Gyöngyöspatai forrásaink megerősítették, hogy ma délelőtt ismét egy LMP-s delegáció érkezett a patai cigánysorra. Mostani látogatásuk azonban magánjellegű volt, nem hívták le a sajtót sem, igyekeztek feltűnésmentesen viselkedni.
Mai akciójuk nem a rendfenntartásban segédkező magyar emberek elleni agitációban, a bűnözők jogairól történő kioktatásban nyilvánult meg, de nem is a Föld napja alkalmából szervezett "faluszépítő" szemétgyűjtés, vagy patakmeder-kotrás mögé bujtatott liberális hecckampányról szólt.
Pénteki ígéretüket váltották valóra, amely kivitelezése miatt azonban futótűzként terjedt a cigánysoron, még a jobb érzésű romákban is visszatetszést keltve: azért jöttek fel Budapestről, hogy meglocsolják Zsuzsit és Barbit, a két genetikai hulladékot, alias Zsoltot és Krisztiánt, akik képét már bemutattuk korábban olvasóinknak.
A Schiffer András és Dorosz Dávid vezette LMP-s csapat látogatása viszont igencsak rövidre sikeredett. Helybeli forrásaink szerették volna lencsevégre kapni a magyar néphagyományt ápoló LMP-seket, ám mire odaértek, már csak azt látták, hogy gépkocsijukkal elhajtanak a Heves megyei településről a romák hangos szidalmai közepette.
Ugyanis - s ez okozta a mérhetetlen felháborodást - az ifjú liberálisok elkövették azt a ritka hibát, hogy visszanyúltak az ősi hagyományhoz, és kölni helyett friss, tiszta vízzel közeledtek az ezzel a természeti elemmel még a gárdistáknál is rosszabb viszonyt ápoló kisebbségiekhez...
(Álhír)