkalmazását19:44 Netanjahu karanténba került19:27 Drámai pillanatok a SzektATV-n: sajnos nem jut minden családnak a 60 ezer forintos kéztisztító zseléből19:13 Bukarest már most azt nézi, kitől vehetne fel minél több hitelt18:55 Putyin: sikerült megelőzni a robbanásszerű terjedést, de további lépések kellenek
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Extra ::

Újabb gyenge jogi kísérlet a Kuruc.info betiltására

Reklám

Nemzetközi jogászcsoport fékezné meg a kuruc.info portál ámokfutását - írja szokásos stílusában a cionista Hírszerző. Erre nem sok esélyük van, a héberek az elmúlt másfél évben amúgy gyakran jövendölték portálunk közeli végét/betiltását.
Deák Gábor, az újlipótvárosi antifasiszta tüntetés egyik zsidó szervezője a szocionista ATV Reggeli Jam című műsorában azzal áltatta magát: győzelemként élik meg, hogy nagyon rövid idő alatt négyezer honfitársuk gyűlt össze, hogy tiltakozzon az "újfasiszták grasszálása" ellen. "A civil társadalom megelégelte a szélsőjobboldali erők masírozását, az életükbe való beavatkozást, és nyugalmának feldúlását. Bizonyára a szereplési vágytól hajtott szélsőjobboldali vezetőknek jól jött, hogy volt ellenük tüntetés, de szükség volt arra, hogy lássák: ne tovább!" - értékelte némileg önellentmondóan Deák Gábor a múlt pénteki eseményeket.
A magyarellenes szervező elmondta, hogy újabb lépésként nemzetközi jogászcsoportot hoztak létre, hogy megfékezzék az interneten elérhető, uszító hangvételű portálok tevékenységét. Czene Gábor a Népszabóságban így ír erről: "A szakértői csoport eljárásokat indít a "Magyarországon megjelenő rasszista, különböző identitású emberek ellen uszító, internetes újságokkal" szemben a hazai, az európai és az amerikai bíróságoknál. A civil szerveződés közleménye szerint minderre azért van szükség, mert a magyar állam hasonló lépései nem hoztak eredményt." Az idiótákat nem zavarja, hogy a Kuruc.info nem sért meg amerikai törvényeket, és ennek megfelelően az USA igazágügyminisztériuma elutasította a Gyurcsány-rezsim jogsegélykérelmét. Sőt, valójában a magyar törvényeket sem igen sérti, idehaza azonban az ÁVH szokása az, hogy nem egyszer jogerős bírósági ítélet nélkül is lekapcsol az MSZP-SZDSZ, Mazsihisz stb. számára nem szimpatikus szervereket (Jogállamban ez lehetetlen, ezért volt kénytelen külföldre költözni a Kuruc.info). Miközben a cionista sajtó gátlás nélkül hazudik, uszít, levelet hamisít, félretájékoztat, elhallgat, állami támogatással és érdemi következmények nélkül.
Egyébként egy lapot perelni szoktak egy-egy cikkéért, a betiltás csak a fajgyűlölő héberek agyában merülhet fel. Nos, Amerikában és számos más államban mindez nem megy olyan könnyen, szabadon működhetnek akár nemzetiszocialista és náci oldalak is, mert az alkotmányt még a zsidó lobbi sem tudja (egyelőre) módosítani, az pedig garantálja a valódi szólásszabadságot (ezt a zsidók úgy ellensúlyozzák, hogy szinte az összes országos amerikai tévé a kezükben van, de ez már más kérdés).
Szabadai Viktor, az SZDSZ budapesti elnöke ugyanebben a műsorban kifejtette: bár mindenki civilként volt jelen, örül annak, hogy "az MSZP és az SZDSZ vezérkarától kezdve, az MDF és a Fidesz politikusain át milyen sok politikus vett részt a nácizmus elleni tüntetésen".
(Hírszerző / ATV, Néphazugság nyomán)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready